HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 25., szerda 17:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 15:29
Annyira azért nem kiengyensúkyozott a PL....Még mi is bajnokok lehetünk
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 14:48
Még mi is bajnokok lehetünk.morientes írta:Az a helyzet hogy nemhiába a PL a világ legkiegyensúlyozottabb bajnoksága...itt kis túlzással még minden lehet...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 12:54
Nagyon nehéz megtippelni a sorrendet asszem...De egy biztos:Ha a city bajnok.akar lenni akkor indegenbe nem szabad ennyit betlizni.Ha meg az arsenal,akkor még egy citytől sem lehet kapni egy hatost.Még idegenben sem.A pool,ahogy említettem nem a legkreativabb angol csapat,de Suarez-el lehet nyerő.A chelsea-nek van talán a letaktikusabb trénere,de a futball szégyene lenne ha Mourinhoek egy ilyen bika kerettel,de egy olyan antifocival érnének fel a csúcsra...aztán a MU is feljöhet a négybe,még most sincs késő,bár a bajnokság az oda...ahhoz valami csoda kellene.Aztán talány a spurs,volt ugye új edzővel egy szenzációs meccs,de annak előtte meg...mindenesetre van bennük potencial,már ha csak a keretet nézzük...GT37 írta:Ha tippelni kellene:
1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Spurs
6. Everton
7. United
8. Newcastle
9. Soton
(A Spurs-t elfogultság nélkül tettem az ötödik helyre, bízom Sherwoodban.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 25., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 25., szerda 10:56
Max. annyiban, hogy nem tudott mit tenni, Mourinho ellen. A portugál most taktikai harcban bőven győzött, az hogy milyen formában, most nálam kurvára nem számít, mert amíg ezt a focit nem az én csapatommal csinálja, addig nem is zavar. Szóval szerintem a Chelsea ha talál egy gólt, senkinek nem lehetne szava se, mert nem lett volna nem megérdemelt a győzelmük. Márpedig ha pl. a kapufa beakad, onnan behúzzák, ugyanis az Arsenal látszólag nem készült különösebben erre meccsre, csak nyomatta (volna) az irányítóra felpasszolós focit.Wertz írta:Milyen érdekes, hogy Wengert már senki nem szidja miközben ő is partner volt ebben az unalmas 0-0-ban!
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 25., szerda 8:37
és még ehhez hozzá lehet tenni, hogy a Citynek a 6-3 után nem 3 naponta jöttek a meccsektucsoki írta:Mondjuk ez elég lesarkított összehasonlítás, egy bombaformában lévő hazai pályán játszó City, az előtte 3 nappal idegenben BL-ező (City is, de ők fogadtak) Arsenal ellen azért nem ugyan az, mint amikor egy csapat félévig nyilvánosan küszköd, majd idegenben ikszelnek az 1 hete még verhetetlen, totális bajnoknak kikiáltott, ezer éve ugyan azon edzőjű (Mou fél éve dolgozik ezzel a fiatal kerettel) csapattal...Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 24., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 24., kedd 15:55
Mondjuk ez elég lesarkított összehasonlítás, egy bombaformában lévő hazai pályán játszó City, az előtte 3 nappal idegenben BL-ező (City is, de ők fogadtak) Arsenal ellen azért nem ugyan az, mint amikor egy csapat félévig nyilvánosan küszköd, majd idegenben ikszelnek az 1 hete még verhetetlen, totális bajnoknak kikiáltott, ezer éve ugyan azon edzőjű (Mou fél éve dolgozik ezzel a fiatal kerettel) csapattal...Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 24., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 24., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 24., kedd 14:29
KO a javából...Aha, szóval ő a mentorod. Így már érthetőbb a fórumos tevékenységed. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 24., kedd 13:13
MyStiQ írta:(értitek, Mikel Arteta, mekkora poén)
A Swansea ellenit hozzák is, viszont aztán Suárez beleköphet a levesükbe, remélem, ezt meg is fogja tenni.MyStiQ írta:José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 24., kedd 12:57
Aha, szóval ő a mentorod. Így már érthetőbb a fórumos tevékenységed.az évek során megtanultam már, és sztem sokan mások is, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Sokszor (tucatszor) mond direkt hülyeségeket
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 24., kedd 12:51
http://i.imgur.com/fYFo6d2.gifAnis írta:mégis milyen tizi? nem volt ott semmiféle tizi!
Igazából azt sajnálom az egészben, hogy tele van intelligens, kreatív, technikás játékosokkal (Hazard, Mata, Willian, De Bruyne, Oscar, satöbbi), simán játszathatna velük igazi jó támadófocit, olyat, ami abszolút nézhető, sőt, élvezhető... Mégis marad az igazi mourinhós "játék"-nál.mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 24., kedd 12:23
az évek során megtanultam már, és sztem sokan mások is, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Sokszor (tucatszor) mond direkt hülyeségeket, főleg Angliában, hogy elterelje az ellenfél figyelmét bizonyos dolgokról. Előző angliai ottléte alatt is sokszor poénkodott, terelt és így tovább. Ő ilyen. Én "imádom".mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt,
Részükről Lamp kapufája, igen és volt még egy nagy Lamp lövés is amit "Szesznyi" fogott.mocsok írta:semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
mégis milyen tizi? nem volt ott semmiféle tizi!Marci77 írta:Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 24., kedd 11:58
Igen, már itt az ideje egy jó 'Poolnak. Ha jól tudom a kalapokat a csoportbeosztáshoz az elmúlt 5 év koefficienséből számolják, ez alapján jövőre lesz pár elég húzós csoport, mert mostani állás szerint ilyenek lesznek 3-4. kalaposak, mint Liverpool, Roma, Napoli, Monaco, Bilbao-Sociedad-Villareal hármasból az egyik.Dupla D írta: Jó lenne már látni végre őket a BL-ben is
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. december 24., kedd 11:33
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem