Kp-n és elöl pedig erős a City.
Hát ezt azért a barcarol is el lehet mondani.A citynél Yaya Toure lehet a nyerő ember a kp-n,brutal szezont fut,nem csak hogy gólerős,de ismeri a poszt csínját-bínját....
Arról nem beszélve hogy ismeri a barca játékát,azok a fiuk újat neki nem mutatnak.De hát a barcaba is ott van Fabregas meg Iniesta,akik megint csak nem kispàlyások,fòleg Fabregas kezd nagyon magára találni.
Elől Messi-Neymar,jobbnak tünik mint egy Agüero-Negredo pakk,bár Kun se fut rossz szezont.Suarez után őt tartom most a PL legjobb formába lévő támadójának.
Hátul a katalánoknál lehet gond,Pique-Mascherano manapság egy vicc,de hát Vincent Kompany öngólja is magáért beszél,a másik oldalon....
Ha az edzőket nézem,Pelle jobbnak tünik,taktikailag mindenképp,de az az igazság hogy Tata-ról még nem sok derült ki,az elmúlt meccsek alapján....mindenesetre nagyon kieggyensúlyzott párharc,én,ha fogadni kellene egy hajszálnyival a barcara tennék,elsősorban Messi és Neymar miatt....sláger meccs lesz az biztos,én magam kívánci vagyok,mire jutnak majd...