Sorozatok, TV műsorok
- realmadridfan
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ha a hetinyomozóst skippelnéd, akkor nem a te sorozatod a PoI. A Killing fasza, de nem ajánlanám minden ismerősömnek, sőt, inkább azt mondanám, hogy kevésnek, mert nagyon lassú és komor. A Homeland se váltja meg a világot, az első évad mondjuk jobb, mint az átlag. Én azt mondom kezdd el a Breaking Bad-et

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
realmadridfan írta:Ha szigorúan nézem, akkor el lehet a harmadiktól kezdeni. De nagyon-nagyon nem ajánlom, a 3. évad nem üt úgy. Alapból egy országos csatornán futó procedurális sorozatként kezdődött, az első részt érdemes megnézni az alapfelállás miatt, aztán ugrani egyből a 7.-re. Onnan beindul és nem ereszt. A 3X10 nálam bekerült a TOP5 sorozatepizód közé, olyanok mellé, mint a Lost 3.évad finálé, a Dexter 4.évad finálé, a Breaking Bad 4X11 és 5X15. Ezeknél nincs sorrendem, mert nem lehet.
Az első évad eleje megvan, csak a hetinyomozós részt skippelném, már ha a főszál miatt nem lényeges. Plusz a 2. évad zárása is megvolt. Amúgy alapból újranézném, de újrázni kéne a Killinget, meg a Homelandet is...Oly sok a tennivaló és oly kevés az idő...akkor még az X-akták újradarát meg sem említettem.
- realmadridfan
Ha szigorúan nézem, akkor el lehet a harmadiktól kezdeni. De nagyon-nagyon nem ajánlom, a 3. évad nem üt úgy. Alapból egy országos csatornán futó procedurális sorozatként kezdődött, az első részt érdemes megnézni az alapfelállás miatt, aztán ugrani egyből a 7.-re. Onnan beindul és nem ereszt. A 3X10 nálam bekerült a TOP5 sorozatepizód közé, olyanok mellé, mint a Lost 3.évad finálé, a Dexter 4.évad finálé, a Breaking Bad 4X11 és 5X15. Ezeknél nincs sorrendem, mert nem lehet.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Hű, tényleg a BB-t is el kellene már kezdeni...realmadridfan írta:Mióta vége a Breaking Badnek ez a legjobb dolog a TV-ben.torjack írta:A Person of Interestet nézi valaki?
PoI-ról azt olvastam a Junkie-n, hogy a 3. évadtól is el lehet kezdeni.( Maga az alapszitu megvan.) Ez helytálló? Nem darálnám le az első két évadot ha nem muszáj...
- realmadridfan
Mióta vége a Breaking Badnek ez a legjobb dolog a TV-ben.torjack írta:A Person of Interestet nézi valaki?
- torjack
A Person of Interestet nézi valaki? Az első évad elején lemaradtam, de állítólag a 3. elég korrekt. Arrow-effektus, vagy mi.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
HIMYM
Most néztem meg a múltheti részt, ez hatalmas volt. Végre megint voltak jó poénok és az anya is kellemes meglepetés, főleg a kezdeti ellenszenv után.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végén Barney meg Marshall párbeszédén sírtam, alig várom az utolsó pofont
Most néztem meg a múltheti részt, ez hatalmas volt. Végre megint voltak jó poénok és az anya is kellemes meglepetés, főleg a kezdeti ellenszenv után.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végén Barney meg Marshall párbeszédén sírtam, alig várom az utolsó pofont

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
ImááádomPipita írta:HIMYM
hát nekem nagyon hiányozni fog. kegyetlen jó rész volt megint, az egész.

Mosolyogtam mint a fakutya végig, nagyon szimpi az anya karaktere, a kezdeti megdöbbenés után megbarátkoztam vele.

"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi srácok.
Most néztem újra nemrég a Psycho 1-et, Arrow, Hannibal szünetel, szabadidő az van, így ez pont jó lenne majd az ínséges időkre.

Most néztem újra nemrég a Psycho 1-et, Arrow, Hannibal szünetel, szabadidő az van, így ez pont jó lenne majd az ínséges időkre.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

Én meglestem, bejött, várós a második évad.lordgabi írta:Senki nem nézte meg az első évadot?lordgabi írta:A Bates Motelről vélemény?
- h3x0r
Toti-t kerdezd, ha jol emlekszem o nezte.lordgabi írta:Senki nem nézte meg az első évadot?lordgabi írta:A Bates Motelről vélemény?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Senki nem nézte meg az első évadot?lordgabi írta:A Bates Motelről vélemény?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Március 31-én, 1 órás résszel zárják le végleg a HIMYM-et.
HOGY MERSZ ILYEN HÜLYESÉGEKET MONDANI?!?ja, de pipita az a "cigis", aki még felháborodik ha meg mered mondani neki, hogy a cigivel kinyírod magad.![]()

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ma megnéztem az Arrow 9-et. Ééés a végét nagyon faszántosra megcsinálták. Bár így elküldeni ünnepelni egy sorozatot 
Esküszöm... ahh.. már várom a január tizenvalahányadikát.

Esküszöm... ahh.. már várom a január tizenvalahányadikát.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
https://www.youtube.com/watch?v=KuI0EHh-5yYmegvannak a The Walking Dead szinkronhangjai
maradjunk annyiban hogy érdekes ...
itt össze is szedték.
hátt, ezt se sikerült a legjobban megválogatni.
a GOT-hoz. kb mikorra várható a kövi könyv magyarul? annyi teória van már, h nem bírom kivárni!!

92:48
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Martinnal és a GoT-szal kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy az író egyszer azt nyilatkozta, hogy valahányszor rákérdeznek nála a rajongók, mi lesz a következő könyvben, kinyír egy Starkot

Merci Zizou!
- h3x0r
Terra Nova (2011)
Haverommal par hettel ezelott beszelgettunk sorozatokrol es szoba jott a Terra Nova is. Anno nagyon vartam a sorozatot, de a tobbszori csuszas miatt valahogy megfeledkeztem rola es nem is nagyon terveztem bepotolni. Maga a sorozat otlete, hogy 2149-ben a Fold a pusztulas szelen all, ezert elmegyunk egy masik bolygora baromi erdekes, az elkeszitesben penz is volt rendesen, a gond inkabb az volt, hogy a karakterek olyan semmilyenek voltak, a tortenet is eleg lapos volt. Ennyi penzbol ennel azert joval tobbet is ki lehetett volna hozni..
Haverommal par hettel ezelott beszelgettunk sorozatokrol es szoba jott a Terra Nova is. Anno nagyon vartam a sorozatot, de a tobbszori csuszas miatt valahogy megfeledkeztem rola es nem is nagyon terveztem bepotolni. Maga a sorozat otlete, hogy 2149-ben a Fold a pusztulas szelen all, ezert elmegyunk egy masik bolygora baromi erdekes, az elkeszitesben penz is volt rendesen, a gond inkabb az volt, hogy a karakterek olyan semmilyenek voltak, a tortenet is eleg lapos volt. Ennyi penzbol ennel azert joval tobbet is ki lehetett volna hozni..
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Csabi írta:ja, de pipita az a "cigis", aki még felháborodik ha meg mered mondani neki, hogy a cigivel kinyírod magad.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja, de pipita az a "cigis", aki még felháborodik ha meg mered mondani neki, hogy a cigivel kinyírod magad.