CHELSEA: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Mikel, Lampard, Ramires, Willian, Hazard, Torres. SUBS: Schwarzer, Luiz, Cole, Oscar, Mata, Schurrle, Eto'o.
Döntetlen a tippem, remélem, gólgazdag, élvezetes meccs lesz.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. december 23., hétfő 19:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 23., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 23., hétfő 17:03
Már régebben is sokszor beszélt róla, de az egyik róla szóló könyvbe is benne van, hogy a karrierjét a Portugál válogatott irányításával szeretné majd megkoronázni.wZoLee7 írta:„Remélem, ha letelik a négy év, leülünk és elemezzük, mit értünk el. Ekkor boldogan folytathatom a munkát a klubbal, vagy boldogan válhatnak szét az útjaink. De én 12 évig maradnék. A következő hónapban 51 éves leszek. Mondjuk legyen 12 év, és még kettő, hogy egy válogatottal kijussak a világbajnokságra. A portugál válogatottat szeretném leginkább, de a második helyen az angol áll nálam."
megnézem mi lesz abból a 12 évből...de a Portugál válogatotthoz inkább ne mennyen
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 16:56
Azért ez nem olyan meglepő annak fényében, amit eddig "alkotott" nálunk.morientes írta:Nemrég meg elhajtottad volna a francbaEgyébként látszott a csapaton hogy sokkal felszabadultabban,kötetlenül játszottak mint AVB alatt,mindig mondtam hogy edző problema van, de hát...nyilván majd Wertz kollega szokás szerint majd megvétózza ezen megállapítást de le van sz@rva...
![]()
(Persze nem Wertz hanem a megállapítás)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 23., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 23., hétfő 16:39
pedig adja magát a lehetőség, hogy pályafutása végefelé átvegye majd a válogatottat. Minden nagyobb edző életében lejöhet az a pont, amikor kluboknál már nem akar lenni, hogy hetente kelljen felkészülni, elég nekik csak havonta 1x (plusz amikor sűrűbb időszak van valamiért). Wengert is meglehetne majd próbálni a francia válogatottnál majd egyszer, de én kétlem, hogy átvenné. viszont ő lehet majd "hazatér", mivel a PSG már kereste (ha jól tudom ezért is lett Blanc csak 1 évre kinevezve).wZoLee7 írta:megnézem mi lesz abból a 12 évből...de a Portugál válogatotthoz inkább ne mennyen
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 16:16
Naaaa....korai még a karácsonyi tojáslikőr...Szerintem Mou lenne az egyetlen edző, aki képes lenne akár VB-t is nyerni velük.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 23., hétfő 15:29
Pedig most megnézném, hogy mit csinálna abból a portugál válogatottból. Szerintem Mou lenne az egyetlen edző, aki képes lenne akár VB-t is nyerni velük.wZoLee7 írta:
megnézem mi lesz abból a 12 évből...de a Portugál válogatotthoz inkább ne mennyen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 23., hétfő 15:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 14:53
Nemrég meg elhajtottad volna a francbaGyönyörű gól volt különben. Mondom én, hogy nem lesz rossz ez a páros. :D
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 15:58
Még jó, hihetetlen, mennyi baromságot csinált korábban, ez viszont eddig fantasztikus tőle. Csak remélni tudom, hogy nem állíttatja megint ki magát az Arsenal ellen.lordgabi írta:Amíg távolban volt a csapattól te is elküldted volna, pedig jó az "öreg" a háznál.
Ezt eléggé benézte most, viszont olyan labdát adott Adebayornak az első gólnál, hogy inkább nem szidom.ziro4vr írta:soldado viszont, mintha részegen irányítaná valaki (már csak a mezszponzor miatt is)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 15:55
tipikusan a szerethető hülye kategória..már annak aki a csapatának szurkolGT37 írta:Hölgyeim és uraim, Emmanuel Adebayor visszatért.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 22., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 22., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 15:51
egész szimpatikus kis középcsapat ez a t'hamGT37 írta:Lloris![]()
![]()
Hová jössz, fiam?
![]()
Jó meccs amúgy. Chiriches kivételesen nem játszik jól.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 22., vasárnap 15:48
Ez már lehetGT37 írta: Ez egy edzésen begyakorolt figura volt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 15:44
Ez egy edzésen begyakorolt figura volt.soadroli írta:Micsoda gól
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem