Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baja a Chelseanek, hogy Mou kb ugyanazt szeretné játszani velük, mint a Reallal csak nincs egy CR a csapatban és nélküle nem egyszerű. Pedig tényleg minőségi kerete van, főleg a támadó szellemű középpályásoknál tudna bőven válogatni. Szerintem egyébként a City behúzza a bajnokságot, utána az Arsenal, Pool, Chelsea elosztják egymás közt a BL helyeket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
KO a javából...Aha, szóval ő a mentorod. Így már érthetőbb a fórumos tevékenységed. :mrgreen:

Egyébként ha már Mou,ugye nyilatkozta hogy szeretne vagy 12 évig a chelsea kispadján dolgozni....hát itt azért nem úgy megy mint manchesterbe vagy az arsenalnal...ha nem hozza az eredményeket,méghozzá kupák formájában,akkor bármekkora haverok is ö meg a csucskföldi szenátor,akármennyire is ő El Unico,vagy a speciale one,akkor bizony az orosz felállítja...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
MyStiQ írta:(értitek, Mikel Arteta, mekkora poén)

A Swansea ellenit hozzák is, viszont aztán Suárez beleköphet a levesükbe, remélem, ezt meg is fogja tenni.MyStiQ írta:José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.

Ha már Chelsea: KATT

Ja, találtam egy jó gifet is, Sherwodd és Les a Soton elleni meccs hajrájában:
http://i.imgur.com/BOc9PFC.gif

Lehet, hogy büntető volt, de Walcott már alapból úgy állt oda, hogy el akar esni. Ha én vagyok a játékvezető, akkor lehet, hogy én sem fújtam volna be.
Viszont Mikel Arteta (értitek, Mikel Arteta, mekkora poén
) elleni szabálytalanságánál biztosan előkerült volna valamilyen színű lap. Ha a segítőm megerősít/tökéletesen látom a szitut, akkor piros, ha nem, akkor sárga, de így nem szabad odamenni.
José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
Viszont Mikel Arteta (értitek, Mikel Arteta, mekkora poén

José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
Aha, szóval ő a mentorod. Így már érthetőbb a fórumos tevékenységed.az évek során megtanultam már, és sztem sokan mások is, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Sokszor (tucatszor) mond direkt hülyeségeket

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://i.imgur.com/fYFo6d2.gifAnis írta:mégis milyen tizi? nem volt ott semmiféle tizi!
Ez még Angliában is büntető. Vagy nem?

Igazából azt sajnálom az egészben, hogy tele van intelligens, kreatív, technikás játékosokkal (Hazard, Mata, Willian, De Bruyne, Oscar, satöbbi), simán játszathatna velük igazi jó támadófocit, olyat, ami abszolút nézhető, sőt, élvezhető... Mégis marad az igazi mourinhós "játék"-nál.mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
"Unalmas volt? Egyetértek!
Tízszer játszottam velük és egyszer sem veszítettem." - José Mourinho
Tízszer játszottam velük és egyszer sem veszítettem." - José Mourinho

az évek során megtanultam már, és sztem sokan mások is, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Sokszor (tucatszor) mond direkt hülyeségeket, főleg Angliában, hogy elterelje az ellenfél figyelmét bizonyos dolgokról. Előző angliai ottléte alatt is sokszor poénkodott, terelt és így tovább. Ő ilyen. Én "imádom".mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt,

Részükről Lamp kapufája, igen és volt még egy nagy Lamp lövés is amit "Szesznyi" fogott.mocsok írta:semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
mégis milyen tizi? nem volt ott semmiféle tizi!Marci77 írta:Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realmadridfan
Igen, már itt az ideje egy jó 'Poolnak. Ha jól tudom a kalapokat a csoportbeosztáshoz az elmúlt 5 év koefficienséből számolják, ez alapján jövőre lesz pár elég húzós csoport, mert mostani állás szerint ilyenek lesznek 3-4. kalaposak, mint Liverpool, Roma, Napoli, Monaco, Bilbao-Sociedad-Villareal hármasból az egyik.Dupla D írta: Jó lenne már látni végre őket a BL-ben is
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem nem sokan gondolták szezon előtt, hogy karácsonykor a 'Pool lesz majd a tabella élén. Jó lenne már látni végre őket a BL-ben is, (persze Suárez nélkül
).

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az erősen defenzív játékra gondoltam.Pedig őszintén megvallva simán mrgnyerhették volba,ha kicsit jobban akarják.
Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.
Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- mocsok
milyen játék?
semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
az arsenal játékát simán megölték a középpályán, nem tudtak egymás után kétszer emberhez passzolni.
a chelsea meg egyáltalán nem akart semmit, meg se próbálták.
persze ha jobb lett volna a pálya, akkor az ívelgetések miatt akár még eseménydúsabb meccs is lehetett volna, de így még a mi meccsünk is élvezetesebb volt.
semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
az arsenal játékát simán megölték a középpályán, nem tudtak egymás után kétszer emberhez passzolni.
a chelsea meg egyáltalán nem akart semmit, meg se próbálták.
persze ha jobb lett volna a pálya, akkor az ívelgetések miatt akár még eseménydúsabb meccs is lehetett volna, de így még a mi meccsünk is élvezetesebb volt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem félig meddig ez Mou sajátos játéka volt.mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
Nem csalódtam
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
és ki mondta hogy nem ez volt az igazi játékuk?mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!

- mocsok
meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
megmutattad mourinho!

- Anis
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jött amùgy ma az öreg Józsibá akivel mixet szoktam csinálni, hogy kikérje a véleményem, mert 4 vagy több gólra akar tenni... Mondtam is neki, hogy akkora x lesz mint a ház, és kevés gól lesz. Őszintén 1-1-re számítottam, de nem tévedtem sokat...

- Anis
Szerintem kiegyenlített mérkőzés volt. Előzetesen 2v3 gólt, de akár 2,5 overt is vártam a meccstől, hál Isten egyiket sem tettem meg. Viszont egy 0-0-ra nem számítottam - bár a MU-val és a Spursel is X-eltek Mouék. De azért meccs előtt még nyomtam egy kommentet face-n az egyik (talán digisportos) kérdésre hogy vajon mi lesz a meccs eredménye: X-re vettem.
Első félidő a Chelsea volt, második inkább az Arsenalé. Viszont nagyon meglepődtem azon, hogy Wenger nem cserélt illetve hogy az Arsenalnak angyon sokáig nem is volt lövése majd sokáig kapura tartó lövése sem. így azért otthon nehéz nyerni. de egy X-ben kiegyeztek.
Ha ma az egyik fél a barca lett volna és spanyol bíró, akkor bizony a piroslap is simán előkerült volna... de ez Anglia, itt mások a szabályok és sokszor amit spanyolban simán lefújnak és lap is jár, az Angliában mehet tovább.
Összességében a kékek részéről nem rossz ez az X, főleg hogy már csak a Pool van a nagyok közül, azok is otthon a hétvégén, úgyhogy letudva a legtöbb kirándulás. Tavasszal a meccsek többsége otthon lesz.
Ezek a francia csatárok meg el vannak átkozva, mindkettő egy nagy nulla az esetek többségében, elképesztő milyen suták és milyen helyzeteket hagynak ki.
Megnézve az idegenbeli tabellát, elég fura, hogy a Tottenham gyűjtötte idegenben a legtöbb pontot!
hosszabbítottak is az ideiglenes edzővel 2015ig...

Első félidő a Chelsea volt, második inkább az Arsenalé. Viszont nagyon meglepődtem azon, hogy Wenger nem cserélt illetve hogy az Arsenalnak angyon sokáig nem is volt lövése majd sokáig kapura tartó lövése sem. így azért otthon nehéz nyerni. de egy X-ben kiegyeztek.
Ha ma az egyik fél a barca lett volna és spanyol bíró, akkor bizony a piroslap is simán előkerült volna... de ez Anglia, itt mások a szabályok és sokszor amit spanyolban simán lefújnak és lap is jár, az Angliában mehet tovább.
Összességében a kékek részéről nem rossz ez az X, főleg hogy már csak a Pool van a nagyok közül, azok is otthon a hétvégén, úgyhogy letudva a legtöbb kirándulás. Tavasszal a meccsek többsége otthon lesz.
Ezek a francia csatárok meg el vannak átkozva, mindkettő egy nagy nulla az esetek többségében, elképesztő milyen suták és milyen helyzeteket hagynak ki.

Megnézve az idegenbeli tabellát, elég fura, hogy a Tottenham gyűjtötte idegenben a legtöbb pontot!

hosszabbítottak is az ideiglenes edzővel 2015ig...
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Marci77 írta:Örülnék ha Gomez lenne. Inkább egy B (C) kategóriás Gomez csak.
Benzemaert se ujjonganek...
Ott volt a lehetőség nyáron Higuaínra, de garasoskodott Wenger

Amúgy ja, Cazorla vagy/és Poldi jöhetett volna.
José amúgy kifejtette a meccs lényegét. Fontosabb volt nem veszíteni, mint nyerni.
A Liverpool meg a tabella élén karácsonyozik. Ilyenre se mostanában volt példa. A ManCity-Pool jó lesz.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem is ez az Arsenal legnagyobb veszte. Tele van iranyitoval meg ilyen szervezo tipusu jatekossal, akik szinte egymast gyurjak ossze a palyan, passzolnak jobbra balra, de semmi olyan tamadas nincs belole, ami ilyen fokozatos elorehaladas lenne, vagy mi, nemis tudom ezt rendesen megfogalmazni'shutterisland írta: inkább az a gáz, hogy tele van passzerral a csapat.
rosicky,özil,ramsey,arteta...felesegesnek érzem.

giroud messze nincs Gomez szint. A német klasszisokkal jobb, amúgy egyetértek, hogy túl sok volt a passzos játékos, ezért nem is értem, hogy Cazorla miért nem jött be, vagy Poldi. Ők azért próbálkoztak volna távolról is, amit az arsenal nem húzott meg... Pedig ilyen csúszós talajon távolról lőni érdemes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K