Megy a meccs!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Modric mindig jól játszik.. irónia nélkül.. egy zseni a srác
FORRÁS
A „közelebb van az ellenfél kapuvonalához” kifejezés azt jelenti, hogy egy játékos fejének, testének vagy lábának bármely részének kell közelebb lenni az ellenfél kapuvonalához, a labdánál és az utolsó előtti védőnél is. A karokat nem értjük bele a meghatározásba.
Legyen védő, támadó, bíró, kapus stb.
A „közelebb van az ellenfél kapuvonalához” kifejezés azt jelenti, hogy egy játékos fejének, testének vagy lábának bármely részének kell közelebb lenni az ellenfél kapuvonalához, a labdánál és az utolsó előtti védőnél is. A karokat nem értjük bele a meghatározásba.
Legyen védő, támadó, bíró, kapus stb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
ez a fickó egy zseni, bárhová teszed a kp-n, elit szintet hozNem'tom feltűnt-e valakinek de Modric valami embertelenül jól játszik

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Rozsihoz kevés a haj, de a Homeland 4. évadának főgonosza még lehet.amúgy azt olvastam, hogy ő lesz új rozsomák/farkas és arra gyúr szőrzet terén.

Nem'tom feltűnt-e valakinek de Modric valami embertelenül jól játszik, Benzema ma is -1, nem lesz jó vége ennek...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ramos, Karim szokásos... DM gól + gólpassz, egyébként ott folytatja, ahol abbahagyta õ is... 
Arbeloa jól tolja balszélen, jobbhátvédként Carvajalhoz nulla.

Arbeloa jól tolja balszélen, jobbhátvédként Carvajalhoz nulla.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
olvass vissza miről van szóateeemadrid írta: mivan?

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
jó az avádferni írta:Benzemának meg mi a fene van az arcával? nem mosakodott meg az előző este, vagy mi?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
mivan?védő játékba avatkozhat kézzel is

egyébként DM veszélyesen játszik, gól+gólpassz meg is volt, volt pár hülyesége, de összességében azért ki lehet emeleni.
modric még fasza, és kb. ennyi. isco és karim összekaphatnák magukat, főleg utóbbi, mert ez borzasztó kevés. megint.
az eddigi meccs legjobbjának tiszteletére tettem ezt be___Samy___ írta:ferni bazeg, mi ez az ava?![]()

Gól+Gólpassz, zseni a csávó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. december 22., vasárnap 21:50-kor.
- ___Samy___
ferni bazeg, mi ez az ava?

akartam írni meccs előtt, de inkább nem lőttem le a dolgottévedtem, ez sem lesz Benzema meccse..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. december 22., vasárnap 21:50-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
ericco írta:Na nem csak a Barcának engedtek el egy lesgólt
Ezt már a tavalyi szezonban direkt megfigyeltem pár meccsen, hogy full! találomra fújják a leseket a spanyol bírók, partjelzők. Volt pont olyan Real meccs, ahol ez tökéletesen kirajzolódott. Mehetett volna a kapusra kétszer egy meccsen a támadó, erre behúzták a lest, pedig nem volt az. Majd, megint mehetett megint csak kétszer, de már lesről, és azt nem fújták be, az egyikből gól is lett.

Úgyhogy teljesen kőagyúak lesterén a spanyol partjelzők. Kuka az összes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem elég lenne, ha az mindig a BL lenne. :Đitt 2-3 jómeccs nekem nemelég 2-3 havonta
Érdekes, nem hallottam még erről ebben a formában. A második része világos, de az első nem.ez a szabály, védő játékba avatkozhat kézzel is, támadó nem, úgy szól a szabály, hogy a támadó olyan testrésze nem lóghat túl amivel gólt lehet elérni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
igen ez így igaz a támadóra, a védőre viszont minden, olvass utánaKerlon írta:Pont, hogy a kéz nem számít. Csak az a testrész számít, amivel szabályosan hozzáérthetsz a labdához, ergo a kéz nem.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
tévedtem, ez sem lesz Benzema meccse.. kb tökmindegy ki van elől, lehetnék akár énis
Pont, hogy a kéz nem számít. Csak az a testrész számít, amivel szabályosan hozzáérthetsz a labdához, ergo a kéz nem.

K
K
- heccsat
ez a szabály, védő játékba avatkozhat kézzel természetesen szankció ellenében, úgy szól a szabály, hogy a támadó olyan testrésze nem lóghat a védőn (és itt kéz is számít) túl amivel gólt lehet elérni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2013. december 22., vasárnap 21:46-kor.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
amúgy mindenképpen kell nyáron egy csatár, én bíztam Benzemában meg minden, de sajnos nincsen állandó formája, itt 2-3 jómeccs nekem nemelég 2-3 havonta.
nagyon sajnálom a srácot

nagyon sajnálom a srácot
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Benzemának meg mi a fene van az arcával? nem mosakodott meg az előző este, vagy mi?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért számít?és védőknél a kéz is számít, bár ezt nem sokan tudják
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema