Inkabb vegyel sima Real Madridos lehuzot, felrakod a diszekre es problema megoldva

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 25., szerda 15:05
Inkabb vegyel sima Real Madridos lehuzot, felrakod a diszekre es problema megoldva
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. december 25., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 25., szerda 14:40
a meccelderes mez már nem nagy dolog?Én egyébként semmi nagy dolgot nem kaptam ezúttal
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 25., szerda 14:28
Victor írta: az, aki valamit kér tőlem photoshopban, hogy tudjak neki szerkeszteni képet. azt hiszem kicsit más dolog a kettő
Igazából mindegyis, csak nem szeretem, ha valaki bort iszik, de vizet prédikál.Victor írta:létrehoztam frászbúkot (suli etc miatt muszáj volt) aki akar bejelölhet itt
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 25., szerda 13:55
Nálunk is hasonlóan működnek a dolgok, nem is kell ennél több.Béla írta:Mi nem szoktunk ajándékot venni egymásnak csak kajálunk meg együtt vagyunk, de idén anyám kölcsön kérte az autómat és tele tankkal hozta vissza, a bátyám meg kitakarította a belsejét és felrakta a téli gumikat.
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. december 25., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 25., szerda 13:37
az, aki valamit kér tőlem photoshopban, hogy tudjak neki szerkeszteni képet. azt hiszem kicsit más dolog a kettőMár nem azért mondom, de pár hónapja te voltál az, aki ide bedobta a frissen regisztrált adatlapját, hogy jelöljék a fórumosok. Én nem látom a különbséget.![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 25., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 25., szerda 12:58
Már nem azért mondom, de pár hónapja te voltál az, aki ide bedobta a frissen regisztrált adatlapját, hogy jelöljék a fórumosok. Én nem látom a különbséget.Victor írta:egyetértek Realistával, engem rohadtul irritál, hogy akit életedben egyszer láttál, már ismerősödnek (barátodnak )hívod,bejelölöd facebookon és ú mekkora király vagy, 1000 ismerősöd van. persze ezt nem egy valakire írom, hanem úgy ánblok.
a karácsony pedig szép ünnep, de idegesít nagyon már az, ami évek óta megy körülötte
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 25., szerda 12:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 12:42
Persze, huszonparevesen 1000+ személyes ismerős...'shutterisland írta:pedig a számokat nézve normális.fölöslegesnak tartok ennyi ismerőst...
nekem úgy van 1400 (mondjuk ennek a 90%-át ismerem kb személyesen, vannak virtuális ismerősök és jó csajok is bőven.) de még mennyi olyan van, aki nem ismerősöm, de amúgy ismerjük egymást.
pedig én nem jártam 4 suliba, nem dolgoztam 8 helyen, nem fociztam 5 csapatban és nem bulizok minden hétvégén.
szimplán csak annyira el van terjedve a facebook hogy a keresztanyádtól kezdve a zöldségesen keresztül a szomszédokon át az évfolyamtársakig mindenki fenn van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 25., szerda 12:39
pedig a számokat nézve normális.fölöslegesnak tartok ennyi ismerőst...
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. december 25., szerda 11:30
Drake írta:Az anyámnak
Béla írta:anyám kölcsön kérte az autómat
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 25., szerda 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: Béla » 2013. december 25., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2013. december 25., szerda 10:26
én ispátkán írta:én egy könyvet kaptamaz írója sokunk kedvence
![]()
http://s04.static.libri.hu/cover/84/5/821321_5.jpg
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 25., szerda 10:25
akkor rosszul fogalmaztam.nem az a baj hogy felnézel, de ilyen időszakokban úgy is tudod mit fogsz látni. feltéve ha olyan korosztály is része az ismerőseidnek, mert ebből idővel kinő az emberek nagyrésze csakhát ezeket a vészes időszakokat még átvészeled velük az fb-n keresztülRealista24 írta:Úgy írjátok, mintha az okostelefonok korszakában olyan egetverő bűn lenne felmenni a fb-ra pár percre.ilyenkor vagy jobb fel sem menni fb-re mert ugye miért mennél 24-én este netre mikor elvileg a családoddal vagy, vagy arra gondolsz hogy az 1000 ismerősöd közül csak a 200 debilt látod postolni és 800-nak még van normális élete és nem írogat fb-re ilyenkor
Felvetődik egy kérdés is; ha ennyi ismerősöd debilnek tartod, akkor miért vannak az ismerőseid között? (ez nem konkrétan neked szól, hanem akik annyit panaszkodnak a debilek miatt)
Az én "falamon" öt karácsonyfán kívül semmi extra nem volt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 25., szerda 10:23
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem