Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Mert ez a kommentáld a híreket topic, kezdhetem minden komentom azzal hogy "ha igaz akkor..." de túl sok értelme nem lenne. A másik hogy a hírtől függetlenül Mou akkor sem normális

Nem védeni akarom, de bántja a szemem, hogy holmi spekulációról, amit a szenny média írt meg (és a saját bőrünkön is tapasztaltuk már hogy mennyi valótlanságot tudnak állítani), már kész tényként kell beszélni. Ezt nem feltétlenül csak neked írom, úgy általánosságban mindenkinek, aki elolvas egy hírt, és kész tényként kezeli utána.wZoLee7 írta:ez a Mou nem normális...teli van a csapata fiatal játékosokkal, a kassza is teli van, ha csak a pénz számítana majdnem bárkit megvehetne, de nem, ő pár már a karrierje végén járó játékost akar az angol bajnokságba vinni, leülteti Cechet a padra Lopez miatt kikezdik ugyan úgy mint itt Iker miatt...Xabit meg ott szétszedik, sérült lenne a szezon 30-40%-ában
a kapus csere tetszik, Xabit viszont csak akkor engedném el, ha a Sociedadhoz szeretne menni befejezni a pályafutását
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha elengeded ha nem, szabadon tárgyalhat januártól, így beleszólása nem lesz a vezetőségnek, hogy hova igazol
- wZoLee7
ez a Mou nem normális...teli van a csapata fiatal játékosokkal, a kassza is teli van, ha csak a pénz számítana majdnem bárkit megvehetne, de nem, ő pár már a karrierje végén járó játékost akar az angol bajnokságba vinni, leülteti Cechet a padra Lopez miatt kikezdik ugyan úgy mint itt Iker miatt...Xabit meg ott szétszedik, sérült lenne a szezon 30-40%-ában
a kapus csere tetszik, Xabit viszont csak akkor engedném el, ha a Sociedadhoz szeretne menni befejezni a pályafutását
Mathieu-t ekkor le kellett volna küldeni a pályáról, már volt egy sárgája utána szállt bele az öregbe, szép kis könyökös volt, amolyan K.O. gyanús...

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2303471szilamer írta:És mivan ha Jesé üzenete asszonykának szólt?![]()
Egyébként Alonsónak bal dobhártyája lyukadt ki. "Perforated left eardrum".
Hihetetlen bakker...

Elképesztő, hogy mindig Xabival történik valami, pedig most is jól játszott.
itt a sérülése
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
És mivan ha Jesé üzenete asszonykának szólt?

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyébként én is leírtam már,egy pár héttel ezelőtt hogy ha nem marad,akkor a chelsea lehet a cél....Ezért gondoltam angol csapatra.
Hogy miért is..Mou párszor rebesgette,hogy szivesen látná.Ott meg is kapja azt a pénzt,amit szeretne.Egy kifutóban lévő játékos,igazán ott tud még keresni sokat,ami ugye még europai elit.
Azt írtam annak idején,hogy nem marad,és így az alálírási pénz is dominál.Persze aztán az is lehet hogy mégis marad.Mit lehet mit tudni.A foci már csak ilyen

egyébként meg nem gond;Illarramendi majd átveszi a helyét,most már csak egy btb kell,mert el kell ismernem hogy Casemiro nem az a játékos,bármennyire is azt gondoltam hogy az lehet...persze ha a brazil birja a padot,ki tartja vissza hogy beverekedje magát a csapatba??Az meg hogy ki jöhet??Ramires,Pogba,esetleg Vidal??Vagy marad Khedira??Az még a jövő kérdése....
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
ma meglőtte a győztes gólt, szerintem DM lépni fog nyáron, és akkor Jesé lesz a 3. ember CR és Bale után
- Galacticos
egyikben sem játszana többet mint itt szerintem.ikarus93 írta: PL:Chelsea,Arsenal,Dortmund stb.
ha mindenki egészséges a csapatoknál akkor a chelseanél rengetegen vannak. meg ott van mourinho aki már itt se nagyon csípte.
és ha most ancelotti is elkezdi mellőzni a pofája miatt, amit (burkoltan) mourinho is tett akkor lehet jesének el kéne gondolkoznia.
- ikarus93
Jesé kegyetlen nagy focista lesz, ha megadják neki az esélyt, de sajnos az ő helyére egy Bale,CR,Dimaria van és nem sok levegőt fog kapni mellettük. Nagyon szeretem a játékát de lehet az lenne a legjobb, ha elmenne egy másik top csapatba. PL:Chelsea,Arsenal,Dortmund stb.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom mi baja van amúgy. Ancelotti nyilatkozatában semmi kivetnivalót nem látok, azon kívül, hogy sablon.
A héten néztem, hogy a Marca nyomott neki egy mélytorkos cikket is.
Nekem már a múltkori, én is lőhettem volna a büntetőt nyilatkozata sem tetszett egyébként.
A héten néztem, hogy a Marca nyomott neki egy mélytorkos cikket is.
Nekem már a múltkori, én is lőhettem volna a büntetőt nyilatkozata sem tetszett egyébként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ilyen türelmetlen és idióta nem lehet valaki, mint Jesé. Most komolyan mit gondol? Azt hiszi, mert tehetséges már egyből ő a nagy király? Vagy mi? Fogja be aztán dolgozzon tovább. Ez a baj a legtöbb fiatal játékossal manapság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt már eljátszotta Mourinho alatt is. Többet nem is hívta fel a nagyok közé. Az első esetet még megértettem, de ezt... Amúgy sem tűnik egy agysebésznek a gyerek, de ez már szinte nevetségesh3x0r írta:Koszi! Hat ha ezzel Ancelottinak probal beszolni, akkor nagyon rosszul teszi. Nem a sajton keresztul kell uzengetni az edzonek, hanem tovabbra is kemenyen dolgozni, mert elobb vagy utobb meglesz az eredmenye. Ha pedig ev vegeig se valtozik a helyzet, akkor elgondolkozhat a valtason is.Realista24 írta:Jese: "Mindig a lehető legjobbat hozom ki magamból...! Bár ez neked kevésnek tűnik, de mindig megteszem, ami tőlem telik..."

Merci Zizou!
- h3x0r
Koszi! Hat ha ezzel Ancelottinak probal beszolni, akkor nagyon rosszul teszi. Nem a sajton keresztul kell uzengetni az edzonek, hanem tovabbra is kemenyen dolgozni, mert elobb vagy utobb meglesz az eredmenye. Ha pedig ev vegeig se valtozik a helyzet, akkor elgondolkozhat a valtason is.Realista24 írta:Jese: "Mindig a lehető legjobbat hozom ki magamból...! Bár ez neked kevésnek tűnik, de mindig megteszem, ami tőlem telik..."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem olyan nagy pénz amit ker egy uj csapat szamara. Adnak neki egy ket éves szerződést, évi 4-5 milliós fizetést, meg egy 10 misi aláírási pénzt es meg is vagyunk.
Jese: "Mindig a lehető legjobbat hozom ki magamból...! Bár ez neked kevésnek tűnik, de mindig megteszem, ami tőlem telik..."
Jese: "Mindig a lehető legjobbat hozom ki magamból...! Bár ez neked kevésnek tűnik, de mindig megteszem, ami tőlem telik..."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Jese (twitter):" Daré siempre lo mejor de mi ....! Aunque te parezca poco siempre será lo mejor de mi... "
valaki spanyolos leforditana? Az elso mondat google translate szerint az, hogy "en mindig a legjobbamat nyujtom", de a masodik mondatot nem nagyon ertem.
valaki spanyolos leforditana? Az elso mondat google translate szerint az, hogy "en mindig a legjobbamat nyujtom", de a masodik mondatot nem nagyon ertem.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
kedvel a jó Xabit, de úgy látom igazad van. ott alapvetően és egyre inkább megvagyunk. nem hinném, hogy minden követ megmozgatnak, hogy maradjon. de ha maradna, nem fix, hogy játszik. sanszos, hogy juve lesz a történetbőlRealista24 írta:Ebből Juventus lesz. Pirlo out, Xabi in. Ráadásul ingyen.
A vezetőséget fogják megint sokan szidni, de ismét jogtalanul, már ha igaz a hír, hogy tényleg ilyen fizetést akarnak.
Itt van Illarra, ez alatt az egy év alatt két szintet kell lépnie, és jövőre nem lesz gond.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Alonso pénz hiányában menne a csóri olaszokhoz??
most ilyen hírre adni... egyrészt ő nem az a kunyizós fajta, másrészt pedig nem tudom hogy lenne-e olyan csapat, aki biztosítana számára 8 millió évi fizetést... esetleg ha elmegy az USA-ba ő is levezetni, bár ahhoz ő még túl jó! Itt a helye, egy újabb hülyeség, amit a média kitalált én nem venném komolyan

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Legalább hagytad volna meg ezt kellemetlen meglepetésnek.Realista24 írta:Di María fog játszani, Carlo elmondta a meccs előttin.Kerlon írta:Remélem Bale helyén nem Di Maria fog kezdeni a hétvégén.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K