Sorozatok, TV műsorok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
a poi a 7. résznél indul be, addig kis unalmas heti nyomozás van, utána viszont elkezdődik a fősztori, és nagyon üt a 2. évad végéig, szóval szerintem hiba lenne a 3. évadtól kezdeni.
főleg h a 3. nem jobb, mint az előzőek.
főleg h a 3. nem jobb, mint az előzőek.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az első évad kb. harmadát láttam, aztán valahogy lemaradtam...meg tévében elcsíptem a 2.évad szezonzáróját. A Junkie-n meg a harmadik évados szezonnyitó kritika szerint az is be tud szállni, aki lemaradt, vagy még el se kezdte. Alapvetően nyilván le akarom tolni egyben az egészet az elejéről, csak kérdés, hogy időbe mennyi fog beleférni az egyebek mellett. Hát majd akkor szorítok rá időt.
A hetinyomozással nincs bajom, ha van mellette átívelő szál is. De az kell. A két NCIS még elmegy szódával emiatt, de a CSI franchise anno gyors kasza lett. A Killing meg érdekes dolog, hatalmas sorozat, (jövőre jön a 4. évad) de tényleg nem mindenkinek való...én is beajánlottam pár emberkének, de a többségnek nem jött be.realmadridfan írta:Ha a hetinyomozóst skippelnéd, akkor nem a te sorozatod a PoI. A Killing fasza, de nem ajánlanám minden ismerősömnek, sőt, inkább azt mondanám, hogy kevésnek, mert nagyon lassú és komor. A Homeland se váltja meg a világot, az első évad mondjuk jobb, mint az átlag. Én azt mondom kezdd el a Breaking Bad-et
A hozzászólásokból nem sikerült leszűrni hogy mit láttál végül pontosan és mit nem, de én biztos nem hagynám ki az első évadot - ha pedig valaki még bele sem kezdett, ne rontsa el az élményt 2 évad skippelésével. Egy Jóbarátok, Family guy-t majdnem mindegy hol kezd nézni az ember, de itt remekül vázolták az alapszituációkat, az átívelő szálakat, gyakorlatilag erre lett alapozva minden, ahogy egy jó sorozatnál illik.torjack írta:PoI-ról azt olvastam a Junkie-n, hogy a 3. évadtól is el lehet kezdeni.( Maga az alapszitu megvan.) Ez helytálló? Nem darálnám le az első két évadot ha nem muszáj...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nálam is nagyon jól "vizsgázott" a PoI sorozat. Az első évad még úgy átlagos fajta volt, nyomozások, korrupció, meg minden, de semmi extra. Viszont a második évad már annyira jó volt, hogy sok esetben csak néztem. Imádom és sorba nézem a rendőrös sorozatokat (Menalist, Castle, CSIMiami a tvben és sok más főleg feliratosan utólag). Ez a második évad már sokkal komolyabb volt és összetettebb. A két főszereplő (John és Harold) is nagyon jól játssza amit kel és a két rendőrsegéd is jól eltalált karakterek (előbbi két páros múltja is nagyon érdekes).
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk sajnálom, hogy a női zsaru ha jól tudom meg fog halni (2013 top75 vagy mifene sorozat-halálesetek cikkben láttam)
Szóval szerintem megéri végignézni és nem átugrani a második évadot.
Jövőre meg beterveztem a Lostot - mint nagyobb, hosszabb projekt. Anno elkezdtem nézni a TV-ben, első évad még asszem meg is volt, második környékén abbamaradt. Konkrétan valamikor, amikor az RTL levette a műsorról. amikor a Cool végig leadta akkor meg nem néztem. Szóval ezt mindenképp bepótolom.
+ a folytatásokat: Hawaii Five O 3.évadot ami most fejeződött be szinkronosan, Lost girl (nyomozós fantasy sokfajta lénnyel, nagyon pöpec sorozat) új évada, és így tovább. Sokminden néznivaló marad jövőre is.
Jahm, meg a Suitsot is megnézem, ha már írtatok itt róla korábban...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk sajnálom, hogy a női zsaru ha jól tudom meg fog halni (2013 top75 vagy mifene sorozat-halálesetek cikkben láttam)
Szóval szerintem megéri végignézni és nem átugrani a második évadot.
Jövőre meg beterveztem a Lostot - mint nagyobb, hosszabb projekt. Anno elkezdtem nézni a TV-ben, első évad még asszem meg is volt, második környékén abbamaradt. Konkrétan valamikor, amikor az RTL levette a műsorról. amikor a Cool végig leadta akkor meg nem néztem. Szóval ezt mindenképp bepótolom.
+ a folytatásokat: Hawaii Five O 3.évadot ami most fejeződött be szinkronosan, Lost girl (nyomozós fantasy sokfajta lénnyel, nagyon pöpec sorozat) új évada, és így tovább. Sokminden néznivaló marad jövőre is.

Jahm, meg a Suitsot is megnézem, ha már írtatok itt róla korábban...

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realmadridfan
Ha a hetinyomozóst skippelnéd, akkor nem a te sorozatod a PoI. A Killing fasza, de nem ajánlanám minden ismerősömnek, sőt, inkább azt mondanám, hogy kevésnek, mert nagyon lassú és komor. A Homeland se váltja meg a világot, az első évad mondjuk jobb, mint az átlag. Én azt mondom kezdd el a Breaking Bad-et

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
realmadridfan írta:Ha szigorúan nézem, akkor el lehet a harmadiktól kezdeni. De nagyon-nagyon nem ajánlom, a 3. évad nem üt úgy. Alapból egy országos csatornán futó procedurális sorozatként kezdődött, az első részt érdemes megnézni az alapfelállás miatt, aztán ugrani egyből a 7.-re. Onnan beindul és nem ereszt. A 3X10 nálam bekerült a TOP5 sorozatepizód közé, olyanok mellé, mint a Lost 3.évad finálé, a Dexter 4.évad finálé, a Breaking Bad 4X11 és 5X15. Ezeknél nincs sorrendem, mert nem lehet.
Az első évad eleje megvan, csak a hetinyomozós részt skippelném, már ha a főszál miatt nem lényeges. Plusz a 2. évad zárása is megvolt. Amúgy alapból újranézném, de újrázni kéne a Killinget, meg a Homelandet is...Oly sok a tennivaló és oly kevés az idő...akkor még az X-akták újradarát meg sem említettem.
- realmadridfan
Ha szigorúan nézem, akkor el lehet a harmadiktól kezdeni. De nagyon-nagyon nem ajánlom, a 3. évad nem üt úgy. Alapból egy országos csatornán futó procedurális sorozatként kezdődött, az első részt érdemes megnézni az alapfelállás miatt, aztán ugrani egyből a 7.-re. Onnan beindul és nem ereszt. A 3X10 nálam bekerült a TOP5 sorozatepizód közé, olyanok mellé, mint a Lost 3.évad finálé, a Dexter 4.évad finálé, a Breaking Bad 4X11 és 5X15. Ezeknél nincs sorrendem, mert nem lehet.
- torjack
Hű, tényleg a BB-t is el kellene már kezdeni...realmadridfan írta:Mióta vége a Breaking Badnek ez a legjobb dolog a TV-ben.torjack írta:A Person of Interestet nézi valaki?
PoI-ról azt olvastam a Junkie-n, hogy a 3. évadtól is el lehet kezdeni.( Maga az alapszitu megvan.) Ez helytálló? Nem darálnám le az első két évadot ha nem muszáj...
- realmadridfan
Mióta vége a Breaking Badnek ez a legjobb dolog a TV-ben.torjack írta:A Person of Interestet nézi valaki?
- torjack
A Person of Interestet nézi valaki? Az első évad elején lemaradtam, de állítólag a 3. elég korrekt. Arrow-effektus, vagy mi.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
HIMYM
Most néztem meg a múltheti részt, ez hatalmas volt. Végre megint voltak jó poénok és az anya is kellemes meglepetés, főleg a kezdeti ellenszenv után.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végén Barney meg Marshall párbeszédén sírtam, alig várom az utolsó pofont
Most néztem meg a múltheti részt, ez hatalmas volt. Végre megint voltak jó poénok és az anya is kellemes meglepetés, főleg a kezdeti ellenszenv után.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végén Barney meg Marshall párbeszédén sírtam, alig várom az utolsó pofont

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
ImááádomPipita írta:HIMYM
hát nekem nagyon hiányozni fog. kegyetlen jó rész volt megint, az egész.

Mosolyogtam mint a fakutya végig, nagyon szimpi az anya karaktere, a kezdeti megdöbbenés után megbarátkoztam vele.

"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi srácok.
Most néztem újra nemrég a Psycho 1-et, Arrow, Hannibal szünetel, szabadidő az van, így ez pont jó lenne majd az ínséges időkre.

Most néztem újra nemrég a Psycho 1-et, Arrow, Hannibal szünetel, szabadidő az van, így ez pont jó lenne majd az ínséges időkre.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

Én meglestem, bejött, várós a második évad.lordgabi írta:Senki nem nézte meg az első évadot?lordgabi írta:A Bates Motelről vélemény?
- h3x0r
Toti-t kerdezd, ha jol emlekszem o nezte.lordgabi írta:Senki nem nézte meg az első évadot?lordgabi írta:A Bates Motelről vélemény?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Senki nem nézte meg az első évadot?lordgabi írta:A Bates Motelről vélemény?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Március 31-én, 1 órás résszel zárják le végleg a HIMYM-et.
HOGY MERSZ ILYEN HÜLYESÉGEKET MONDANI?!?ja, de pipita az a "cigis", aki még felháborodik ha meg mered mondani neki, hogy a cigivel kinyírod magad.![]()

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ma megnéztem az Arrow 9-et. Ééés a végét nagyon faszántosra megcsinálták. Bár így elküldeni ünnepelni egy sorozatot 
Esküszöm... ahh.. már várom a január tizenvalahányadikát.

Esküszöm... ahh.. már várom a január tizenvalahányadikát.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
https://www.youtube.com/watch?v=KuI0EHh-5yYmegvannak a The Walking Dead szinkronhangjai
maradjunk annyiban hogy érdekes ...
itt össze is szedték.
hátt, ezt se sikerült a legjobban megválogatni.
a GOT-hoz. kb mikorra várható a kövi könyv magyarul? annyi teória van már, h nem bírom kivárni!!

92:48
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Martinnal és a GoT-szal kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy az író egyszer azt nyilatkozta, hogy valahányszor rákérdeznek nála a rajongók, mi lesz a következő könyvben, kinyír egy Starkot

Merci Zizou!