nem tudom volt-e már de amikor megláttam akkor egy hatalmas kő esett le a szívemről.

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 9., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 15:01
Így van.Amennyi ziccert képes ő is kihagyni,simán kezet foghatna Higuainnal4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 9., csütörtök 14:47
Tehetséges játékos Isco meg spanyol is,de szerintem nem emlegethető egy lapon a fent említett kettővel. Meg amúgy mások is elmondták már,hogy Isco leginkább a baloldalról szeret befele indulni, azt meg kétlem,hogy szívesen eljönne padozni,mert onnan ugye Ronaldo kirobbanthatatlan. Jobb szélen meg szerintem ő nem lenne opció, és középen sem,mert ahogy elnéztem nincs meg benne az az irányítói véna,hogy szórja a gólpasszokat, ő inkább a góllövésben jó.MorataMartin írta:Én mondjuk örülnék egy "portói-csomagnak" is James Rodriquez és Jackson Martinez személyében. Bár az én két titkos favoritom nyárra Jesé felhozatala a nagy csapatba és Isco leigazolása. Jobban örülnék Isconak, mint Balének v. Neymárnak.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 9., csütörtök 14:40
én pár millióra emlészem, +arra, hogy hajlandó lett volna lemondani a fizetése nagy részéről.Az a rohadt olcsó azt hiszem 17 millió volt. Szerintem annyit nem ért.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 9., csütörtök 14:39
Az a rohadt olcsó azt hiszem 17 millió volt. Szerintem annyit nem ért.Victor írta:én továbbra is sajnálom Adebayort, nagyon itt akart maradni, és rohadt olcsón itt maradhatott volna, cserének szerintem tökéletes opcióként szolgált volna.![]()
neymar meg menjen csak a barcába.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 9., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 9., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 9., csütörtök 14:29
már próbáltuk, mégegyszer nemáplízÉs mit szólnátok Júlio Baptistához mint cserecsatár? Ha jól tudom, már csak 1 éve van hátra a Málaganál. Összjátékban sem elveszett, olykor szokott gólokat is rúgni, szerintem tűrné a padot is, valamint ismeri már a Realt. És mivel Málaga és 1 éve van hátra, még olcsó is lenne. Pár évig meglenne oldva a cserecsatár probléma, és Benzema is bizonyíthatna.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 9., csütörtök 14:22
Hm, én úgy vagyok vele, hogy szívesebben látnék ilyen szerepben egy feltörekvô játékos, akiben van lehetôség, mint egy olyat, aki már lefelé tart.Toky írta:És mit szólnátok Júlio Baptistához mint cserecsatár? Ha jól tudom, már csak 1 éve van hátra a Málaganál. Összjátékban sem elveszett, olykor szokott gólokat is rúgni, szerintem tűrné a padot is, valamint ismeri már a Realt. És mivel Málaga és 1 éve van hátra, még olcsó is lenne. Pár évig meglenne oldva a cserecsatár probléma, és Benzema is bizonyíthatna.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 9., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 9., csütörtök 14:14
A Neymarról szóló hírek alapján a gyereknek meg teljesen mindegy, hogy hova. Lehet az Madrid, Barca, PSG, Chelsea...
Ötöt a tegnapival együtt. Minden versenysorozatban meg nyolcat. Kevés...Ráadásul soha nem volt túl eredményes játékos, konkrétan egy kiemelkedő szezonja volt. Nem véletlen, hogy a Spurs is szabadulni akar tőle.4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. Leeresztett az ember.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 14:07
4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.kelemen.istvan írta:Én is néztem,de inkább Adebayor miatt. Akinek a nevét tegnap felvetettem mint lehetséges opció második számú csatárnak,és valaki írta,hogy nem rúgja a gólokat,mára már nem az igazi.morientes írta:Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
Aha.értem. :-)
Bár lehet,hogy csak ezen a meccsen kijött neki a lépés. Tudta,hogy figyelem![]()
![]()
Jeséről annyit írtok már,hogy már kiváncsi lennék rá is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 14:01
Én mióta szó van róla,nézem.Írtam is odaát a D.amerikai topicba,de mivel csak magam után irogattam ujra és ujra,kezdett off szaga lenni.Az ilyeneken mindig hatalmasakat kacagok. :lol: Rühellem szinte kivétel nélkül az összes favágóföldit, viszont Őt lehet látni legalább. Neymarért kíváncsi vagyok hány brazil bajnokit izgultatok végig? Valahogy nem pörög a Dél-Amerikai topik kibeszélője.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 9., csütörtök 13:48
Ha az lesz itt.....morientes írta:de azt nemtudom hogy a rövidpasszos,kényszerítős játékban hogy válna be madridba.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 9., csütörtök 13:47
Először tegyük félre, hogy talán még létezik olyan játékos akinek van álmai csapata és nem csak álmai fizetése. Ilyenkor egyértelmű a helyzet, ha az a klub is keresi, menni is fog hozzá, ha az eladó klub kényszerhelyzetben van. Olyankor viszont mikor egy játékosnak csak az a célja, hogy bekerüljön egy európai élcsapatba és kellő teljesítmény valamint médiajelenlét is van mellette simán a kivárásra fog játszani. Nem Dzsudzsákokról van szó, aki június elején aláír már valahova. Egy komolyabb játékos nyugodtan várhat az átigazolási szezon végéig. Ilyenkor nekik meg az ügynökeiknek van helyzeti előnyük a vásárló klubok meg felüllicitálhatják egymást. A Neymarról szóló hírek alapján a gyereknek meg teljesen mindegy, hogy hova. Lehet az Madrid, Barca, PSG, Chelsea...Főleg olyat nem, akinek fontosak lennének az európai felkészülési meccsek is. Mindenki azt szeretné, ha az új igazolások hamar csatlakoznának a csapathoz, hogy megszokja a környezetet, a stílust és így, mire kezdődik a szezon ne idegenként mozogjon a játékosok közt.
Az ilyeneken mindig hatalmasakat kacagok.Multkor is,a gólon kívül nem tett hozzá semmit.Azelőtt megint csak nem.Azelőtt meg asszem el volt tiltva a EL-ből...
Na...néha elsül a lába,meg szabiból is kva jó,de azt nemtudom hogy a rövidpasszos,kényszerítős játékban hogy válna be madridba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 13:43
Multkor is,a gólon kívül nem tett hozzá semmit.Azelőtt megint csak nem.Azelőtt meg asszem el volt tiltva a EL-ből...beckham96 írta:Én ezt nem mertem leírni. Féltem, hogy megint belémkötnek... :Đmorientes írta: Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 9., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 9., csütörtök 13:24
Én ezt nem mertem leírni. Féltem, hogy megint belémkötnek... :Đmorientes írta: Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 9., csütörtök 13:12
Én is néztem,de inkább Adebayor miatt. Akinek a nevét tegnap felvetettem mint lehetséges opció második számú csatárnak,és valaki írta,hogy nem rúgja a gólokat,mára már nem az igazi.morientes írta:Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem