Veszett jó első rész volt, de a 2. évad jól kezdődik!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 26., csütörtök 21:55
Veszett jó első rész volt, de a 2. évad jól kezdődik!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 26., csütörtök 19:26
Nekem ilyen 7-7,5 lenne kb, de a 2. évad jól kezdődik!SoA első évad, 8,5/10
Jól esett. Patent karakterek, jó mellékstoryk, és mellé egy remek főszál. Kíváncsian várom, hogy hova fejlődött a sorozat évadról évadra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 26., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 26., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 26., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 21:35
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát Martint ez nem annyira érdekli.BBarni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze értem, meg részben jó is, hogy nem tudhatod ki mikor hol hal meg, csak közben még elgondolkoztam, hogy Ned karakterében még mennyi lehetőség lett volna!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 25., szerda 20:59
Bocsánat, hogy így hívom....Boromir? Jezusom..
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. december 25., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 25., szerda 19:41
megvan, hogy az egész könyvadaptáció? többet lehetett volna kihozni... persze, de minden történésnek megvan a célja, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ned a könyvben a sorozatnál is jobban ki volt emelve, azért halt meg, hogy grrm bemutassa, hogy itt nincs cécózás, utolsó pillanatos hősi megmenekülés, isteni közbeavatkozás, etc.BBarni írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!![]()
![]()
![]()
Gondolom mindenki tudja mire gondolok...![]()
Mi értelme volt megölni Boromir fiát és a felségét?Most már tényleg nem szeretek meg senkit, mert azt megölik!Mindig akiről azt hiszem, hogy ő lesz a " főszereplője" a sorozatnak, az meghal...Szerintem egyébként Boromirból és a fiából is többet ki lehetett volna hozni(mint karakter)! A másik ami nem tetszik az az évadok lezárása!Most is lett a az utolsó előtti részben egy brutál nagy fordulat(ugye a gyilkosságok) és utána egy ilyen közepes rész lezárásnak ami ugyan nem volt rossz, de semmi hatalmas dolog nem történt!Itt például ha a 9. résznél zárják le az évadot sokkal nagyobbat ütött volna szerintem!Plusz ha jól emlékszem Boromir halála is az utolsó előtti részben volt, az szerintem szintén jobb lett volna lezárásnak!
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 25., szerda 19:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!BBarni írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!![]()
![]()
![]()
Gondolom mindenki tudja mire gondolok...![]()
Mi értelme volt megölni Boromir fiát és a felségét?Most már tényleg nem szeretek meg senkit, mert azt megölik!Mindig akiről azt hiszem, hogy ő lesz a " főszereplője" a sorozatnak, az meghal...Szerintem egyébként Boromirból és a fiából is többet ki lehetett volna hozni(mint karakter)! A másik ami nem tetszik az az évadok lezárása!Most is lett a az utolsó előtti részben egy brutál nagy fordulat(ugye a gyilkosságok) és utána egy ilyen közepes rész lezárásnak ami ugyan nem volt rossz, de semmi hatalmas dolog nem történt!Itt például ha a 9. résznél zárják le az évadot sokkal nagyobbat ütött volna szerintem!Plusz ha jól emlékszem Boromir halála is az utolsó előtti részben volt, az szerintem szintén jobb lett volna lezárásnak!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 25., szerda 19:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A SoA beszippantott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 24., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 24., kedd 7:42
A hetinyomozással nincs bajom, ha van mellette átívelő szál is. De az kell. A két NCIS még elmegy szódával emiatt, de a CSI franchise anno gyors kasza lett. A Killing meg érdekes dolog, hatalmas sorozat, (jövőre jön a 4. évad) de tényleg nem mindenkinek való...én is beajánlottam pár emberkének, de a többségnek nem jött be.realmadridfan írta:Ha a hetinyomozóst skippelnéd, akkor nem a te sorozatod a PoI. A Killing fasza, de nem ajánlanám minden ismerősömnek, sőt, inkább azt mondanám, hogy kevésnek, mert nagyon lassú és komor. A Homeland se váltja meg a világot, az első évad mondjuk jobb, mint az átlag. Én azt mondom kezdd el a Breaking Bad-et
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 24., kedd 1:41
A hozzászólásokból nem sikerült leszűrni hogy mit láttál végül pontosan és mit nem, de én biztos nem hagynám ki az első évadot - ha pedig valaki még bele sem kezdett, ne rontsa el az élményt 2 évad skippelésével. Egy Jóbarátok, Family guy-t majdnem mindegy hol kezd nézni az ember, de itt remekül vázolták az alapszituációkat, az átívelő szálakat, gyakorlatilag erre lett alapozva minden, ahogy egy jó sorozatnál illik.torjack írta:PoI-ról azt olvastam a Junkie-n, hogy a 3. évadtól is el lehet kezdeni.( Maga az alapszitu megvan.) Ez helytálló? Nem darálnám le az első két évadot ha nem muszáj...
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 24., kedd 1:21
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 24., kedd 0:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 23., hétfő 23:19
realmadridfan írta:Ha szigorúan nézem, akkor el lehet a harmadiktól kezdeni. De nagyon-nagyon nem ajánlom, a 3. évad nem üt úgy. Alapból egy országos csatornán futó procedurális sorozatként kezdődött, az első részt érdemes megnézni az alapfelállás miatt, aztán ugrani egyből a 7.-re. Onnan beindul és nem ereszt. A 3X10 nálam bekerült a TOP5 sorozatepizód közé, olyanok mellé, mint a Lost 3.évad finálé, a Dexter 4.évad finálé, a Breaking Bad 4X11 és 5X15. Ezeknél nincs sorrendem, mert nem lehet.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 23., hétfő 23:12
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem