Pedig bíztam benne, hogy a Getafe valahogy befing még egy gólt, és X lesz
Real Madrid vs. Barcelona
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
lesgól
Merci Zizou!
Félre ne értsetek, nem erre fogom stb. De nekünk 2-0-nál jött még egy kiállítás, ami kéréses volt, nekik pedig engedtek egy olyan gólt, ahol bedobásnak kellett volna következni. Igazából részletkérdés, meg nem számít, nem ezen múlik, de azért más a két csapat helyzete ilyen szempontból.Nincs sehol megírva, hogy 2-0 után fel kell állnia egy csapatnak. Nekünk se sikerült nyerni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jézuskrisztus. Ez a szerencsétlen Getafe védő meg megáll mutogatni, hogy les volt, amíg Fabregas üresen berúgja.. Ellenünk 0-3-ról felbírtak állni, itt meg nekiállnak buzizni? Eszem megáll.
Szerk.: FarkasNorbi: "belerúgott Pedroba, ki kellett volna állítani"
Végül is nem a labdába rúgott bele..
Nekem ennyi elég volt, többet nem jövök.
Szerk.: FarkasNorbi: "belerúgott Pedroba, ki kellett volna állítani"
Végül is nem a labdába rúgott bele..
Nekem ennyi elég volt, többet nem jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2013. december 22., vasárnap 18:28-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont, ha 2-0 után nem állt volna fel a barca, és kikaptak volna, akkor meg jöttek volna olyanok, akik azt írják, hogy " hát igen.. Neymar és Messi nélkül megesik...és 2-0 után nem tudnak újítani" stb.MyStiQ írta:
Az ilyen, és ehhez hasonló okosságok után ne csodálkozz azon, ha kiröhögnek egy-egy félmondatod után.
Nincs sehol megírva, hogy 2-0 után fel kell állnia egy csapatnak. Nekünk se sikerült nyerni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
már Drake is lemondott a BLrőlericco írta:
Érdekes tavasz lenne, mivel Hummels nem játszhatna a BL-ben
Kedves Remy!
Az ilyen, és ehhez hasonló okosságok után ne csodálkozz azon, ha kiröhögnek egy-egy félmondatod után.Szerző: Remy Dátum: 56 perccel ezelőtt
1-0 .... meglesz ez
Lafita zseniA kommentátor megmondta... mert sarkazni csak egy zseni tud
szerk: Nézzétek a meccset, mert jó a Getafe
szerk2 : 2-0
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
És? bajnokságokat így is nyerik sorba , bl- t meg mi se nyertünk évek óta pedog jó védelmünk vanateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
egyszerűen ilyen védelemmel nem lehet nagyobb sikereket elérni, egy getafe egy félidő alatt rúghatott volna 4-et. mi lesz itt, ha agüero jön velük szembe?
.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vigyázz, mert amikor én ezt mondtam, akkor kiröhögtek...ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Iniesta ebben a szezonban ritka gyengén tolja.Szerintem csak a szeződéshosszabbítási mizéria végett játszott gyengébben,de most megkapta amit akart,hát alkosson végre valamit.ateeemadrid írta:ennél szerintem jobban, de igazából a védelem gyengeségére akartam felhívni a figyelmet.Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.
amúgy iniestával mi a 'csa van? rá sem ismerni, pedig leginkább tőle várnám, hogy ilyenkor alkot valamit.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem itt nem arról van szó. Hanem arról, hogy az már majdnem olyan szint, mint farkasnorbiéké, amelyet annyiszor kritizálunk a fórumon.Mike írta:ugye nem gondolja senki h bármi befolyása van a meccsre annak h mi ide miket írunk![]()
![]()
Érdekes tavasz lenne, mivel Hummels nem játszhatna a BL-benA Pikés résszel teljesen egyetértek.Már várom a napot,amikor eltakarodik innen Maskeránóval karöltve.Télen jöhetne egy Hummels kaliber azt neki lehet menni a tavasznak egy Bartra-Hummels védősorral.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. december 22., vasárnap 18:02-kor.
Merci Zizou!
- ateeemadrid
ennél szerintem jobban, de igazából a védelem gyengeségére akartam felhívni a figyelmet.Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.
amúgy iniestával mi a 'csa van? rá sem ismerni, pedig leginkább tőle várnám, hogy ilyenkor alkot valamit.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
egyszerűen ilyen védelemmel nem lehet nagyobb sikereket elérni, egy getafe egy félidő alatt rúghatott volna 4-et. mi lesz itt, ha agüero jön velük szembe?
évek óta mondom, hogy ez a piqué egy nulla, volt 1 jó szezonja, ott is lényegében azért teljesített ilyen jól, mert nagyszerűen ment a letámadás, és nem volt dolga. de amúgy szerintem egy bartra már most simán megüti ezt a szintet.
a getafénál meg tényleg ilyen buták? a vak is látja, hogy kb. annyira tudnak védekezni, mint a katalánok, támadniuk kéne, azt nyerni 5-4re, ha védekeznek akkor kapnak még 6ot.
lafita amúgy ügyes. már nem először szopatja a barca védelmét, és ellenünk is szokott szépeket tolni.
A Pikés résszel teljesen egyetértek.Már várom a napot,amikor eltakarodik innen Maskeránóval karöltve.Télen jöhetne egy Hummels kaliber azt neki lehet menni a tavasznak egy Bartra-Hummels védősorral.
- ateeemadrid
no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
évek óta mondom, hogy ez a piqué egy nulla, volt 1 jó szezonja, ott is lényegében azért teljesített ilyen jól, mert nagyszerűen ment a letámadás, és nem volt dolga. de amúgy szerintem egy bartra már most simán megüti ezt a szintet.
a getafénál meg tényleg ilyen buták? a vak is látja, hogy kb. annyira tudnak védekezni, mint a katalánok, támadniuk kéne, azt nyerni 5-4re, ha védekeznek akkor kapnak még 6ot.
lafita amúgy ügyes. már nem először szopatja a barca védelmét, és ellenünk is szokott szépeket tolni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az mindig úgy ordít ha bárszáról van szó..h ha tehetné a wc-s nénit is meginterjúvolná az emmy-díjas fiestában, hogy milyet kakilnak a dicső katalánokToti írta:norbika sztem ebben a negyedórás szünetben indítja is a gúglt v a jútúbot megy a keresőbe pedrító koma, aztán ki is csapja vagy 2x
h ordított te jó isten..
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ugye nem gondolja senki h bármi befolyása van a meccsre annak h mi ide miket írunk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
pedro élete meccsét játssza.
ráadásul, szerintem a lesgólja nem is volt. abszolút #ballondor #goldenboy #messiwho #neymarwho
norbika sztem ebben a negyedórás szünetben indítja is a gúglt v a jútúbot megy a keresőbe pedrító koma, aztán ki is csapja vagy 2x
h ordított te jó isten..
h ordított te jó isten..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
+1MyStiQ írta:Szívem szerint kivágnám az összes buzit, aki a 15. percben már itt örömködött.
Barcás haverom rám ír, hogy csoda ha nyernek ma. Írom neki simán hozzák +2-3 góllal, ahogy leírtam 2-1, lett. Aztán a többi ismert. Inkább az volt a csoda, hogy Getafe, hogy rúgott 2őt (nem néztem a meccset).
De ez innentől meg főleg sima lesz. Bedarálják őket. 5-2, 6-2re.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
And,it's gone...