Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Nagyon jók a hópelyhek!
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 25., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 25., szerda 15:30
az én esetemben az, ha ez olyan hihetetlen, akkor az.F.szt reális már ne haragudj.
pont ez a lényeg.Oldalt nekem is folyamat dobálja fel a lehetséges ismerősöket. 10ből 9et ismerek, együtt fociztunk, egy évfolyam, stb., de van akivel 3, van akivel 8 éve egy szót nem beszéltem. Akkor minek lenne az ismerősöm?
elvileg nem is kellene, hogy látszódjon kivülről, hány ismerősöm van, "csak én"-re van állítva.Gondolom ettől (is) vagy(tok) menők.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 25., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 15:11
F.szt reális már ne haragudj.miért ne lehetne ? nálam simán reális.
Na, erről beszélek. Ennél nagyobb idiótaság nincs is.másrészt meg ez nyilván olyan, hogy valakivel együtt dolgozol, focizol vagy kavargatsz 2-3 hónapig, és ismerősök lesztek, de aztán megszakad valamiért a kapcsolat, viszont attól még ott van az ismerőseid között.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 25., szerda 15:06
miért ne lehetne ? nálam simán reális.Persze, huszonparevesen 1000+ személyes ismerős...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 25., szerda 15:05
Inkabb vegyel sima Real Madridos lehuzot, felrakod a diszekre es problema megoldva
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. december 25., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 25., szerda 14:40
a meccelderes mez már nem nagy dolog?Én egyébként semmi nagy dolgot nem kaptam ezúttal
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 25., szerda 14:28
Victor írta: az, aki valamit kér tőlem photoshopban, hogy tudjak neki szerkeszteni képet. azt hiszem kicsit más dolog a kettő
Igazából mindegyis, csak nem szeretem, ha valaki bort iszik, de vizet prédikál.Victor írta:létrehoztam frászbúkot (suli etc miatt muszáj volt) aki akar bejelölhet itt
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 25., szerda 13:55
Nálunk is hasonlóan működnek a dolgok, nem is kell ennél több.Béla írta:Mi nem szoktunk ajándékot venni egymásnak csak kajálunk meg együtt vagyunk, de idén anyám kölcsön kérte az autómat és tele tankkal hozta vissza, a bátyám meg kitakarította a belsejét és felrakta a téli gumikat.
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. december 25., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 25., szerda 13:37
az, aki valamit kér tőlem photoshopban, hogy tudjak neki szerkeszteni képet. azt hiszem kicsit más dolog a kettőMár nem azért mondom, de pár hónapja te voltál az, aki ide bedobta a frissen regisztrált adatlapját, hogy jelöljék a fórumosok. Én nem látom a különbséget.![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 25., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 25., szerda 12:58
Már nem azért mondom, de pár hónapja te voltál az, aki ide bedobta a frissen regisztrált adatlapját, hogy jelöljék a fórumosok. Én nem látom a különbséget.Victor írta:egyetértek Realistával, engem rohadtul irritál, hogy akit életedben egyszer láttál, már ismerősödnek (barátodnak )hívod,bejelölöd facebookon és ú mekkora király vagy, 1000 ismerősöd van. persze ezt nem egy valakire írom, hanem úgy ánblok.
a karácsony pedig szép ünnep, de idegesít nagyon már az, ami évek óta megy körülötte
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 25., szerda 12:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 12:42
Persze, huszonparevesen 1000+ személyes ismerős...'shutterisland írta:pedig a számokat nézve normális.fölöslegesnak tartok ennyi ismerőst...
nekem úgy van 1400 (mondjuk ennek a 90%-át ismerem kb személyesen, vannak virtuális ismerősök és jó csajok is bőven.) de még mennyi olyan van, aki nem ismerősöm, de amúgy ismerjük egymást.
pedig én nem jártam 4 suliba, nem dolgoztam 8 helyen, nem fociztam 5 csapatban és nem bulizok minden hétvégén.
szimplán csak annyira el van terjedve a facebook hogy a keresztanyádtól kezdve a zöldségesen keresztül a szomszédokon át az évfolyamtársakig mindenki fenn van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 25., szerda 12:39
pedig a számokat nézve normális.fölöslegesnak tartok ennyi ismerőst...
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. december 25., szerda 11:30
Drake írta:Az anyámnak
Béla írta:anyám kölcsön kérte az autómat
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem