HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 25., szerda 16:02
Nekem 330 ismerosom van, de 1000-et siman ossze lehet szerezni.
Peldaul a falumbol is van legalabb 200 szemely, aki bejelolt, nev szerint is ismerem oket, de nincs ertelme hogy felvegyem okert, mert ugyse beszelnenk egyszer se. Persze ezek nagy resze nalam joval oregebb.
Altalanosbol is mindenkit ismerek, 9-12-ben is volt 6 parhuzamos osztaly, elobb vagy utobb mindenkivel valamilyen kapcsolatba kerulsz, akar kirandulas, akar foci torna utjan.
Egyetemrol nem is beszelve, vagyunk 100-an, legalabb 8 csoport, mindenkivel voltam mar tobb oran is. Van olyan, akivel par heten keresztul minden nap beszeltunk egy kozos projekt kapcsan, miutan leadtuk talan egyszer ha beszeltunk.
Vagy par evvel ezelott volt egy 10-12 fos tarsasag, akikkel nyaron szinte minden este egyutt voltunk, azota ez a haversag valahogy megszakadt. Voltak olyanok is, akikkel egesz evben reggelente egyutt utaztunk a buszon, persze a megalloban egy csomot hulyeskedtunk. Volt hogy delutananonkent is talalkoztunk. Oket is bejeloltem, de igy belegondolva nem is tudom mikor beszeltunk utoljara.
Egyik baratom osztalyaval elmentem kirandulni, 1 heten keresztul vegig egyutt voltunk, utana is talalkoztunk parszor, csak bejeloltem oket. Mondjuk azota se beszeltunk.
Azert az evek alatt osszejohetsz par csajjal, a baratait is megismered, es ha mar hetente egyutt logtok, bejelolod oket. Szakitassz a csajjal es a barataival is megszakad a kapcsolat. Nem az az elso dolgot, hogy kitorlod az ismeroseid kozul. Kesobb meg nem is nagyon foglalkozol a dologgal. Vagy a mostani lakotarsaimnak vannak olyan baratjai, akikkel szinte minden heten talalkozok, kartyazunk vagy csak sorozunk. Persze hogy oket is beraktam, de valoszinuleg par ev mulva mar egyaltalan nem fogok beszelni veluk.
2011-ben ballagtam, de az osztalytarsaim felevel egy szot se beszeltem azota, most oket is ki kene toroljem?
Tehat nyilvan egyszerre 1000 emberrel nem tartod a kapcsolatot, de par ev alatt siman megfordulsz annyi tarsasagban, megismerkedsz annyi emberrel, hogy az adott idoszakban helye van a barataid listajan. Persze ezeknek az embereknek a nagy reszevel elobb vagy utobb megszunik a kapcsolat. A kulonbseg annyi, hogy sokan havi szinten frissitik a barataik listajat, akivel mar nem tartjak a kapcsolatot, azokat torlik, sokan viszont egyaltalan nem foglalkoznak vele es ok is meglepodnek hogy honnan van ennyi ismerosuk.