valaki fogja nézni?

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 13., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 13., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 12., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 12., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 11., szombat 9:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 11., szombat 0:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 10., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 10., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 10., péntek 21:55
Go On kaszát kapott, szóval. Maradt a New Normal meg a Community (szerintem mindkettőt berendelik). Az Office búcsúzik a 9. évaddal, a 30 Rock szintén elköszönt. Egyedül a Parks&Rec maradt nekik zászlóshajónak az összes többi sitcomjuk bukdácsol. Ennyi pilotot meg nem fognak berendelni az üres slotokra.amúgy meg egyáltalán nem biztos a berendelés, ugye a showrunner váltás óta kicsit romokban vannak a dolgok, a nézettség sem igazán meggyőző, az nbc kivár a legvégéig a döntéssel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 10., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 10., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 10., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 10., péntek 15:31
Ezt hol olvastad? (Nem Piercel kevered?) Amúgy valószínűbb, hogy berendelik mint sem. Az NBC nem bővelkedik nézett sitcomokban.A Communitynek meg minden része aranyat ér...de ugye nem ez volt az utolsó rész? Lesz 5. évad? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 10., péntek 15:14
Ebben egyetértek.Pipita írta:Ja, még annyit megjegyeznék, hogy Abednél nagyobb karaktert szinte lehetetlen találni a sorozatok történelmében.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 10., péntek 14:55
+1 :-)És engem nem csak az érdekel,hogy ki az anya, érdekel az is,hogy mi lesz Lilyvel,Marshallal,Robinnal,illetve Barneyval is. Ez van. Megszerettem mindegyik karaktert.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 9., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 9., csütörtök 15:10
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 9., csütörtök 15:08
Ja ezzel egyetértek.pheco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem személy szerint az nem tetszett, hogy megint megpendítik a Ted-Robin vonalat már huszadszor kb. Tök feleslegesen. Ha a végére meg mégis kihozzák azt, hogy Tednek Robin lesz a felesége, akkor tökön szúrom magam. Sokáig ennek drukkoltam, de nagyon idegesítő lenne, ha idétlen poénnal elütnék pl azt, hogy Ted amikor mesél a gyerekeinek akkor mindig azt mondja, hogy Robin néni, Robin nénétek stb.. Vagy, hogy a sárga esernyős csaj a felesége, meg a pályaudvaron ott állt, az nem lehet a Robin, tehát szerintem unalmas ez a vonal.Tádám írta:HIMYM 08 23
Nem tudom mi bajotok volt ezzel a résszel...
Végre igazi érzelmek meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre valamit nem vicceltek el a végén. ez már nagyon kellett szerintem, az meg egyértelmű, hogy Barney sosem nő fel. Ezek után kíváncsi vagyok az évadzáróra nagyon.![]()
Jó volt ez így, kellett egy ilyen rész is, sőt ezek után az utolsó is inkább drámai lesz.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 9., csütörtök 15:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem személy szerint az nem tetszett, hogy megint megpendítik a Ted-Robin vonalat már huszadszor kb. Tök feleslegesen. Ha a végére meg mégis kihozzák azt, hogy Tednek Robin lesz a felesége, akkor tökön szúrom magam. Sokáig ennek drukkoltam, de nagyon idegesítő lenne, ha idétlen poénnal elütnék pl azt, hogy Ted amikor mesél a gyerekeinek akkor mindig azt mondja, hogy Robin néni, Robin nénétek stb.. Vagy, hogy a sárga esernyős csaj a felesége, meg a pályaudvaron ott állt, az nem lehet a Robin, tehát szerintem unalmas ez a vonal.Tádám írta:HIMYM 08 23
Nem tudom mi bajotok volt ezzel a résszel...
Végre igazi érzelmek meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre valamit nem vicceltek el a végén. ez már nagyon kellett szerintem, az meg egyértelmű, hogy Barney sosem nő fel. Ezek után kíváncsi vagyok az évadzáróra nagyon.![]()
Jó volt ez így, kellett egy ilyen rész is, sőt ezek után az utolsó is inkább drámai lesz.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem