Reusra rá lehetne próbálni, míg fel nem tolják neki is a kivásárlási árát az egekbeJobb oldali támadó meg nem nagyon van alternatíva.

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 10., péntek 10:55
Reusra rá lehetne próbálni, míg fel nem tolják neki is a kivásárlási árát az egekbeJobb oldali támadó meg nem nagyon van alternatíva.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 10., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 10., péntek 10:25
Attól én sem félek, hogy idén elmegy. Inkább attól, hogy nem akar szerződést hosszabbítani, így jövöre meg kell elégednünk az érte kapott 50 millióval, vagy két év múlva elmegy ingyen.Realista24 írta:Nem megy el.
Azért kaptak, mert nem fizettek a játékosoknak. A túlköltekezést nem szankcionálják, és nem is fogják szerintem. Vannak kiskapuk.A Malaga elvileg azért kapott büntit tudtommal.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 10:24
Nagy reményekkel vártam mikor megérkezett, de most visszatekintve az elmúlt 3 szezonra hát...főleg a végeredményt látva inkább negatív. Mert sok mindent kaptunk szembeszúrástól kezdve, pocskondiázást stb, de amire minden madridista vár(t) szép játékot azt nem, sőt a drága Angliából hozott ívelgetős szart is betanította a játékosainak.oroszisti írta:e jó istenAzért egyesek tényleg nem látják mit hozott Mou Madridba, és mit köszönhetünk neki ... E
Sokat érünk egy Ferrarival, ha egy beszari sofőr vezeti, aki csak 70-80 al mer menni vele, persze a trabantokat leelőzi,oroszisti írta:gy ütőképes csapatot hozott létre , aki bárkit képes legyőzni . Az már más kérdés , hogy nem mindig használja ki a csapatban rejlő tudást.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 10., péntek 10:22
Realista24 írta:Nem megy el.Ha ne adj Isten, elmenne CR
A Chelseaben vagy a Cityben is megkapná a 8-10-et, így nem értem miért választaná a Monacót. Ha így tesz akkor kukába megy legalább egy éve, hiszen a Monaco most jut fel az első osztályba.h milyen klubokat választanak pusztán anyagi megfontolásból, de talán én sem cselekednék másként... Sajnos nehéz beleélni magam a helyzetbe.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 10:20
szerintem sem. pláne, hogy Sir Alex visszavonul, biztos, hogy nem megy vissza Manchesterbe, máshova pedig szerintem amúgy sem menne jelenleg. és ezt nem arra a kacsára mondom, hogy a gólja után azt üvöltötte, hogy maradok (bár a mutogatás arra is utalhatott volna) :-)Nem megy el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 10:19
Nem megy el.Ha ne adj Isten, elmenne CR
A Chelseaben vagy a Cityben is megkapná a 8-10-et, így nem értem miért választaná a Monacót. Ha így tesz akkor kukába megy legalább egy éve, hiszen a Monaco most jut fel az első osztályba.h milyen klubokat választanak pusztán anyagi megfontolásból, de talán én sem cselekednék másként... Sajnos nehéz beleélni magam a helyzetbe.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 10., péntek 10:16
Én ezt most reálisabbnak érzem, mint a napi kacsákat... A Sport Klub örülne, az tuti!Realista24 írta:La Sexta szerint Falcao a Monacóban fog kikötni, évi nettó 10 millióért.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 10:13
hát ez eléggé barokkos túlzás. lehet, hogy képes lenne bárkit legyőzni, még sem tette meg, pedig ott volt rá az esély. idén is a dortmund elleni első meccs, a manchester elleni meccsek, tavaly a bayern elleni meccs... nagy nulla volt a csapat, 20 perceket leszámítva. ramos az egyik legbiztosabb védőnk, és amúgy is mourinho teszi össze a csapatot, nem lenne köteles arbeloával és khedirával, higuainnal kiállni minden meccsre. Egy ütőképes csapatot hozott létre , aki bárkit képes legyőzni . Az már más kérdés , hogy nem mindig használja ki a csapatban rejlő tudást. Például tavaly a Bm ellen vagy a barca elleni meccseken , mert ő inkább a biztosra megy. Csak egy olyan csapatba ahol Ramos meg Arbeloa meg sorolhatnám még kik vannak , nem lehet védekezni , mert hihetetlenül fegyelmezetlenek és mindig ott van a hiba bennük. És biztos hogy kapunk egy gólt ... Szóval ez nem csak Moun múlt , hogy a 10. nem jött össze , hanem bőven a csapaton is. Nem beszélve a szarkavarásról
ezt mondom:)Meg, ha Modricot nyomatja, meg, ha nem játszatja Khedirát, stb, stb...
adom :-)Meg aztán Mourino(a nagy őszinteség párti) is rohadt jól viseli, ha valaki bemondja az őszintét, és az éppen nem egyezik az ő véleményével.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 10., péntek 10:06
Az őszinteséggel van egy olyan, hogy addig értékelik az emberek általában, amgí egyetértenek vele...Sajnos a mai világban inkább divat a kretén, ostoba és hazudós viselkedés mint az őszinte,nyílt.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 10., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 10., péntek 9:54
Te jó istenVictor írta:az utóbbi 10 évben még ennél is nagyobb sz.rkupac volt a csapat, sokszor a sírógörcs kerülgetett a meccset, az edzőket és a játékosokat látva, szóval ez nem volt nehézEgy szó, mint száz, lehet a portugál az utóbbi 10 év legjobb madridi edzője, de az nem jelenti azt, hogy neki nem kellett volna fejlődnie, alkalmazkodnia. 3 éve ő kelett, most már nem ide való.![]()
3 évet kapott, többet mint jó páran (akárki?) az utóbbi 10 évben, ahhoz képest semmire nem vitte. lehet védekezni vele, hogy bedobott tizenakárhány fiatalt a castillából (csak jesét szabja el...) és hogy lett ellenszerünk a tikitaka ellen, de meg lehet nézni: egy igazán masszív, fegyelmezett, Európában is elismert csapat ellen, akit nem Barcelonának hívnak, semmit nem tudtunk csinálni.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 9:40
az utóbbi 10 évben még ennél is nagyobb sz.rkupac volt a csapat, sokszor a sírógörcs kerülgetett a meccset, az edzőket és a játékosokat látva, szóval ez nem volt nehézEgy szó, mint száz, lehet a portugál az utóbbi 10 év legjobb madridi edzője, de az nem jelenti azt, hogy neki nem kellett volna fejlődnie, alkalmazkodnia. 3 éve ő kelett, most már nem ide való.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 9:12
Hát persze, mert Mourinho egy szent, és ebben az egész ügyben csak egy ártatlan áldozat. Érdekes módon már lassan a keret fele haragban van vele, ez azért elárul valamit arról a nagy jelleméről.R.M.C.F írta:Sajnos a mai világban inkább divat a kretén, ostoba és hazudós viselkedés mint az őszinte,nyílt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 10., péntek 8:41
Előbbit szerintem inkább köszönhetjük Cristianonak és a 40-50 góljának szezononként. Hányszor, de hányszor kihúzta a csapatot és Mou-t a szarból. Első itteni évében pedig a padunk volt gyenge. Ott egy kisebb sérüléshulám és Higu kiejtett minket a BL-ből. Egyáltalán nem biztos, hogy ez, amit írtál, leginkább Mourinho érdeme.R.M.C.F írta:neki lehet köszönni hogy újra esélyesként indulunk tornákon.....hogy elverte a mindenki csoda verhetetlen barcáját....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 8:05
Nem értem a célzást.gondolom Te is erre voksoltál
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 10., péntek 7:58
gondolom Te is erre voksoltálRealista24 írta:7% nem adná el semmiképpen sem.
Realista24 írta:La Sexta szerint Falcao a Monacóban fog kikötni, évi nettó 10 millióért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 7:51
Messi?de nekem ennél jóval több kell.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 10., péntek 7:46
meg is érdemliRealista24 írta:La Sexta szerint Falcao a Monacóban fog kikötni, évi nettó 10 millióért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 7:44
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem