Vigyázz, mert amikor én ezt mondtam, akkor kiröhögtek...ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 22., vasárnap 18:00
Vigyázz, mert amikor én ezt mondtam, akkor kiröhögtek...ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 22., vasárnap 18:00
Iniesta ebben a szezonban ritka gyengén tolja.Szerintem csak a szeződéshosszabbítási mizéria végett játszott gyengébben,de most megkapta amit akart,hát alkosson végre valamit.ateeemadrid írta:ennél szerintem jobban, de igazából a védelem gyengeségére akartam felhívni a figyelmet.Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.
amúgy iniestával mi a 'csa van? rá sem ismerni, pedig leginkább tőle várnám, hogy ilyenkor alkot valamit.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 22., vasárnap 18:00
Szerintem itt nem arról van szó. Hanem arról, hogy az már majdnem olyan szint, mint farkasnorbiéké, amelyet annyiszor kritizálunk a fórumon.Mike írta:ugye nem gondolja senki h bármi befolyása van a meccsre annak h mi ide miket írunk![]()
![]()
Érdekes tavasz lenne, mivel Hummels nem játszhatna a BL-benA Pikés résszel teljesen egyetértek.Már várom a napot,amikor eltakarodik innen Maskeránóval karöltve.Télen jöhetne egy Hummels kaliber azt neki lehet menni a tavasznak egy Bartra-Hummels védősorral.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 17:57
ennél szerintem jobban, de igazából a védelem gyengeségére akartam felhívni a figyelmet.Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 22., vasárnap 17:55
Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
egyszerűen ilyen védelemmel nem lehet nagyobb sikereket elérni, egy getafe egy félidő alatt rúghatott volna 4-et. mi lesz itt, ha agüero jön velük szembe?
évek óta mondom, hogy ez a piqué egy nulla, volt 1 jó szezonja, ott is lényegében azért teljesített ilyen jól, mert nagyszerűen ment a letámadás, és nem volt dolga. de amúgy szerintem egy bartra már most simán megüti ezt a szintet.
a getafénál meg tényleg ilyen buták? a vak is látja, hogy kb. annyira tudnak védekezni, mint a katalánok, támadniuk kéne, azt nyerni 5-4re, ha védekeznek akkor kapnak még 6ot.
lafita amúgy ügyes. már nem először szopatja a barca védelmét, és ellenünk is szokott szépeket tolni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 17:51
az mindig úgy ordít ha bárszáról van szó..h ha tehetné a wc-s nénit is meginterjúvolná az emmy-díjas fiestában, hogy milyet kakilnak a dicső katalánokToti írta:norbika sztem ebben a negyedórás szünetben indítja is a gúglt v a jútúbot megy a keresőbe pedrító koma, aztán ki is csapja vagy 2x
h ordított te jó isten..
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 22., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. december 22., vasárnap 17:49
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 22., vasárnap 17:49
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 22., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 22., vasárnap 17:47
+1MyStiQ írta:Szívem szerint kivágnám az összes buzit, aki a 15. percben már itt örömködött.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. december 22., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 22., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. december 22., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 22., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 22., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 22., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 22., vasárnap 17:44
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem