Játék percekre lebontva se sok,de azért úgy már máshogy fest kicsit...Realista24 írta:Nem tudom mennyire pontos, de erről pofázok egész évben. Gól vagy gólpassz, nem mindegy?Benzema kevés gólpassz idén

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 17:41
Játék percekre lebontva se sok,de azért úgy már máshogy fest kicsit...Realista24 írta:Nem tudom mennyire pontos, de erről pofázok egész évben. Gól vagy gólpassz, nem mindegy?Benzema kevés gólpassz idén
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 9., csütörtök 17:37
Nem tudom mennyire pontos, de erről pofázok egész évben. Gól vagy gólpassz, nem mindegy?Benzema kevés gólpassz idén
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 17:34
kösz-kösz!h3x0r írta:2010-11 es szezonRemy írta:Van olyan stat ami megmutatja, hogy Mou keze alatt hány Castillás lépett pályára tétmeccsen, és hogy ki mennyin?
2011-12 es szezon
2012-13 as szezon
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 9., csütörtök 17:27
Benzema milyen gyenge szezont futott elképesztő... A 2010-11-es szezonja is jobb volt 7góllal pedig ott első félévet átaludta.h3x0r írta:2010-11 es szezonRemy írta:Van olyan stat ami megmutatja, hogy Mou keze alatt hány Castillás lépett pályára tétmeccsen, és hogy ki mennyin?
2011-12 es szezon
2012-13 as szezon
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 9., csütörtök 17:26
Meg arra is gondolhatott, hogy két évig még itt marad, amíg le nem jár a szerződésedannen írta:szerintem is valami olyasmit jelent, hogy itt vagyok, itt vagyok. nem kell túlgondolni csak egy sima gólöröm volt, ettől nem lesz se biztosabb, se bizonytalanabb a jövője.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 9., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. május 9., csütörtök 17:21
2010-11 es szezonRemy írta:Van olyan stat ami megmutatja, hogy Mou keze alatt hány Castillás lépett pályára tétmeccsen, és hogy ki mennyin?
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 9., csütörtök 16:28
kupak17 írta:nem tudom volt-e már de amikor megláttam akkor egy hatalmas kő esett le a szívemről.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 16:21
Én azokröl az időkről beszélek,mikor a Real Madridba játszott,bizony emlékszem hogy jónéhány ziccert kihagyott.Másfelől valóban elég sérülékeny.A nyugdíjról meg annyit, hogy ha mi nyomunk, és szegezzük a kapu elé az ellenfelet a meccs nagy részén, akkor a csatárnak kevesebbet kell futnia, mint a mostani rendszerben. Továbbá már többször írtam, hogy én egy 30 körüli tapasztalt, de top közeli egyént igazolnék, aki tudja, hogy szezon nagy részén a padon ül. Mert ezt sem Agüero, sem más "sztár" csatár nem fogadná el. Valószínűleg Benzema sem.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 9., csütörtök 15:40
Amennyire én tudom, Baptista sokat volt sérült a szezonban. (Már ez is jó előjel számunkra.morientes írta:Így van.Amennyi ziccert képes ő is kihagyni,simán kezet foghatna Higuainnal4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.![]()
Tegnap elsült a lába,mint a portugál gyereknek ellenünk,de vannak ott kva nagy koncentrációs bajok,és az egy csatárnál végzetes lehet.
Egyébként hasonló problémák vannak J.Baptistával is,aki meg már korba is lassan nyugdíj jogosult lesz :-)
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 9., csütörtök 15:22
Imad ezen lovagolni... de mitol jobb egy castillasnak ha bedobjak egy tetnelkuli mecsen az utolso 10 percre?Remy írta:Van olyan stat ami megmutatja, hogy Mou keze alatt hány Castillás lépett pályára tétmeccsen, és hogy ki mennyin?
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 9., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 15:01
Így van.Amennyi ziccert képes ő is kihagyni,simán kezet foghatna Higuainnal4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 9., csütörtök 14:47
Tehetséges játékos Isco meg spanyol is,de szerintem nem emlegethető egy lapon a fent említett kettővel. Meg amúgy mások is elmondták már,hogy Isco leginkább a baloldalról szeret befele indulni, azt meg kétlem,hogy szívesen eljönne padozni,mert onnan ugye Ronaldo kirobbanthatatlan. Jobb szélen meg szerintem ő nem lenne opció, és középen sem,mert ahogy elnéztem nincs meg benne az az irányítói véna,hogy szórja a gólpasszokat, ő inkább a góllövésben jó.MorataMartin írta:Én mondjuk örülnék egy "portói-csomagnak" is James Rodriquez és Jackson Martinez személyében. Bár az én két titkos favoritom nyárra Jesé felhozatala a nagy csapatba és Isco leigazolása. Jobban örülnék Isconak, mint Balének v. Neymárnak.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 9., csütörtök 14:40
én pár millióra emlészem, +arra, hogy hajlandó lett volna lemondani a fizetése nagy részéről.Az a rohadt olcsó azt hiszem 17 millió volt. Szerintem annyit nem ért.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 9., csütörtök 14:39
Az a rohadt olcsó azt hiszem 17 millió volt. Szerintem annyit nem ért.Victor írta:én továbbra is sajnálom Adebayort, nagyon itt akart maradni, és rohadt olcsón itt maradhatott volna, cserének szerintem tökéletes opcióként szolgált volna.![]()
neymar meg menjen csak a barcába.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 9., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 9., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 9., csütörtök 14:29
már próbáltuk, mégegyszer nemáplízÉs mit szólnátok Júlio Baptistához mint cserecsatár? Ha jól tudom, már csak 1 éve van hátra a Málaganál. Összjátékban sem elveszett, olykor szokott gólokat is rúgni, szerintem tűrné a padot is, valamint ismeri már a Realt. És mivel Málaga és 1 éve van hátra, még olcsó is lenne. Pár évig meglenne oldva a cserecsatár probléma, és Benzema is bizonyíthatna.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem