Adebayor viszont elképesztően motivált, ez mindenképpen jó.
szerk.: Úgy tudtam, hogy amint beírom ezt, gólt kapunk...

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 22., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 14:25
Az is lehet, hogy Eriksen megy ki a balosra, bár szerintem is valószínűbb, hogy Siggy lesz ott.'shutterisland írta:nem gyenge, hogy a sandro-paulinho-capoue hármasból egyik sem játszik, elég durván támadó felállás.
gondolom a két csatár mellett lamela és sigurdsson lesz a szélen, és hát az eriksen-dembelé duó is igencsak támadó szellemű.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 22., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 14:00
Igen, megsérült az előző meccsen, elvileg pár hetet biztosan ki kell hagynia.rafael23 írta:Townsend sérült vagy ?
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. december 22., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 22., vasárnap 1:03
messi sérült, cr-nél pedig semmivel nem volt jobb...2013 augusztustól kezdve ő a legjobb játékos, úgy hogy még nem is játszott az első 5 fordulóban.
1. nem hiszem, hogy az idei félszezon alapján írta volna gt bele iniestát, de nem a lényeget ragadtad meg a mondandójából...bale sem az idei szezonja miatt topjátékos.Iniesta az alapján, hogy 1, azaz 1 gólt lőtt 13-14-ben? (2000 perc alatt egy támadótól karcsú)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 22., vasárnap 0:37
2013 augusztustól kezdve ő a legjobb játékos, úgy hogy még nem is játszott az első 5 fordulóban.'shutterisland írta:azért a cr-messi szintre még ne emeljük már fel. valóban parádés, de ez a két jómadár sem azért van úgy emlegetve, ahogy, mert volt 1-2 nagyszerű szezonjuk. az egy dolog, hogy ő nem olyan erős csapatban villog, de messi és ronaldo még ezekből a csapatokból is kiemelkednek.
Nem biztos hogy kellett volna helyette. DM és Jesé jók lettek volna a jobbosra.'shutterisland írta:ez a bale vs suarez téma már más kérdés, de ha az uru jött volna hozzátok, akkor is kellett volna egy szélső di maria helyett, ha meg ő játszott volna szélső támadót, akkor ki tudja, mennyire feküdt volna neki.
idén bőven az.GT37 írta:Ettől függetlenül szerintem még bőven nem Messi-Ronaldo szint.
Iniesta az alapján, hogy 1, azaz 1 gólt lőtt 13-14-ben?GT37 írta:Iniesta, Suárez, Zlatan, Bale stb.
Remy írta:Iniestát vidd innen... ritka nagy flop lett. (jelenleg egyáltalán nincs az elitben)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 21., szombat 23:08
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 21., szombat 21:45
Emlékszünk rá. De 23 évesen a holland ligából a PLbe,nagyobb lépés bőven,minthogy a PLből a spanyol ligába. És most már idősebb tapasztaltabb,mondhatom szerintem hogy klasszis.Wertz írta:Arra bezzeg senki sem emlékszik, hogy miután elment Angliába kb. másfél évig nyomába nem volt a mostani formájának. Helyzetkihasználásban Higuannal volt egy szinten
Egy újabb országváltással simán benne van nála, hogy megint rengeteg idő kellene neki. Hát itt azt nem szoktak sűrűn kapni a játékosok
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 20:50
Ezt majd meglátjuk, mindenesetre egyelőre nem úgy tűnik, hogy nagyon le akarna állni.Kerlon írta:Suárez bekapcsolta most fogja állandósítani.
Többet nem jössz?Kerlon írta:Akkor én most felállok és kimegyek innen.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 21., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 20:33
Jelenleg Messi sincs az elitben, mert sérült.Remy írta:Iniestát vidd innen... ritka nagy flop lett. (jelenleg egyáltalán nincs az elitben)
Ribéryt szépen be lehet írni helyette.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 21., szombat 20:30
Iniestát vidd innen... ritka nagy flop lett. (jelenleg egyáltalán nincs az elitben)GT37 írta: Iniesta, Suárez, Zlatan, Bale stb.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 20:26
Ettől függetlenül szerintem még bőven nem Messi-Ronaldo szint.Kerlon írta:Ez a Suárez bármelyik csapatból kitűnne. Max akkor nem, ha CR-rel vagy Messivel lenne egy csapatban. Nézzétek is a Pool meccseket könyörgöm.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 21., szombat 20:02
hát nem tudom, nehéz olyan mezőnyből azért kiemelni ilyen egyértelműen harmadiknak, hogy suarez, aguero, negredo, rooney, rvp, lukaku.Pl 3. legjobb csatára (Sturridge)
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem