Én nem értem mire ez a nagy City oboázás. Semmivel nem jobbak a többi európai nagycsapatnál (még), sőt...
Szerintem inkább ez annak szól, hogy megint szeretnének sokan látni egy Bayern féle alázást. Egyrészt a City nem Bayern, másrészt a tavalyi semmilyen, edző nélküli, ötlettelen sablon Barca köszönő viszonyba sincs az ideivel.
Max a védelem.

De az is csak akkor, ha a Piqué-Masch-Alves féle "fantasztikus" trió játszik...láttuk ugye hétvégén, mikor újra összeálltak egy kis kihagyás után.
Ettől még kiejthet minket a City, mert jó csapat, de semmivel nem jobb, mint a többi esélyes akik közé mi is tartozunk. Csak ne Fabregas játsszon hamis kilences poszton, mert akkor elvesztünk.
Aki azt állítja, hogy a Martino féle Barca nem fejlődött, annak nincs tv-je. Az elmúlt 5 évben mikor bírtuk volna el ennyit Messi hiányát? Vkinek amúgy feltűnik, hogy nincs pályán? Támadások ugyanúgy megvannak, meccsenként van egy rakat gólhelyzetünk, ontjuk a gólokat, most 5-öt, Celtic-nek 6-ot. Ez eddig nem volt így. Ha nem volt Messi, a gólok sem jöttek, max a nyögvenyelős győzelmek.
Ehhez a csapathoz teszi majd hozzá Messi januártól zsenialitását. Valószínű az angolokkal 2 gól gazdag meccset játsszunk. Pellegrini nem az az edző, aki beállítja védekezni az aktuális csapatát. Erről asszem nektek nem kell mesélni.
Ahol bajban leszünk, az a mindenkori védelmünk és a pontrúgások. Szívunk is eleget ez miatt majd, ez biztos.
De azt nem lehet kijelenteni, hogy simán kiejtenek minket, maximum ez vkiknek a vágyuk.