Szerintem meg Chelsea, ha valóban ilyen kondíciókat szeretne és emiatt távozna a Real Madridból!Ebből Juventus lesz. Pirlo out, Xabi in. Ráadásul ingyen.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 21., szombat 14:35
Szerintem meg Chelsea, ha valóban ilyen kondíciókat szeretne és emiatt távozna a Real Madridból!Ebből Juventus lesz. Pirlo out, Xabi in. Ráadásul ingyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 21., szombat 14:12
Di María fog játszani, Carlo elmondta a meccs előttin.Kerlon írta:Remélem Bale helyén nem Di Maria fog kezdeni a hétvégén.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 21., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 21., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 21., szombat 13:35
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. december 21., szombat 13:29
Nagyon sajnálnám ha elmenne Xabi,ő az egyik nagy kedvencem. Van benne még 2 jó év,de ha megy akkor szerintem nem a pénzen fog múlni....zalkrisz írta:Na ne basszanak ki velünk... mennyit keres most? Még két év simán benne van ezen a szinten, tapasztalt, az egyik legjobb a posztján még mindig... nagyon nem kéne elengedni.. ilyenekre sajnálluk azt az 1-2 milliót, bezzeg Illara-kat meg Bale-eket mennyiért veszünk? Xabi már bizonyított eleget, jó az öreg és a szurkolók is imádják.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2013. december 21., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 21., szombat 13:24
Na ne basszanak ki velünk... mennyit keres most? Még két év simán benne van ezen a szinten, tapasztalt, az egyik legjobb a posztján még mindig... nagyon nem kéne elengedni.. ilyenekre sajnálluk azt az 1-2 milliót, bezzeg Illara-kat meg Bale-eket mennyiért veszünk? Xabi már bizonyított eleget, jó az öreg és a szurkolók is imádják.A Cadena Ser szerint Xabi Alonso nem kívánja meghosszabbítani lejáró szerződését, és júniusban távozik a Real Madridtól. A hírek szerint a játékos és ügynöke 8-10 millió euró közötti éves fizetést szeretett volna kialkudni, amit azonban a klub vezetősége nem fogadott el. A lehetséges célpontok között szerepel a két manchesteri csapat, és a Juventus is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 21., szombat 0:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 21., szombat 0:05
Sosem bírtam Suarezt, már a feje is idegesít, a stílusáról nem is beszélve. De előbb adnék érte egy nagyon komoly összeget, mint feleannyit Falcaoért...Jó a kolumbiai, de nagyon egysíkú a játéka, gyakorlatilag a góllövésen kívül semmihez nem ért, sok gólt lő, de mondjuk azért erősen javítja a statját az a sok tizi is. Suarez a góljai mellett még egy az egyben szopatja a védőket, kiszór egy csomó gólpasszt. Falcaot sokkal inkább ki kell szolgálni. A liverpooli gyerek lényegesen jobb szerintem. És a mi játékunkhoz is jobban illene szerintem. De ő biztos nem jön.A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin
Klasszis ő is. Csak most nem éppen ő van a rivaldafénybe.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-ö
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 20., péntek 20:37
Remy írta:Hol kell aláírni?Érdekes hírrel állt elő a spanyol 'El Confidencial', szerintük José Mourinho mindent megtenne azért, hogy Diego López legyen a kékek kapusa. A portugál tréner ezért Courtois szolgálatait ajánlaná a Real Madridnak.Ez tuti kacsa. Ennyire hülye senki nem lehet
Próbáljuk meg Moratat is elcserélni vele Lukakuért
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 17:59
petiamadridista írta:na és direkt utánanéztem.
Suareznek volt 2 igazán kiemelkedő szezonja az Ajaxban, meg most az idei és a tavalyi a Liverpoolban.
De volt közte 1-2 igen gyenge. Amikor elkerült a vörösökhöz akkor másfél évik nem igazán találta magát.
Falcao pedig amióta a Portoban játszott, majd onnan az Atleticoba folyamatosan 30 gól fölött járt,most franciaföldön eddig 13 meccs, 9 gól.
Ja és 1 évvel idősebb, valószínűleg az ára kisebb, csak a menedzsert kell megkenni, mert szerencsétlen arra a pacákra hallgat, a hírek alapján nem igazán érzi otthon magát Monacoban, és ki tudja, hogy hogyan alakulnak az adózási szabályok később Franciaországban.
A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin
Klasszis ő is. Csak most nem éppen ő van a rivaldafénybe.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-öt.
De ezt kb százezerszer leírtam már itt a fórumon, biztos sokan unják, na mind1.
3 évre mondjuk vennénk 100 gólt, az rossz?? Nem hiszem, Benzema sose hozna ennyit.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 20., péntek 17:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 20., péntek 17:38
semmivel nem tűnik mozdíthatatlanabbnak mint Suarez, valószínűleg olcsóbb is lenne, mostmár..Szerintem nincs, és idősebb is, ezenkívül valószínűleg mozdíthatatlan is.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 17:19
Szerintem nincs, és idősebb is, ezenkívül valószínűleg mozdíthatatlan is.petiamadridista írta:mintha csak Suarez lenne a világon![]()
Falcao simán van annyira jó.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 20., péntek 17:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 20., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 15:36
Ha tényleg akarja a Párizs is, akkor nem lesz egyszerű menet, sőt sztem nem is minket választ. (abból kiindulva, h a MU-t is a pénz miatt hagyta ott állítólag)ateeemadrid írta:Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
hihihihahahaGT37 írta:Azért Pogba szerintem nem ér 120-at.
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem