BBarni írta:Ők is lehetnek bár én Vermán meglepődnék!Szerintem Szczesny is könnyen mehet, új kapust akar Wenger ő meg nem hiszem,hogy szívesen kispadozna!Ha viszont Sagna megy akkor kell valaki a jobb oldalra mert Jenkinson kevés oda..
Chamakh ugye remélem végleg megy, és Gervinho is mehetne bár ő szerintem maradni fog!
A védelmet kell rendbe rakni a nyáron és egy-két csatárt igazolni, ha még marad pénz akkor a kp-t is lehet minőségibbé tenni!
Verma szerintem marad. Sagna is maradni fog bár idén nagyon gyenge,de ha jó formában van,akkor kevés nála jobb van. Szczesny remélem marad,egyik kedvencem a csapatban jelenleg,szerintem ígéretes tehetség,és a csapat bohóca

. Jenkinson szerintem nem kevés(emlékszem egy-két éve mekkora rakat sz*rnak tartottam,de változott a véleményem azóta...),bár elsőszámú priorításként még tényleg nem megfelelő. Gervinhonak örültem mikor jött,én többet láttam benne jóval,mint amit mutatott. Függetlenül attól,hogy hülye,és fájdalom legtöbbször a játéka,még mindig benne van talán a legtöbb élet a támadók közül.
Chamakh OUT,Fabianski OUT,szerintem Mannone OUT. Diaby?? Nem rossz játékos,de ennyi sérüléssel kinek kéne..
Walcottal kezdeni kéne valamit,és Chambot is többet kéne játszatni. Poldi is csak erős csere szint.VKP kell,szerintem ne is egy,hanem kettő. Giroud is gyenge,csatár kell.
Örülnék,ha Song és Fabre visszajönne :-) A lényeg,hogy nehogy Valdes jöjjön,mert meghalok...
1 kapus,2 csatár,1 szélső, 2 vkp,1 jhv,1 khv.... sok playa kéne...
Amúgy Bale elég vicces,ahogy másolja CRt a szabadoknál... Bárcsak értelmes feje lenne...
Spurs meg majd megint jövőre.
Mindig leírják azB Arsenalt,de azért megint meglesz a 4. hely.(bízok bene),és a Spursnek megint marad az EL.
KNOWS