GT37 írta:Az durva, hogy PL Fantasyban Suárez az utolsó három fordulóban összesen 61 pontot gyűjtött... 24-15-22.
Az a 7 gól és 6 gólpassz az utóbbi 3 meccsen elképesztő mennyiség és nem maradt az az önző játékos ami volt tavaly, hanem ki is szolgál ha a másik jobb helyzetben van. Amúgy én is utólag tettem be, hál Isten még az elejefelé, jó döntés volt, ahogy Kunt is utólag dobtam be. Elején még Giroud és Remy is bent voltak, de mindkettőt kiszedtem. plusz kapott 3+3+3 pont bónuszokat Luis, mivel ugye egymaga dönti el a meccseket, így hál Isten betettem!

plusz áttettem rá a CSéKá szalagot már 3 fordulóval ezelőtt. 1-2 hónapja még valahol a 35-40.hely között voltam, de hála a Kun-Suarez-Lukaku triónak és Yaya-Ramsey remeklésének 2 pontra vagyok a top10-től!
Már csak azt nem tudom Agueroval mi legyen, felgyógyul-e hétvégére?
GT37 írta:La Ligásban meg feljöttem, mert Ronaldo nem remekelt a többségnél, nálam viszont jól jött Neymar duplája meg Musacchio fejesgólja. Most még Diego Costa rúghatna párat.
Látom Costa pontok duplája miatt nagyon feljöttél. A meccs előtt jól le voltál maradva, csodálkoztam is hogy hogyan elhúztunk Galacticossal, de most már te is ott van... plusz én is visszavettem a vezetést hála Costának, kár hogy az a büntető nem ment be... Villa bár olcsóbb mint Costa, de nem hozza a pontokat.
Azt sajnálom egyedül, hogy Neymart és Canit nem tettem be a legelején, mert így jóval több pénzt lefoglalnak. A mit a legjobban bánok, hogy nem tettem be Bale-t amikor még 10 alatt volt az ára, nagy húzás volt valakitől (nem madridista) hogy mind a 4 gólgyárost betette (Bale-CR-neymar-messi).