Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak. Jobban jártunk volna vele. Én nyáron is szorgalmaztam a leigazolását.tucsoki írta:Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?
Félreértés ne essék, nem a játéktudásával van baj, world-class, ez nem vitás. Nálunk játszik CR, Bale - mondhatni, a világ legjobb szélső támadói -, nincs még egy olyan csapat aki ezt elmondhatná magáról, plusz, a többi poszton sem Wigan szintű spílerek szaladgálnak, de megint szükségünk van egy "aktuális" világ legjobbjára. Nem igaz, hogy mindig a legjobbat kell megvennünk ahhoz, hogy valamiféle kiugró eredményt/korszakot érhessünk el.

Premier League
Re: Premier League
Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?
Félreértés ne essék, nem a játéktudásával van baj, world-class, ez nem vitás. Nálunk játszik CR, Bale - mondhatni, a világ legjobb szélső támadói -, nincs még egy olyan csapat aki ezt elmondhatná magáról, plusz, a többi poszton sem Wigan szintű spílerek szaladgálnak, de megint szükségünk van egy "aktuális" világ legjobbjára. Nem igaz, hogy mindig a legjobbat kell megvennünk ahhoz, hogy valamiféle kiugró eredményt/korszakot érhessünk el.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kezdve velem.torjack írta:Mondjuk a CR-Bale-Suárez hármastól befosna az egész világ.

Úgyis elviszi a PSG, Cavani-Ibra-Suárez, why not

Mindeki patkányozza. Ide nem kell, mert így viselkedik, meg egyébként Benzema is tud ilyet. Persze baszod. A csávó kihagyott egy csomó meccset eltiltása miatt, de lazán vezeti a góllövőlistát. Meccsenként sz*patja halálra az ellenfélt 3-4 gólokkal meg gólpasszokkal. A világ legjobb csatára.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Moratával lehetne csökkenteni az árat, vagy Di Mariával.
A büdzsébe sztem mindenképp beleférne, hiszen az említett 2 játékoson kívül még Khedira is sanszos h távozik, a hosszabbítás ellenére. Ők hárman egy 80 milliót biztos érnek.
és igazából nekünk 2 emberre van csak szükségünk, Pogba és Suarez, megoldható.
A büdzsébe sztem mindenképp beleférne, hiszen az említett 2 játékoson kívül még Khedira is sanszos h távozik, a hosszabbítás ellenére. Ők hárman egy 80 milliót biztos érnek.
és igazából nekünk 2 emberre van csak szükségünk, Pogba és Suarez, megoldható.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Suárez utóbbi négy meccsén (a maival együtt):
315 perc
10 gól
4 gólpassz
315 perc
10 gól
4 gólpassz

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
És igazából az a durva, hogy a Pl 3. legjobb csatára (Sturridge) sérült...

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az ürge brutális. Ha van rá lóvé, akkor nyilván meg kell próbálni. Szerintem jönne, csak lóvé kérdése. Kérdés, hogy Bale után, stadionépítés előtt belefér-e, úgy hogy még a kp-ra is kell 1-2 ember...De ha belefér a büdzsébe, akkor hajrá.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elmentek közösen sörözni Ramseyval a nyáron, aztán részegen úgy döntöttek idén megbasszák a világotsucre írta:de ne feledkezzünk meg Henderson-ról sem, azt az embert az egész világ temette (köztük mi, Pool drukkerek is), aztán ebben a szezonban valami csoda, mit produkál. 2 milyen gólpasszt kiadott ma :O

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
hatalmas játékos, örülök, hogy sikerült hosszabbítani vele. 
de ne feledkezzünk meg Henderson-ról sem, azt az embert az egész világ temette (köztük mi, Pool drukkerek is), aztán ebben a szezonban valami csoda, mit produkál. 2 milyen gólpasszt kiadott ma :O

de ne feledkezzünk meg Henderson-ról sem, azt az embert az egész világ temette (köztük mi, Pool drukkerek is), aztán ebben a szezonban valami csoda, mit produkál. 2 milyen gólpasszt kiadott ma :O
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha azt nézzük akkor most ősszel ő a legjobb szerintem. és még az első 5 fordulót ki is hagyta és már 2 góllal CR előtt van, ami elképesztő! Hatalmasat játszik Luis és kiszolgálásban is jeles, gólpassz ma is és még volt egy passza valakinek, amit csak be kellett volna lőni! Ő a legjobb játékos SZERINTEM most ősszel/télen.ateeemadrid írta:beteg állat. lassan arról is meggyőz, hogy Cé és Messi sincs előtte. mondjuk utóbbi ebben a szezonban semmiképp szerintem.
Luis Anglián belül kizárt hogy váltana, semmi oka nincsen rá, főleg ha a Pool megy a BL-be.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondtam én nyáron, ez körbever mindenkit azon a poszton.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. december 21., szombat 14:40-kor.
- ateeemadrid
beteg állat. lassan arról is meggyőz, hogy Cé és Messi sincs előtte. mondjuk utóbbi ebben a szezonban semmiképp szerintem.
jó lehet ez a pool, ha még igazolnak 1-2 embert a kp-ra.
de pl. Coutinho és Sterling is rohadtjók, és ők is nagyon fiatalok.
most hosszabbított, boldognak is tűnik, kötve hiszem, hogy menne, max. 90m körül. annyit meg sajnos mi nem fogunk költeni - bírom Balet, meg mindent, de rohadt boldog lennénk, ha inkább rá áldoztunk volna ekkora összeget - a PSG meg a Chelsea szerintem visszalépés lenne, City-be meg Agüero, Negredo, Dzeko.Suárez már gólpassz is...kőkemény licit megy majd érte a nyáron. Lehet Bale után mi nem fogunk rekordközeli összeget érte kínálni, de egy cselzi-mancity-psg versenyfutás valószínűleg lesz majd. Mondjuk a CR-Bale-Suárez hármastól befosna az egész világ.
jó lehet ez a pool, ha még igazolnak 1-2 embert a kp-ra.
de pl. Coutinho és Sterling is rohadtjók, és ők is nagyon fiatalok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. december 21., szombat 14:37-kor.
Van egy érzésem, hogy meg van ki a méltó ellenfele Messinek és Ronaldonak. Valami hihetetlen, amit idén lehoz... Már tavaly is mondtam, hogy szerintem ő a legjobb tipikus csatár, de ezt idén be is bizonyítja.
Az a durva, hogy hehe nem isteníti pedig még a szemnek is kedvez a játéka. Élmény nézni. Lehajtja a fejét és megy monoton míg gól nem lő... Benne van az a mocsok c*gó dél amerikai mentalitás rendesen.
Az a durva, hogy hehe nem isteníti pedig még a szemnek is kedvez a játéka. Élmény nézni. Lehajtja a fejét és megy monoton míg gól nem lő... Benne van az a mocsok c*gó dél amerikai mentalitás rendesen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. december 21., szombat 14:35-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hozni kéne mindenképpen...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Suárez már gólpassz is...kőkemény licit megy majd érte a nyáron. Lehet Bale után mi nem fogunk rekordközeli összeget érte kínálni, de egy cselzi-mancity-psg versenyfutás valószínűleg lesz majd. Mondjuk a CR-Bale-Suárez hármastól befosna az egész világ.
Plusz még egy gól. Ez se csúnya.
Plusz még egy gól. Ez se csúnya.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez egy állat
2 gól, 1 gp. De milyen második gól

2 gól, 1 gp. De milyen második gól

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És ziccerben letette. Hihetetlen idén ez a pali!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát azért voltak ott hullámvölgyek, főleg tavaly. Most viszont tényleg jók! Hajtanak, és szép focit tolnak.Kerlon írta:Suárez... Hihetetlen jó ő is és a Pool is. Rodgers azért tud valamit.
Suárez... Hihetetlen jó ő is és a Pool is. Rodgers azért tud valamit.
K
K