Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Én azt mondom, hogy az utóbbi években bebizonyított két dolgot: a tehetsége worldclass a mentalitása meg amatőr. Így kapunk egy középszerű teljesítményű játékost néhai világklasszis megoldásokkal, teljesítménnyel. Sajnos Benzema már nem lesz jobb, max kitudunk belőle csavarni egy olyan félévet-évet, mint a legutóbbi bajnoki címünk évében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Egy szóval nem írtam, hogy Benzema jelenleg jól játszik. Viszont nincs olyan csatár, akit lehetne helyette hozni és előrelépést is jelentene, mert aki igen, az nem megszerezhető, innentől kezdve meg felesleges a rinyálás. Én is tudom, hogy szarul játszik, de még ígyis második a házi góllövő listán + gólpasszokban is második CR és Bale mellett. Engem csak az idegesít, hogy többen kb Böde szintre állítják be a csávót, mintha nem tudna 2 egyeneset belerúgni a labdába, holott azért annyira nem siralmas a helyzet. Ha lehet, én is hoznék mellé/helyette egy jobb csatárt csak éppen nem igazán lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legnagyobb érvem Benzema ellen, hogy nem csatár. Hivatalosan persze az és a posztja is rendre ennek megfelelô, meccsrôl-meccsre, de ettôl még az én olvasatomban ô nem csatár. Ráerôltethetjük ezt a szerepkört, hátravonhatjuk és a CR-Bale szárnnyal még eredményes is lehet, de a fenébe is, mi, Madridisták nem ehhez a színtelen-szagtalan valamihez vagyunk szokva, amit produkál. Ide a világ legjobb csatárai kellenek, nem valaki, aki évek óta kapja a bizalmat az egy jó évére. Aki lelkisérült, aki nem bírja a konkurenciát, de elkényelmesedik, ha nincs.Reaper's Scythe írta:Ja hülyeséget kérdezek, ezért te megkérdezed ugyanaztDe még érvet nem hoztál fel ellene csak annyit, hogy szar meg nem tett le semmit az asztalra.
Én aláírom, hogy nem tud konstans jó teljesítményt lehozni, de továbbra sincs nála jobb opció. Ráadásul a statjai sem azt mutatják, hogy nagyon le lenne maradva az általam említett másik 9 csatártól sőt, nem egyet meg is előz. Úgyhogy továbbra is várom a normális érveket, mert az, hogy "szar" meg "nem tett le semmit az asztalra" nem érv.
A Real Madridban játszik, megbecsülhetné. Melyik másik játékos várja el, hogy állandóan pátyolgassák?!
Engem nagyon irritál a hozzáállása. A technikai tudása megvan, de se akarás, se gyôztes mentalitás.
Suarez kellene ide, akinek van vér a pucájában! Felüdülés lenne végre egy csatár a Real keretében.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azzal felesleges mentegetőzni, hogy top 10, mert előrébb nem leszünk.DM is top 10 jobb szélső, meg Khedira is a "szakma szerint" top 10 vkp, de BL győzelemhez ahogy látjuk bőven kevés ez is. Cserének még jó is lenne Benya de padoztatni már luxus szerintem egy 35 milliós játékost ilyen fizetéssel.
Higuain megkapta a fikázást, Özil megkapta, DM, Khedira megkapja, és Benzema is megérdemli, ezen kár csodálkozni.
Higuain megkapta a fikázást, Özil megkapta, DM, Khedira megkapja, és Benzema is megérdemli, ezen kár csodálkozni.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Hagyjuk már ezeket a statisztikákat... Olyanok, mint a youtubeos videók, bárkiről lehet csinálni egy olyat, ami tetszik a szemnek... Lássuk be, hogy Benzema kevés ide, nem bírja ezt a nyomást, de mivel csak Morata van mögötte, ezért még muszáj maradnia. Ettől függetlenül

