Meg, ha Modricot nyomatja, meg, ha nem játszatja Khedirát, stb, stb...

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 10., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 10., péntek 9:54
Te jó istenVictor írta:az utóbbi 10 évben még ennél is nagyobb sz.rkupac volt a csapat, sokszor a sírógörcs kerülgetett a meccset, az edzőket és a játékosokat látva, szóval ez nem volt nehézEgy szó, mint száz, lehet a portugál az utóbbi 10 év legjobb madridi edzője, de az nem jelenti azt, hogy neki nem kellett volna fejlődnie, alkalmazkodnia. 3 éve ő kelett, most már nem ide való.![]()
3 évet kapott, többet mint jó páran (akárki?) az utóbbi 10 évben, ahhoz képest semmire nem vitte. lehet védekezni vele, hogy bedobott tizenakárhány fiatalt a castillából (csak jesét szabja el...) és hogy lett ellenszerünk a tikitaka ellen, de meg lehet nézni: egy igazán masszív, fegyelmezett, Európában is elismert csapat ellen, akit nem Barcelonának hívnak, semmit nem tudtunk csinálni.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 9:40
az utóbbi 10 évben még ennél is nagyobb sz.rkupac volt a csapat, sokszor a sírógörcs kerülgetett a meccset, az edzőket és a játékosokat látva, szóval ez nem volt nehézEgy szó, mint száz, lehet a portugál az utóbbi 10 év legjobb madridi edzője, de az nem jelenti azt, hogy neki nem kellett volna fejlődnie, alkalmazkodnia. 3 éve ő kelett, most már nem ide való.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 9:12
Hát persze, mert Mourinho egy szent, és ebben az egész ügyben csak egy ártatlan áldozat. Érdekes módon már lassan a keret fele haragban van vele, ez azért elárul valamit arról a nagy jelleméről.R.M.C.F írta:Sajnos a mai világban inkább divat a kretén, ostoba és hazudós viselkedés mint az őszinte,nyílt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 10., péntek 8:41
Előbbit szerintem inkább köszönhetjük Cristianonak és a 40-50 góljának szezononként. Hányszor, de hányszor kihúzta a csapatot és Mou-t a szarból. Első itteni évében pedig a padunk volt gyenge. Ott egy kisebb sérüléshulám és Higu kiejtett minket a BL-ből. Egyáltalán nem biztos, hogy ez, amit írtál, leginkább Mourinho érdeme.R.M.C.F írta:neki lehet köszönni hogy újra esélyesként indulunk tornákon.....hogy elverte a mindenki csoda verhetetlen barcáját....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 8:05
Nem értem a célzást.gondolom Te is erre voksoltál
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 10., péntek 7:58
gondolom Te is erre voksoltálRealista24 írta:7% nem adná el semmiképpen sem.
Realista24 írta:La Sexta szerint Falcao a Monacóban fog kikötni, évi nettó 10 millióért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 7:51
Messi?de nekem ennél jóval több kell.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 10., péntek 7:46
meg is érdemliRealista24 írta:La Sexta szerint Falcao a Monacóban fog kikötni, évi nettó 10 millióért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 7:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 4:11
Nyilvánvaló,hogy az utálatodtól nem is látsz reálisan vele szemben......pedig messze a legjobb edzőnk volt az elmúlt 10 évben......neki lehet köszönni hogy újra esélyesként indulunk tornákon.....hogy elverte a mindenki csoda verhetetlen barcáját.....numberone1 írta:jo pofa ez Mou, de azert csak lecserelte Modricot a 65. percben(a mezony legjobbja volt addig)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 0:40
es arra, h az Atletico megnyerte az EL-t Falcaoval, Ramadel lett a torna golkiralya. Iden meg elpmorientes írta: Erre nem emlékeztem...akkor viszont vissza az egész.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 22:58
Erre nem emlékeztem...tavalyelőtt igazolta őt az atletico.
tavaly már ellenünk is rúgott gólt mikor cé rúgott nekik egy triplát idegenben a szezon legvégén, egy bomba gól, egy bomba szabadrúgás és egy büntető. és ott falcao fejelt már nekünk egy gólt.
plusz tavaly agüero megnyerte a bajnokságot a citynek és akkor falcao már atleticoban nyomta.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 9., csütörtök 22:52
tavalyelőtt igazolta őt az atletico.morientes írta:Na akkor az ez a szezon.Akkor nálam ő a legjobb igazolás :-)Falcao-t tavaly igazolta az ATMA.
Köszi
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 22:48
Na akkor az ez a szezon.Akkor nálam ő a legjobb igazolás :-)Falcao-t tavaly igazolta az ATMA.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 9., csütörtök 22:46
Nem volt az olyan nagy baj. Modric amennyire nem volt fix játékos, mostanság szinte mindig kezdő volt, rendszerint végigjátszva a meccset. Mondjuk Modric a Spursben nyomta a 90 perceket hétről-hétre, szóval bírja ő, ha kell.jo pofa ez Mou, de azert csak lecserelte Modricot a 65. percben(a mezony legjobbja volt addig)
HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. május 9., csütörtök 22:43
Falcao-t tavaly igazolta az ATMA.morientes írta:Azt lehetett volna a 85.-be is :-) de értem,persze az iróniátCsak megtapsoltatta a Bernabeuval :D![]()
Amúgy Falcao mikor jött,ebbe az idénybe?Mer ha igen(most nemtom pontosan)akkor nálam egyértelmű hogy ő lenne.De Iscoval se járt rosszul a malaga.
És természetesen én Modricot is annak tartom,nem kérdés.Pedig hogy nem akartam hogy jöjjön... :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 22:34
Azt lehetett volna a 85.-be is :-) de értem,persze az iróniátCsak megtapsoltatta a Bernabeuval :D
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 9., csütörtök 22:20
Szavaztassuk meg ittRealista24 írta:Decemberben volt a szavazás, úgyhogy abba belefért. Kíváncsi lennék egy újabb szavazásra amúgy.
Csak megtapsoltatta a Bernabeuvalnumberone1 írta: de azert csak lecserelte Modricot a 65. percben
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 22:11
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem