igen most kurva jó.Kerlon írta:Gala, szerintem előbb nézd meg, hogy játszik aztán mond azt, hogy jelenállás szerint nem üti meg a két nagy teljesítményét. Ráadásul a mögötte lévő csapatokat se lehet összemérni. Szerintem Bale se lett volna a tavaly év legjobbja, ha nem tiltják el és nem utálja érte a fél világ.
viszont amikor messi rúg 4 gólt egy meccsen vagy ad két gólpasszt (ráadásul bl meccsekről is beszélhetnék suarez esetében meg nem) akkor arra miért nem így reagáltok? megmondom miért mert nagy túlzással mindennapos. szezononként van 2-3x olyan pár hete mint ronaldonak amikor minden összejön és fossák a gólokat. és mindegy ki az ellenfél, a bl-ben is megcsinálják ezt.
most meg jobb mint messi, jobb mint bale -nála alapból jobb szerintem- de azt is figyelembe vehetnétek hogy messi most nem azért nem rugdossa a gólokat mert flop, hanem mert sérült.
és rohadtul ne mmindegy hogy azért hagysz ki, mert nem volt előszezonod, nem érzed a ritmust, vagy azért mert sérült vagy, vagy pedig eltiltott vagy egy idióta harapásért és ugyanúgy tudsz edzeni a többiekkel.
nem vitatom el suarez érdemeit, egyszerűen messit és ronaldot tartom többre nála.
van ronaldo és messi aztán a többiek. és kötekedhettek, nyilván ha valamelyikük sérült és mondjuk szalai lő egy gólt akkor jobb a teljesítménye.
ez a sterling viszont.. fut, és fut.