Nem, dehogy, persze, hogy igent mondott

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 26., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: Puding » 2013. december 26., csütörtök 13:34
Én 5-t számoltam eddig, pedig nincs sok ismerősöm, úgy tűnik most ez a menő.___Samy___ írta:spórolnak, le tudják egy füst alatt a kettőtSzerintem kicsit gáz összeolvasztani a karácsonyt a lánykéréssel. Az legyen mindentől független, és csak az övék. Persze kevés szebb karácsonyi ajándék van ennél, de azért na...
Ez persze csak az én véleményem.![]()
de amúgy én is belefutottam már egy pár ilyenbe
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. december 26., csütörtök 13:33
Én is a Rókával böngészek és nem vettem észre semmilyen laggolást vagy egyéb dolgokat.d.gergo írta:Mikor Firefox-on teszteltem, az én gépem is meghülyült kicsit
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 26., csütörtök 13:23
spórolnak, le tudják egy füst alatt a kettőtSzerintem kicsit gáz összeolvasztani a karácsonyt a lánykéréssel. Az legyen mindentől független, és csak az övék. Persze kevés szebb karácsonyi ajándék van ennél, de azért na...
Ez persze csak az én véleményem.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2013. december 26., csütörtök 12:57
Mikor Firefox-on teszteltem, az én gépem is meghülyült kicsitrealmadridfan írta:Csak nekem kezdi el az oldal pörgetni a gépem, mióta beraktátok a hóesést?Hangosabb mintha valami új játék menne, ahogy írom a hsz-t még az is laggol. Pedig nem szar a gépem, plusz most raktam újra.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 26., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 26., csütörtök 10:42
Aki agyi korcsnak szuletett, az facebook nelkul is azza valna. Az hogy most ezt a feladatot a facebook, a hi5, az iwiw, ezek a "nagy okossagokat mondunk oldalak", a szamitogep vagy a TV vegzi el, az teljesen mindegy. Akit gyerekkoraban megtanitottak arra, hogy mik a fontos dolgok az eletben es adott szituaciokra, problemakra hogy kell reagalni, azt nem fogja megteriteni se a tv, se a szamitogep, se a facebook.R.M.C.F írta:Utálom a fészbúkot,érzelmi és agyi korcsokat nevel.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 26., csütörtök 10:07
Ez meg mondjuk azért eléggé általánosítás.. az élet minden területén vannak ilyen nyomorékok, így persze, hogy a facebookon is...R.M.C.F írta:Utálom a fészbúkot,érzelmi és agyi korcsokat nevel.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 26., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 26., csütörtök 9:58
Megint visszatértek ugyanoda, ahol kezdtétek. Ismerős sok lehet, barát kevesebb. Mit fáj nektek, hogy kinek hány ismerőse van? Ha megint kell focira pár ember, milyen jó, hogy ott a facebook és össze lehet hívni őket. Egyedül azt tartom szánalmasnak, mikor valaki lájkokat gyűjt, kitesznek olyanokat, hogy lájkoljátok a képem és megy vissza, vagy kiírom arc x, külső: x, meg jelenés: x, esély: x... de ezekre van megoldás, ezért jó a facebook. Hírfolyamról letiltani, csoportokba beletenni.. kész. És már nem is idegesít. Most megnéztem, van 788 ismerősöm.Becksy23 írta:Facebook-hoz: Szerintem Realistának sem azzal van gondja hogy van annyi ismerősöd, de ha mondjuk van egy ilyen kis majomgyerek, elmegy focizni, találkozik 5 új emberrel, és hazaérve első dolga mindegyiket bejelölni. Shutter-nál is itt a gond, értem én hogy akkor lettek bejelölve amikor pont "kapcsolatban álltatok", de tényleg kell ez? Persze semmi közöm hozzá, csak irritál az egész, a fiatalok gondolkozása...
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 26., csütörtök 4:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 26., csütörtök 2:29
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 26., csütörtök 1:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 26., csütörtök 1:07
Van egy kozeli baratom, aki mar par eve kint dolgozik Amerikaban es vele beszeltunk regebben errol. Hogy a fb-nal alapbol 'Friends'-et hasznal, ami szorol szora leforditva baratot jelent, de ok ezt nem csak a baratokra ertik, hanem akivel valamilyen szinten joban vagy, az mar Friend. Meg hat alapbol van olyan lehetoseg, hogy berakj valakit az 'Acquaintances' (ismerosok) kategoriaba vagy van a Close Friends, ahova tenyleg a legjobb baratokat rakod. Meg hat amugy is be lehet allitani, hogy kirol milyen tipusu frissiteseket kapj.d.gergo írta:Az istenért sem akarom tovább ragozni a témát, de attól is lehet értelmezésbeli különbség, hogy az illető milyen nyelven használja a Facebook-ot. Mert a 'Friends' és az 'Ismerősök' (szerintem) nem ugyanaz.
(Más kérdés, hogy lehet hülyén nézne ki, ha az ' Acquaintances' szót használnák.)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 25., szerda 23:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. december 25., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. december 25., szerda 23:01
Ez is amolyan, kinek a pap kinek a papné. Szebben kifejezve, Ízlések és Pofonok. Szíve joga minden embernek, hogy kivel tölti a karácsonyt vagy bármi mást. Nincs jogunk beleszólni vagy megszólni. Ő így, te úgy én meg amúgy. Nem vagyunk egyformák. Ahány ember, annyi szokás. Tudod, a sok bla- bla szöveg.peti_madrid írta:Illetve még azt néztem, hogy mennyien vannak együtt szenteste is a párjukkal (nem menyasszony-vőlegény szinten, hanem sima "járós" szinten), amit szintén nem értek. Nekem valahogy a szenteste az olyan, hogy senki más, csak a legszorosabb családi kör, eszünk-iszunk, röhögünk, a barát/barátnő csak másnap. Én nagyon szeretem barátnőmet, de valahogy fel sem merült egyikőnkben sem, hogy szenteste átmenjek hozzájuk vagy ő átjöjjön hozzám. Elég majd akkor, ha már a gyűrű az ujján lesz, de akkor meg kompletten a két család együtt ünnepel majd.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 25., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 25., szerda 19:56
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem