Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
egyszerűen ilyen védelemmel nem lehet nagyobb sikereket elérni, egy getafe egy félidő alatt rúghatott volna 4-et. mi lesz itt, ha agüero jön velük szembe?
évek óta mondom, hogy ez a piqué egy nulla, volt 1 jó szezonja, ott is lényegében azért teljesített ilyen jól, mert nagyszerűen ment a letámadás, és nem volt dolga. de amúgy szerintem egy bartra már most simán megüti ezt a szintet.
a getafénál meg tényleg ilyen buták? a vak is látja, hogy kb. annyira tudnak védekezni, mint a katalánok, támadniuk kéne, azt nyerni 5-4re, ha védekeznek akkor kapnak még 6ot.
lafita amúgy ügyes. már nem először szopatja a barca védelmét, és ellenünk is szokott szépeket tolni.
A Pikés résszel teljesen egyetértek.Már várom a napot,amikor eltakarodik innen Maskeránóval karöltve.Télen jöhetne egy Hummels kaliber azt neki lehet menni a tavasznak egy Bartra-Hummels védősorral.