Football Fantasy

További népszerű játékok helye.
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Football Fantasy

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 2., csütörtök 0:12

GT37 írta:Ahogy nézegetem a csapatokat (főleg a hátsó régióban), ezzel nem vagy egyedül.
minap néztem végig pár összerakott csapatot és párnál még bent van Bale is mondjuk, illetve van pár akiknél a kezdő11 kb fele sérült vagy eltiltott.

Egyelőre jól megszívtam Rooneyval. Kun helyett őt tettem be, de előző fordulóban nem játszott, most meg hozott kemény 1 pontot. Szerencsére Hazard gólpassz, Yaya gól, Suarez gól, Mignolet és Merte clean sheet... de sajnos Lukaku is nagyon visszaesett... de persze ha kivenném akkor tuti meglőné a maga góljait újra. bárcsak visszatérne már Kun, a Citynél lehet(ett) számítani a 1-2 góljaira és így a 10 körüli pontjaira.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 1., szerda 16:11

Galacticos írta:én meg beraktam soldadot. giroud ugye sérült és helyette.
ez ma a spanyol napja lesz. :D
Remélem is. :agree: Bár a United ellen két éve nem ítéltek büntetőt, úgyhogy nem valószínű, hogy gólt fog rúgni. :lol:
pheco írta:Azt a rongyba tekert hónaljmankót.. rohadtul elfelejtettem ezt a topikot/játékot. Utoljára szerintem szeptemberben állítgattam a csapaton :mrgreen:
Ahogy nézegetem a csapatokat (főleg a hátsó régióban), ezzel nem vagy egyedül. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 1., szerda 13:58

Azt a rongyba tekert hónaljmankót.. rohadtul elfelejtettem ezt a topikot/játékot. Utoljára szerintem szeptemberben állítgattam a csapaton :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 1., szerda 13:50

én meg beraktam soldadot. giroud ugye sérült és helyette.
ez ma a spanyol napja lesz. :D

dragostej
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. január 1., szerda 11:57

GT37 írta:
dragostej írta:Chiriches mekkora eséllyel lesz ma kezdő?
Szinte biztos, hogy kezdeni fog, mert Vertonghen még mindig sérült.
Danke! :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 1., szerda 11:45

dragostej írta:Chiriches mekkora eséllyel lesz ma kezdő?
Szinte biztos, hogy kezdeni fog, mert Vertonghen még mindig sérült.

dragostej
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. január 1., szerda 11:27

Chiriches mekkora eséllyel lesz ma kezdő?

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 30., hétfő 17:43

Megsérült Kun, vártam vele még egy fordulót, majd kicseréltem Rooneyra. Most ő is megsérült, de ha kiveszem nem tudom utána visszatenni mert azóta már megemelkedett az ára!
Rooney: Groin Injury - 75% chance of playing
ilyenkor lehet valami másra is hagyatkozni? mert pl Zabaletánál piros volt az ikon, azaz kizárták hogy játszik, erre vígan elrohangált a pályán pár fordulóval ezelőtt.
Ha meg véletlen kiveszem Rooneyt és lő gólt és ad gólpasszt az meg szívás :hmmm:

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 27., péntek 10:52

Anis írta:GT:
Most nézem, hogy ma megkezdődött a angol verzióban a kupa is. Randomban összeraknak egy másik felhasználó csapatával és aki több pontot szerez az adott fordulóban az jut tovább - ha jól gondolom.
Jaja, így van. Én tovább is jutottam, szerencsére megéreztem, hogy Suárez most nem fog parádézni, ami a gólokat illeti, úgyhogy gyorsan Rooney-ra tettem a karszalagot, be is jött. 54 pontom lett végül, ami nem számít túl jónak, ezzel együtt feljöttem a negyedik helyre. :agree:

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 26., csütörtök 18:23

GT:
Most nézem, hogy ma megkezdődött a angol verzióban a kupa is. Randomban összeraknak egy másik felhasználó csapatával és aki több pontot szerez az adott fordulóban az jut tovább - ha jól gondolom.
Sajnos Lovren pont most nem játszott amikor Clean Sheet lett, Evertonos trióm is pont most kapott ki.... remélem Suarez alkot valami, és Yaya is, hiszen az ellenfelem akivel összesorsoltak 36-25-re vezet egyelőre. Nála Rooney volt a CSéKá, nálam Luis, remélem ezzel behozom illetve yaya is lő egyet, mert nála meg nincsen ott - kapuban meg mindkettőnknél Mignolet ==> kezdő11ünkből 7 játékos is azonos! :D
(ellenfelem elvielg egy bulgár arsenal drukker)

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 22., vasárnap 11:43

Galacticos írta:pl-ben viszont "jól jött" agüero kiesése, mert így átvariáltam úgy a csapatot hogy beférjen suarez csk-ként.
én sajnos pont a City meccse előtt cseréltem ki két védőt, Walkert kivettem és egy Evertonost cseréltem egy másik evertonosra, így sajnos nem maradt free transferem Kun kivételére. plusz amikor leballagott a pályáról (néztem a meccset) nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kiesik. Szóval nem vettem ki Kunt, csak padra tettem, erre akit beteszek helyette (Amalfitano from WBA) nem is játszott! :lol:
Suarezt ilyen formában meg szerintem kb mindenkit betette már a csapatába.

Csak nem tudom kit tegyek be majd Kun helyére. :hmmm:

La Ligásban nekem meg Cani szúrja a szememet. Tegnap volt a második meccs ahol nem játszott már, így eléggé zavar. de persze abban az árkategóriában nem találni hasonlót, jobbat. Már azon is gondolkodtam, hogy Cani és Pikét is kiveszem, és akkor isco be, de az nem biztos jó ötlet. Kár, hogy anno nem tettem be neymart amikor még 10 alatt volt az ára (hasonlóan Bale-el).

Szerintem a LaLigásban jobban meg van kötve az ember keze a cserélgetésnél, mint a másik kettőben. :/

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 22., vasárnap 1:54

pont a forduló előtt néztem hogy ki kéne venni villát. néztem a többi csatárt abban az árban, és még ígyis messze villa volt aki a legtöbb pontot hozta összesen.. úgyhogy bent maradt, erre megint mínusz. :lol:

pl-ben viszont "jól jött" agüero kiesése, mert így átvariáltam úgy a csapatot hogy beférjen suarez csk-ként. :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 22:46

Anis írta:GT...GT..... no comment....
62 pont a duplázó duplapontos Costa által és akkor még ott vannak a 10 pontos védők és egyebek is...
Jó, hogy írod, el is felejtettem megnézni még ma. :D Hát Costának tényleg jár a pacsi. :salute:

PL-ben meg feljöttem a harmadik helyre... Suárez 32, Debuchy 12, Touré 10, Rooney 11, és még jön Giroud, Ramsey, Hazard, Oviedo és Jagielka.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 21., szombat 22:19

GT...GT..... no comment....
62 pont a duplázó duplapontos Costa által és akkor még ott vannak a 10 pontos védők és egyebek is...

Szegény Galacticosnak nem akar összejönni Villa! :D előző fordulóban is asszem -1 pontot "termelt" és most is annyit mutat neki a foci fantasy számláló. a kezdetekben asszem egy árban voltak Costával, most itt a hatalmas különbség. Villa kipukkadt Katalóniában.

Remélem holnap CR termel, mert ha nem akkor GT nagyon elhúz! :(

PL verzióban meg jövünk felvelé Galával! :mrgreen:

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 16., hétfő 15:02

Anis írta:Már csak azt nem tudom Agueroval mi legyen, felgyógyul-e hétvégére? :hmmm:

Látom Costa pontok duplája miatt nagyon feljöttél.
Nem pont, elvileg egy hónapot hagy ki nagyjából... :/ Ki is tettem rögtön a csapatból.

DC meg laza 50 pontot hozott csékáként, nem rossz. Remélem, Ronaldo még pár hétig gyengélkedni fog, aztán szép lassan beelőzök megint. :D

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 16., hétfő 14:57

GT37 írta:Az durva, hogy PL Fantasyban Suárez az utolsó három fordulóban összesen 61 pontot gyűjtött... 24-15-22.
Az a 7 gól és 6 gólpassz az utóbbi 3 meccsen elképesztő mennyiség és nem maradt az az önző játékos ami volt tavaly, hanem ki is szolgál ha a másik jobb helyzetben van. Amúgy én is utólag tettem be, hál Isten még az elejefelé, jó döntés volt, ahogy Kunt is utólag dobtam be. Elején még Giroud és Remy is bent voltak, de mindkettőt kiszedtem. plusz kapott 3+3+3 pont bónuszokat Luis, mivel ugye egymaga dönti el a meccseket, így hál Isten betettem! :D plusz áttettem rá a CSéKá szalagot már 3 fordulóval ezelőtt. 1-2 hónapja még valahol a 35-40.hely között voltam, de hála a Kun-Suarez-Lukaku triónak és Yaya-Ramsey remeklésének 2 pontra vagyok a top10-től!
Már csak azt nem tudom Agueroval mi legyen, felgyógyul-e hétvégére? :hmmm:
GT37 írta:La Ligásban meg feljöttem, mert Ronaldo nem remekelt a többségnél, nálam viszont jól jött Neymar duplája meg Musacchio fejesgólja. Most még Diego Costa rúghatna párat.
Látom Costa pontok duplája miatt nagyon feljöttél. A meccs előtt jól le voltál maradva, csodálkoztam is hogy hogyan elhúztunk Galacticossal, de most már te is ott van... plusz én is visszavettem a vezetést hála Costának, kár hogy az a büntető nem ment be... Villa bár olcsóbb mint Costa, de nem hozza a pontokat.
Azt sajnálom egyedül, hogy Neymart és Canit nem tettem be a legelején, mert így jóval több pénzt lefoglalnak. A mit a legjobban bánok, hogy nem tettem be Bale-t amikor még 10 alatt volt az ára, nagy húzás volt valakitől (nem madridista) hogy mind a 4 gólgyárost betette (Bale-CR-neymar-messi).

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 15., vasárnap 21:31

Az durva, hogy PL Fantasyban Suárez az utolsó három fordulóban összesen 61 pontot gyűjtött... 24-15-22. :coffee: Szerencse, hogy már egy ideje megvan nekem és folyamatosan cséká.

La Ligásban meg feljöttem, mert Ronaldo nem remekelt a többségnél, nálam viszont jól jött Neymar duplája meg Musacchio fejesgólja. Most még Diego Costa rúghatna párat.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 15., vasárnap 20:56

Grat Galacticos a végleges hatalomátvételhez a La Liga verzióban. :agree:
Sajnos azt már nem bírhattam ki hogy Cani nem játszott, most épp Rakitic sem és CR csékáként csak 8 pontot szerzett, míg nálad Ansotegi és Isco jól hozott a konyhára. (mondjuk a helyedben Turant kiszedném... )

Pl-ben minden héten javítok egy helyet! :mrgreen:
Most épp Suarez 44 pontjának hála 82 pontot kaptam.
Walker -1 :lol: ki is vettem, köv héten már nem lesz ott.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 8., vasárnap 0:00

GT37 írta:Suárez csékáként minden pénzt megér.
nekem is megérte a dolog, hogy áttettem rá a hét elején.
hétközben 4 gól és gólpassz, most pedig gól és 2 gólpassz + bónusz = 30 pont
sajnos Lovren, Walker, hazard és yaya 2-2 pontjával nem sokra mentem.
Kun hozott még 6 pontot, az vertonos különítményem még játszik holnap és Aaron is! B-)
(kár hogy egymás ellen... :( )

az a kupa is kezd lassan... :hmmm:

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 7., szombat 23:12

Nocsak, nocsak, jövök fel a PL-esben... Már hatodik vagyok, pedig pár hete elég reménytelennek tűnt a dolog.

Suárez csékáként minden pénzt megér. :agree:

Vissza: