Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
nem a védjegyem, de előfordult már ez is, ha láttam valamit, amivel nem értek egyet, és esetleg más nem írt ellenvéleményt az adott állítással szemben.
pl. mostanság benzema vs tevez, vagy bbc vs man.
máskülönben nem azért hiányolom, mert én real védőszent vagyok, vagy mert odaát az a jellemző, hogy ha valaki túloz, akkor helyre teszi valaki (pedig sűrűn előfordul azért, gt bevédi bale-t, vagy sörvirsli ámokfutásai elleni írások, stb.) hanem azért, mert itt ez azért mindig jelen volt, és ez (is) része annak a szintkülönbségnek, amiről szó szokott lenni a két fórum tekintetében.
pl. mostanság benzema vs tevez, vagy bbc vs man.
máskülönben nem azért hiányolom, mert én real védőszent vagyok, vagy mert odaát az a jellemző, hogy ha valaki túloz, akkor helyre teszi valaki (pedig sűrűn előfordul azért, gt bevédi bale-t, vagy sörvirsli ámokfutásai elleni írások, stb.) hanem azért, mert itt ez azért mindig jelen volt, és ez (is) része annak a szintkülönbségnek, amiről szó szokott lenni a két fórum tekintetében.
Manapság ez teljesen kihalt (tegyük hozzá, részben okkal, és nem csak feltétlenül az egyik oldal tehet róla), sokszor nincs kedvem írni se, inkább read-only módban vagyok.'shutterisland írta:szerintem ezt nem is várja el senki, hehén kívül (azt is csak neymar esetében) senkitől sem.tök természetes dolog, hogyha szereztek egy szép gólt akkor közel sem lesz annyi olyan hsz hogy "hú ez nagyon ott volt" mint amikor valami bírói hibának köszönhetően nyertek és akkor károgunk.![]()
csak én azt a 2-3 hozzászólást hiányolom kicsit (és ezek korábban megvoltak) ami realostól jött és megvilágította a másik oldalt is, vagy ha valaki vagy valakik túlzásokba estek, klubhovatartozástól függetlenül helyre rakta az illető(ke)t.
az mindig pozitív csalódás volt, mindig volt egy " nocsak" érzetem.
Jav: Természetesen a Real-Barca vitákra gondoltam.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom te ilyen vagy a másik oldalon.'shutterisland írta:csak én azt a 2-3 hozzászólást hiányolom kicsit (és ezek korábban megvoltak) ami realostól jött és megvilágította a másik oldalt is, vagy ha valaki vagy valakik túlzásokba estek, klubhovatartozástól függetlenül helyre rakta az illető(ke)t.
az mindig pozitív csalódás volt, mindig volt egy " nocsak" érzetem.

- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Ennyi.Galacticos írta:ez egy szurkolói oldal.'shutterisland írta:értem én, hogy nso meg sporthíradó meg mittudomén (nem olvasom vagy lájkolom ezeket az oldalakat én sem) de akkor nem értem, ti miért csináljátok néhány esetben ugyanazt.
például adott esetekben egy-egy barca meccsről csak a barcát segítő hibákról beszélni, az ellenünk benézett dolgokról meg semmi.
azok meg hírportálok
Ja és nem csak és kizárólag a magyar szurkolók, magyar oldalak általi manipulációjáról van itt szó. A külföldi média csinálja ezt, amit átvesz/vett a magyar is. Kivéve a madridi média ugyebár, de ők meg a Madridot is górcső alá veszik, nincs kivételezés és nagybetűvel írják a kétes dolgokat. A katalánok NEM. Konkrétan egy betűt nem írnak arról, hogy kint volt a labda, les volt stb. Az, hogy Cé lesről indult, ahhoz 2 pillanat alatt már a képet is odanyomják az arcodba főoldalon. De azok igazából le vannak tojva, abszolút hiteltelenek, nem mérvadó újságok.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- 'shutterisland
szerintem ezt nem is várja el senki, hehén kívül (azt is csak neymar esetében) senkitől sem.tök természetes dolog, hogyha szereztek egy szép gólt akkor közel sem lesz annyi olyan hsz hogy "hú ez nagyon ott volt" mint amikor valami bírói hibának köszönhetően nyertek és akkor károgunk.

csak én azt a 2-3 hozzászólást hiányolom kicsit (és ezek korábban megvoltak) ami realostól jött és megvilágította a másik oldalt is, vagy ha valaki vagy valakik túlzásokba estek, klubhovatartozástól függetlenül helyre rakta az illető(ke)t.
az mindig pozitív csalódás volt, mindig volt egy " nocsak

- Galacticos
ez egy szurkolói oldal.'shutterisland írta:értem én, hogy nso meg sporthíradó meg mittudomén (nem olvasom vagy lájkolom ezeket az oldalakat én sem) de akkor nem értem, ti miért csináljátok néhány esetben ugyanazt.
például adott esetekben egy-egy barca meccsről csak a barcát segítő hibákról beszélni, az ellenünk benézett dolgokról meg semmi.
azok meg hírportálok, felesleges is összehasonlítani.

ott ugyanúgy felkéne sorolni a negatívumokat és a pozitívumokat is. az meg tök természetes dolog, hogyha szereztek egy szép gólt akkor közel sem lesz annyi olyan hsz hogy "hú ez nagyon ott volt" mint amikor valami bírói hibának köszönhetően nyertek és akkor károgunk.
- 'shutterisland
értem én, hogy nso meg sporthíradó meg mittudomén (nem olvasom vagy lájkolom ezeket az oldalakat én sem) de akkor nem értem, ti miért csináljátok néhány esetben ugyanazt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
Ez most komoly???? Mi az, hogy oktatjuk? Az El Classicon kikaptunk, ezt nem nevezném oktatásnak.morientes írta: Mindenesetre Klasszikust várok a döntőbe,Real győzelemmel,mert nem lehetünk akkora balf@szok,hogy egész évbe oktatjuk őket,de pont a döntőbe szívnánk meg... :-)
Most is mit csinálunk? Nyer a csapat, erre inkább a Barcát fikázzuk... (tisztelet a kivételnek)
Na mindegy majd akkor én dicsérek: szép volt Madrid, meg van a 3 pont ami most a legfontosabb, az ellenfelek úgyis botlani fognak, nekünk csak meg kell nyerni a maradék jó pár meccset XD

- h3x0r
Csak kivancsisagban elolvastam NSO-n a 2 meccs utani cikket. Ronaldo eseteben egyertelmuen leirjak, hogy a visszajatszasokbol latszik a les, a barcas eseteknel meg se emlitik, hogy ESETLEG kint volt a labda, ESETLEG les volt.Savant írta:Hogy reálisan lássanak azok, akik nem látták a meccset, például.
Amiről állandóan pofázunk, a média manipulációja a forduló közben/után egészen szembeötlő. Csak a HÜLYE nem veszi észre.
A ti és a mi meccsünkön is volt kétes, vitatott helyzet ugye? Nézzünk utána mekkora "betűkkel", mennyire van szem előtt Ronaldo lesgólja, illetve a ti szabálytalan góljaitok.
- 'shutterisland
igen, csak ezzel akik "nem látták a meccset" majd nyomják, hogy a barca megint 3 pontot köszönhet a bíróknak, miközben nem volt így.
- Savant
Hogy reálisan lássanak azok, akik nem látták a meccset, például.
Amiről állandóan pofázunk, a média manipulációja a forduló közben/után egészen szembeötlő. Csak a HÜLYE nem veszi észre.
A ti és a mi meccsünkön is volt kétes, vitatott helyzet ugye? Nézzünk utána mekkora "betűkkel", mennyire van szem előtt Ronaldo lesgólja, illetve a ti szabálytalan góljaitok.

CRISTIANORONALDO

- 'shutterisland
komolyan kérdezem azoktól, akik látták is a meccset és az összes kétes szituációt, hogy miért kell most is bírózni ?és persze megint a bíró... mindig a bíró....
- Savant
Jó látni azért, hogy nem csak nekem az a sejtésem, hogy a City úgy veri ki ezt a játékot felmutató Barcelonát, mint Pistike a pöcsét.
Ja. Pedrito ügyes volt. A Getafe védelme meg olyan, mintha az oviból verbuválták volna össze, de azok közül is a legfogalmatlanabbakat. ...és persze megint a bíró... mindig a bíró...... jól esne egy videóbíró már.

Ja. Pedrito ügyes volt. A Getafe védelme meg olyan, mintha az oviból verbuválták volna össze, de azok közül is a legfogalmatlanabbakat. ...és persze megint a bíró... mindig a bíró...... jól esne egy videóbíró már.
CRISTIANORONALDO

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudjuk; kis les, meg társai. Úgy, mint most nekünk.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
mind a két esetben centiken múlik, úgy, ahogy mondjuk pedro visszafújt egyvonalas góljánál vagy ahogyan hajszálon múlik a fekvő játékos taposásért vagy fekvő játékosba rúgásért (rúgott labdáért) kapott lap színe is.
a képen az első gól előtt volt ez az első kép.DavieS írta:Az első szabályos volt? Az volt a legfontosabb, ott elhitték, hogy lehet még valami, jókor is jött, a hajrában,,,
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sztem a 2. egyvonal.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Az első szabályos volt? Az volt a legfontosabb, ott elhitték, hogy lehet még valami, jókor is jött, a hajrában,,,

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://as01.epimg.net/diarioas/imagenes ... normal.jpg
Jó is így mesterhármast rúgni. Ritka amikor három gólból kettő szabálytalan
Jó is így mesterhármast rúgni. Ritka amikor három gólból kettő szabálytalan

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én meg ezzel egyetértek és megfejelem azzal, hogy az eltérés jellege a két szurkolótábor összetételéből adódik, az értékrendekről nem is beszélve.Realista24 írta:Én meg azt mondom, hogy van. Nem is kicsi.Ennyi az egész, semmi különbség nincs.