Benzema hatalmas lufi volt ismét, CR szerintem szintén szar volt, igaz az egy golja sokat ert, bar az is szabálytalan volt, az onzozese meg az a faktor, ami miatt sose lesz a kedvencem, es pont ezek azok a tulajdonsagok, amik miatt Messit preferáljak az emberek meg szimpatikusabbnak tartják .. nem csak az arroganciája meg a nagy arc, hanem ezek az onzo megoldasok (megjegyzem, forditott esetben meg elkuldte volna a rákba a csapattársat, ha nem passzolnak neki, meg igazi furdoskurvas hisztit rendezett volna) ... Ramosrol inkább ne is beszéljunk, és szerintem Marcelo is bunrossz formát mutat már egy jo ideje, rendre elszorja a labdákat, a támadáshoz nem sokat tesz hozza, vedekezesben meg siman megverik ... Mostanában még Arbeloa is jobban teljesit a bal szélen, mint Marcelo, az azért elég nagy szó ...
Nah mindegy, fo a gyozelem, Jesé lett a Golden boy, bár a kapus boven benne volt a golban, de ez most kit érdekel, lenyeg a 3 pont, sokat fog ez még érni nekunk ... szerintem a 4-3-3 jobban fekudt a fiuknak ... ev elejen a 4231 passzolt nekik, most meg ugy nez ki, hogy ez már nem fekszik nekik, a kontrak sem annyira ulnek mint regebben ... viszont ez igy meg nagyon nem jo, hogy Ancelotti nagynehezen raszoktatta a fiukat a 433ra, most meg muszaj volt visszaállni 4231re ... és lehet, hogy ez okozza azt, hogy Benzema nem találja magát ... neki a 4 3 3 szerintem jobban fekudt, abban a rendszerben hasznosabb volt ... a 4231 rendszerbe egy sokkal golerosebb, gólra torobb csatár kell, Benzema meg nem ilyen ... nemazt mondom, hogy a 433as rendszerbe is o a tokeletes, nehogy felreértés essék, egyaltalan nem szimpatizalok a franciával, de szerintem abban a rendszerben hasznosabb volt a csapat számára
Modricra még kitérnék, hihetetlen amit lehozott tegnap ... iranyitott, szerelt, szamtalan labdaszerzes meg a vegen ugye a golpassz ... pontosan ezért kéne meg egy Kp oda kozepre, egy 2tudeju, aki a piszkos melot elvegzi helyette, es aki nem Khedira