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Normális érveket már felsoroltam 4 hsz-szel ezelőtt...Reaper's Scythe írta:Ja hülyeséget kérdezek, de még érvet nem hoztál fel ellene csak annyit, hogy szar meg nem tett le semmit az asztalra.
Én aláírom, hogy nem tud konstans jó teljesítményt lehozni, de továbbra sincs nála jobb opció. Ráadásul a statjai sem azt mutatják, hogy nagyon le lenne maradva az általam említett másik 9 csatártól sőt, nem egyet meg is előz. Úgyhogy továbbra is várom a normális érveket, mert az, hogy "szar" meg "nem tett le semmit az asztalra" nem érv.
Nekem az a fajta csatár kell, aki képes váratlanul gólt lőni, aki, ha másoknak nem megy, képes hátán vinni a csapatot. Benzemának csak akkor megy jól, mikor a többinek is. De minek hozzak fel még érveket. Egyszerűen annyira irritál a tesze-tosza játéka, és mindez a legmagasabb szinten, hogy még Higuaint is visszasírom. De védjétek csak, 5 éve más nem megy. Ha nem veszitek észre mennyi támadás akad el rajta, és a lomhasága mekkora hátrány, akkor nincs miről beszélni.zalkrisz írta:Hát az utóbbi pár meccs még azt sem közelíti meg. Olyan lomha lett kb, mint nagyanyám, ha a labdák csak 1-2 méterre pattognak tőle, akkor már jók vagyunk, a támadások elakadnak a passzai pontatlanok. Én nem tudom mi van vele, de valami kegyetlen fos, amit mutat.
De én kérek elnézést, Benzema ugyanolyan jó, mint Suárez, Ibra, Falcao, Costa meg a másik 5 felsorolt......
-
Ja hülyeséget kérdezek, ezért te megkérdezed ugyanazt
De még érvet nem hoztál fel ellene csak annyit, hogy szar meg nem tett le semmit az asztalra.

- Sunsky
Mert nem tudom milyen szemüveg kell, hogy Benzemát a többiekkel egy lapon lehetsen említeni. A francia válogatottban 0. Nálunk volt 1 elfogadható éve. amúgy 10 meccsenként van 1 jó meccse, aztán ennyi.pátkán írta: Mi olyan vicces? neked is van egy véleményed meg neki is.
Mert hülyeséget kérdezel... mi köze egy védőnek egy csatár teljesítményéhez? Vagy egy kapusnak, középpályásnak? Nem azzal kell védeni valakit, hogy másra mutogatsz. De volt itt mellette egy Higuain, aki ugyanúgy el lett paterolva, holott többet köszönhettünk neki, mint Karimnak. Csak ez nem erről szól. Ha valaki szar, akkor szar.Reaper's Scythe írta:Miért teszed fel ugyanazt a kérdést, amit én? Én nem azt írtam, hogy Benzema sokat tett le az asztalra, hanem várom a neveket, akik olyan hű, de sokat tettek le az asztalra CR-en meg Casillason, esetleg Alonson kívül, hamár ezzel szapulja mindenki a franciát.
-
Miért teszed fel ugyanazt a kérdést, amit én? Én nem azt írtam, hogy Benzema sokat tett le az asztalra, hanem várom a neveket, akik olyan hű, de sokat tettek le az asztalra CR-en meg Casillason, esetleg Alonson kívül, hamár ezzel szapulja mindenki a franciát.
Attól még, mert te elcserélnéd bármelyikre, ott van a TOP 10-ben, akiket felsoroltam azokon kívül nincs jobb nála, de a felsoroltak közül se mind, ráadásul egyik sem megszerezhető. Costa, Cavani, Rooney meg nem is kéne, Ibra meg a kora miatt nem lenne már opció.
Attól még, mert te elcserélnéd bármelyikre, ott van a TOP 10-ben, akiket felsoroltam azokon kívül nincs jobb nála, de a felsoroltak közül se mind, ráadásul egyik sem megszerezhető. Costa, Cavani, Rooney meg nem is kéne, Ibra meg a kora miatt nem lenne már opció.
Mi olyan vicces? neked is van egy véleményed meg neki is.zalkrisz írta:Te milyen neveket soroltál fel ember? Kivétel nélkül bármelyikre elcserélném. Top 10-es csatár???
lehet itt jönni facebookkal, lehet itt jönni pózolásokkal,tiniribikkel, ez a manusz akkor is kell ide

joabulicsak
- Sunsky
Miért, mit tett le nálunk Benzema az asztalra? Most a játék képéről beszélünk, a befejezésekről, egy csatár dolgairól. Eddig mindenki azzal védte, hogy összjátékban jó, hát mostmár abban sem. Te milyen neveket soroltál fel ember? Kivétel nélkül bármelyikre elcserélném. Top 10-es csatár???Reaper's Scythe írta:Soroljátok már a játékosokat a keretből, aki olyan sokkal többet tett le az asztalra, mint ő
Hihetetlen, hogy páran mennyire semmibe nézik, holott simán TOP 10-es csatár, akármilyen szar meccseket is hoz le.
(Nálam a TOP 10, sorrend nélkül: Ibra, Suarez, Lewandowski, Falcao, Rooney, RvP, Agüero, Cavani, Diego Costa, Benzema)

-
Soroljátok már a játékosokat a keretből, aki olyan sokkal többet tett le az asztalra, mint ő
Hihetetlen, hogy páran mennyire semmibe nézik, holott simán TOP 10-es csatár, akármilyen szar meccseket is hoz le.
(Nálam a TOP 10, sorrend nélkül: Ibra, Suarez, Lewandowski, Falcao, Rooney, RvP, Agüero, Cavani, Diego Costa, Benzema)

- Sunsky
Hát az utóbbi pár meccs még azt sem közelíti meg. Olyan lomha lett kb, mint nagyanyám, ha a labdák csak 1-2 méterre pattognak tőle, akkor már jók vagyunk, a támadások elakadnak a passzai pontatlanok. Én nem tudom mi van vele, de valami kegyetlen fos, amit mutat.nmate írta:Egy ilyen Guti szerepre mindenképp megtartanám a padon, mert ügyes játékos, ha én nincs betépve. Én úgy vettem észre, onnan jobb teljesítményeket hoz le, mint kezdőként.
Nagyon flegmán leírják itt páran, mintha egy Gago szint lenne kb.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy ilyen Guti szerepre mindenképp megtartanám a padon, mert ügyes játékos, ha én nincs betépve. Én úgy vettem észre, onnan jobb teljesítményeket hoz le, mint kezdőként.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:kijár a bulizás neki az utóbbi idők teljesítménye után.
Fészbúk, az megy.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
El kéne zavarni a picsába innen ezt a bohócot... Elnézést, de már betelt a pohár nálam. Ez a faszi semmit nem rakott le az asztalra, mindig csak az ígérgetés ment, meg a rinyálás... Na meg a bulifotók. Abban legalább jó, de futball terén gyakorlatilag egy rakás szar. Nekem tök mindegy, hogy kit igazolunk, de ezt az embert minél hamarabb el kell zavarni innen

már azért megéri, hogy itt van, hogy a stílusán röhögjek

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Sajnálom az öreget, hogy ennyire semmi, pedig amíg itt volt Higu, mindig imádkoztam, hogy inkább Benzema játsszon, de már őt sem bírom elviselni a pályán, lassan annyira utálom már, mint Khedirát vagy Higuain. Sokat tett érte, hogy ne vegye semmibe az ember. Jövőre mindenképpen a csatár posztnak kell lennie a priornak és azután jöhet a kp megerősítése.
Ha lehetséges lenne akkor nyáron egy Agüero/Suarez ; Gündogan/Pogba párost hoznék mindenképpen. Meglátjuk mi lesz lehetséges Pereznek.
Ha lehetséges lenne akkor nyáron egy Agüero/Suarez ; Gündogan/Pogba párost hoznék mindenképpen. Meglátjuk mi lesz lehetséges Pereznek.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Jobb a lengyel a kolumbiainál.besteve7 írta:Géci írta:Falcao játékban semmi pluszHát ezt valahogy nem tudom értelmezni..Falcao játékban kevés, de Lewa, aki szerintem játékban is szintekkel a tigris alatt van, és a gólveszélyről nem is beszélve, meg nagyon jó lenne???Géci írta:, de Lewa is jó lenne nagyon
K
K