ráadásul még öltözködésben sem feltétlen csak a farmer+original adidas póló sztenderdet követem, hanem urambocsá' felveszek néhány olyan cuccot is, ami egyesek szerint páwás. (magasabb szárú cipő, v nyakú póló, akármi.)
nem hiszem, hogy ezekkel gond lenne.
a haj az adott, 22 évesen még fiatal vagyok, próbálom követni a divatot, és valamilyen stílust adni neki, egyébként is semmi extra, jelenleg ilyesmi.
ha már vagyok olyan szerencsés, és van bőven hajam, nem kopaszodom már 20-on évesen, mint elég sokan, akkor próbálok mindig kihozni valamit belőle.
a másik pedig az, hogy mindenkinek más áll jól, karakter és fejforma függvénye is, nyilván az lenne a legegyszerűbb, ha minden férfi pölö kopasz lenne, csak hogy nem lehet mindenki vin diesel, hogy az áll neki igazán jól.
a tetoválás egyértelmű, nekem rohadtul tetszenek, szerintem nagyon jól néz ki, ha valaki tele van varrva (a tattoo sleeve-ket imádom), az, hogy valaminek van e jelentése vagy csak designer tattoo, az más kérdés persze, nekem nagyjából az összes tetoválásomnak van valami jelentése.
ez viszont abszolút ízlés és karakter kérdése, nyilván (csak hogy focistákra mondjak példát) egy lucho, meireles, lavezzi vagy ramos féle formának jól áll és illik hozzá, illarra, iniesta vagy például casillas esetében pedig nem biztos, hogy annyira ülnének a televarrt karok.
az sajnos igaz, hogy sokaknál ez emberi szempontból hátrányt jelent (ha van tetoválásod, akkor rossz ember vagy bűnöző vagy című sztereotípia) mert vannak olyan munkakörök, ahol nem igazán fér bele, de ez van.
abban bízom, hogy ez az egész az elterjedésével (mert manapság már kis túlzással minden második embernek van valamilyen a fiatalság körében) párhuzamosan egyre elfogadottabb lesz, ezt érzékelni is lehet egyébként.
a borosta az megint ilyen dolog, van aki már 3 napos arcszőrzetnél cseszteti a másikat, hogy "mi van, gyászolsz?", de nagyon sok embert ismerek, aki évek óta szakállal, bajusszal él.
nyilván nem kell meződi józsef sztájlban nyomulni, de egy kis olaszos borosta jól tud állni.
az öltözködést meg inkább hagyjuk, az túl nagy téma.