Egyenlőre....tucsoki írta:Persze, megbeszéltük, túl van lihegve.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 15:19
Egyenlőre....tucsoki írta:Persze, megbeszéltük, túl van lihegve.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 25., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 14:50
Lampard nem az a mélységi irányító,mint Xabi,vagy Pirlo,akikből nincs sok a piacon,vagyis ma már csak ők ketten...Talán Illarramendi,vagy Veratti hasonló még,de mivel változik a foci,ők sem azon a poszton fognak dominálni később....És pl. Lampard nem lenne képes indítani a gyors játékosokat, vagy tényleg csak ezen múlik...?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 25., szerda 13:41
És pl. Lampard nem lenne képes indítani a gyors játékosokat, vagy tényleg csak ezen múlik...?morientes írta:Sztm meg pont hogy de....gondoljunk csak bele,hogy már mikor kiderült,hogy Mou a chelseabe folytatja,jöttek a hírek,hogy vinné...amibe Mou szempontjából van is logika.Kulcs játékosa volt a realba is,kulcsa annak a kontrára épülő 4231-nek,amivel meccseket döntöttünk el,és Mou kedvenc taktikai variánsa...
Gondoljunk csak bele...odamegy Xabi,aki hosszú indításaival megugrasztja szélsőket,(Hazard,Schürrle),melkette ott van Ramires aki szűr,TKP be meg Oscar...és kész is a recept.Elől meg ugye Torres.Hát nem kisértetiesen hasonló az
----Alonso-------Khedira----
------------Özil-------------
--Di Maria--Pipita/Benz-----Ronaldo---
Pakkhoz???Csak itt ugye:
Alonso----------Ramires----
---------Oscar------------
--Hazard--Torres---Schurrle----
Lenne a formáció....
Ami meg a pénzt illeti.Mivel így Alonso szabadon igazolhatóvá válna,simán eltehetne annyi aláírási pénzt,amivel a fizetése-márhogy ugye nem lenne anbyi amennyi-kérdése okafogyottá válna.Amúgy is,Abra elvtársnál a lé vajhmi keveset számít....
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 25., szerda 13:40
Pont ezt akartam közölni én isVictor írta:nso-n fent van egy jó régi interjú a mi puskásunkkal, érdemes megtekinteni!
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 25., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 12:17
Sztm meg pont hogy de....gondoljunk csak bele,hogy már mikor kiderült,hogy Mou a chelseabe folytatja,jöttek a hírek,hogy vinné...amibe Mou szempontjából van is logika.Kulcs játékosa volt a realba is,kulcsa annak a kontrára épülő 4231-nek,amivel meccseket döntöttünk el,és Mou kedvenc taktikai variánsa...Én nem hinném hogy Mou-nak Alonso-ra lenne szüksége
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 24., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 24., kedd 20:07
mert szegény Casillas nem érzi jól magát, meg hát amúgy is megérdemli újból a bizalmat, mert... mert.. mert megérdemi... mert ő Casillas..R.M.C.F írta:A kapus csere meg mitől tetszik? egy madrid drukker miért adná el bárkiért is a posztja egyik legjobbját?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 24., kedd 18:47
Hamar elment az esze, pedig még fiatal...dannen írta:del bosque (aranylabdáról):" xavira és iniestára szavaztam. nem tudtam nem rájuk szavazni, mikor ott voltak a listán. a harmadik voksom riberyre ment egy logikus okból: senki nem nyert nála többet európában."![]()
![]()
hatalmas arc az öreg. persze sose volt szimpátiaszavazás.itt van angolul amúgy a marca-n: katt
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 24., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 24., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 17:26
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 24., kedd 16:57
ingyen klasszis ?:DR.M.C.F írta:Bárhová jó lehet egy ingyen klasszis.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 24., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 24., kedd 14:04
Erre gondoltam én is,mikor vitába szálltam azokkal,akik azt mondták annak idején hogy Xabi hosszabbít.Már akkor sem éreztem hogy az menni fog.Hisz ha lejár a szerződése,saját maga dönthet a sorsáról,nem lesz beleszólása a realnak.Persze hosszú még a szezon,lehet hogy mégis marad,ki tudja.De az mindenesetre szimpatikus Ancelottitól,hogy a csapat érdekét szem előtt tartva,nem száműzi a padra,amit mondjuk Mou simán mwgtett volna,ismerve az unicum egojat...Az meg miért ne lenne jó gondolat ha pár tapasztalat idősebb játékost is akar(ami egyébként rá nagyon is jellemző) ?
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem