Lehet, hogy büntető volt, de Walcott már alapból úgy állt oda, hogy el akar esni. Ha én vagyok a játékvezető, akkor lehet, hogy én sem fújtam volna be.
MyStiQ írása a jó hozzáállás sztem,.... tudom GT hogy erre az esetre gondoltál, de KÖZE nem volt a 11-eshez. Walcott már az érintkezés előtt sem volt kiegyenesedve, szóval ez nagyon szigorú lett volna.
GT37 írta:Ez még Angliában is büntető. Vagy nem?
nem. max szigorúan nézve. de az inkább nem kategória.
MyStiQ írta:A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
A Swanseat mindenképp verni kell. Michu kidőlt. A Pool már nagyon nehéz kategória lesz, de Suarezt ki kell venni és akkor megoldható. persze ez idén nem könnyű feladat. egy hasonló felállásra gondolok a Pool ellen, Lamp-MIkel-Ramires. Míg a Swansea ellen Lampot pihentetni kéne.
pheco írta:Az a baja a Chelseanek, hogy Mou kb ugyanazt szeretné játszani velük, mint a Reallal csak nincs egy CR a csapatban és nélküle nem egyszerű. Pedig tényleg minőségi kerete van, főleg a támadó szellemű középpályásoknál tudna bőven válogatni. Szerintem egyébként a City behúzza a bajnokságot, utána az Arsenal, Pool, Chelsea elosztják egymás közt a BL helyeket.
Nem feltétlenül egy CR hiányzik, hanem inkább egy minőségi csatár. Mert a támadó középpályosokból féltucatnyi van, de csatár kb semmi. de ez 14-15-ben talán megváltozik. Eto'o lehet USA, Torrest vagy pad vagy eladnám, Ba dettó. ÉS kell venni egy minőségi csatárt, vagypedig Lukakunak odaadna egy évet hogy megmutathassa hogy nem csak a Bayern elleni 11-es kihagyásból kell kiindulni.
Volt is egy költői kérdés valahol, hogy a Chelsea most vajon hány ponttal vezetné a Pl-bet, ha lenne egy normális csatára. Mert Cityben ott van Kun-Negredo páros 21 góllal, Suarez maga majdnem ennyinél, Lukaku is 8nál jár, Rooney is 8nál. Míg például a 3 Chelsea csatár együtt 5 gólt lőtt.
Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
Chelsea az Emiratesben játszott, City pedig otthon.
nmate írta:ugyanis az Arsenal látszólag nem készült különösebben erre meccsre, csak nyomatta (volna) az irányítóra felpasszolós focit.
Amúgy elég elgondolkodtató, hogy valahol igazat adva ahol olvastam: Arsenalban túl sok passzer játékos van: Özil, Ramsey, Arteta, Cazorla is, Walcott is-is, Giroud meg nem mindig a legjobb befejező. Egyszerűen kevés volt a kapu felé tartó lövésük is. egy pillanatban 0-7 volt a lövés a chelsea javára.
GT37 írta:1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Spurs
6. Everton
A top4 szerintem is ez lesz, de az Everton lesz az 5. kizárt hogy a T'ham beelőzze a kékeket. Arsenal meg tuti hogy nem lesz a Chelsea előtt - szerintem. Chelsea v City lesz a bajnok.