morientes írta:Sztm meg pont hogy de....gondoljunk csak bele,hogy már mikor kiderült,hogy Mou a chelseabe folytatja,jöttek a hírek,hogy vinné...amibe Mou szempontjából van is logika.Kulcs játékosa volt a realba is,kulcsa annak a kontrára épülő 4231-nek,amivel meccseket döntöttünk el,és Mou kedvenc taktikai variánsa...
Gondoljunk csak bele...odamegy Xabi,aki hosszú indításaival megugrasztja szélsőket,(Hazard,Schürrle),melkette ott van Ramires aki szűr,TKP be meg Oscar...és kész is a recept.Elől meg ugye Torres.Hát nem kisértetiesen hasonló az
----Alonso-------Khedira----
------------Özil-------------
--Di Maria--Pipita/Benz-----Ronaldo---
Pakkhoz???Csak itt ugye:
Alonso----------Ramires----
---------Oscar------------
--Hazard--Torres---Schurrle----
Lenne a formáció....
Ami meg a pénzt illeti.Mivel így Alonso szabadon igazolhatóvá válna,simán eltehetne annyi aláírási pénzt,amivel a fizetése-márhogy ugye nem lenne anbyi amennyi-kérdése okafogyottá válna.Amúgy is,Abra elvtársnál a lé vajhmi keveset számít....
És pl. Lampard nem lenne képes indítani a gyors játékosokat, vagy tényleg csak ezen múlik...?
Követem idén a Chelsea meccseit, de még csak véletlenül sem a nálunk első évben látott "kontrafocit" játsszák most. Hogy valójában mit is, azt nehéz megítélni amíg nem forrnak ki.
Lényegében ugyan azt írjátok RMFC kollegával, hogy ha egy csapatot építenek köré (vagy nálunk marad, a megszokott légkörben), akkor még igen is hasznos ember lehet. Manapság szerintem egy 32 éves, sérüléseket tekintve megbízhatatlan, megkopott teljesítményű, de annál nagyobb rutinnal rendelkező játékos köré nem épít senki csapatot. Feltételezem Mou-ról, hogy van elképzelése a csapat "taktikáját" illetően, azért durva lenne, ha úgy kezdte volna el tervezni, hogy jövőre úgyis érkezik Alonso, aztán majd mondom a többit...
Megértem a ti álláspontotokat is.