nem tudom, kicsi fura, nagyon visszavontan játszik.
Persze így is volt meccse amikor 2 gólpassz 2 gól.

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 21:34
Hát a nyilatkozat szerint Mourinho is számolt volna már vele, de ugye ez vagy így van vagy nem.H20 írta:Nekem nem hiányozna Sahin most már, teljesen másban kell gondolkodni szerintem.
Agüero, és sokan mások..
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 17., szerda 21:20
Én a híres karácsonyfájára emlékszem inkább, a 4-3-2-1-gyel..Ancelotti mindig is nagy híve volt a túl biztosított középpályának.
4312 nyomatott szinte mindig.
A hírek alapján olyan vásárlási opció van a szerződésében, amit biztos kipenget a Dortmund. És a szövege alapján ő sem akadályozná ezt meg...Sahint elfelejthetjük.Jó ez a Sahin cikk. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, de mondjuk, ha 433ra váltunk, akkor jöhetne ő is vissza, mert a stílusa alapján elférne stabil cserének. I think so.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 21:11
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 17., szerda 20:40
A mondat első felével egyetértek, a másodikkal részével már nem. Bármi is lesz, bárhogyan is történnek a dolgok, én biztosra veszem a távozását. Túl sok az a pletyka, találgatás, latolgatás, amely azt mondja, hogy már tárt karokkal várja a Chelsea...Casso írta:Az edzőkérdés továbbra is tartom, hogy a BL-en múlik. Abban az esetben ha megnyerjük a BL-t Mou lépni fog és visszamegy a Chelseahoz. Ha nem nyerjük meg akkor úgy érzem, hogy nyáron lesz EGY nagy igazolásunk és neki fut a szezonnak még egyszer.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 17., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. április 17., szerda 19:59
Volt is butítás akkor rendesen.. :-) Sajnálatos, hogy csak rövid ideig lehettek együtt a pályán.hogy kaká-ronaldo-pato trió volt a pályán
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 17., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. április 17., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 17., szerda 19:33
Túlságosan nem örülnék neki, tipikus olasz, ő is védekezőbb felfogású, - habár a Barca ellen bátran játszott a PSG és közel is voltak a továbbjutáshoz - de legalább végre a középpályával nem lenne semmi gond.Carlo Ancelotti még április 30-a előtt bejelentheti a felmondását és egyúttal aláírhat a Real Madrid csapatához. Ugyanis a PSG olasz mestererének szerződésében szerepel egy olyan záradék, miszerint elhagyhatja még április 30-a előtt jelenlegi kenyéradóját és leszerződhet egy másik klubbal, jelen esetben a Királyi gárdával.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 17., szerda 19:22
Egyet értek.Végső esetben,ha minden kötél szakad,Nachot is lehet jhv-ként alkalmazni ha úgy alakul h valamelyik sérült vagy eltiltott.Szerintem is. Essien már nem megoldás szerintem hosszútávra és ezt úgy mondom, hogy nem 2-3 évre kell vele számolni, hanem nem képes hétről hétre jól játszani. Carvajal meg Arbeloa megoldás a jobb oldalunkra. Én sem vagyok nagy híve Khedirának, de azért tartanám meg, mert tőle tudjuk, hogy mit várhatunk míg Pogba/Kondogbia, azért még elég fiatalok és zsákbamacska szerűek is. Khedira távozásával tuti, hogy rutinosabb embert is hoznék a posztra. PL.: Vidal, Gündogan, Ramires, Gonalons stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 19:14
Szerintem is. Essien már nem megoldás szerintem hosszútávra és ezt úgy mondom, hogy nem 2-3 évre kell vele számolni, hanem nem képes hétről hétre jól játszani. Carvajal meg Arbeloa megoldás a jobb oldalunkra. Én sem vagyok nagy híve Khedirának, de azért tartanám meg, mert tőle tudjuk, hogy mit várhatunk míg Pogba/Kondogbia, azért még elég fiatalok és zsákbamacska szerűek is. Khedira távozásával tuti, hogy rutinosabb embert is hoznék a posztra. PL.: Vidal, Gündogan, Ramires, Gonalons stb.Csabi írta:Essient szerintem el kell felejteni, főleg meg nem végleg megvenni. Carvajal jön, Arbeloával megoldják a posztot, ebben biztos vagyok. Középen meg ne ő szűrjön már egy Madridban. Jöjjön valami Pogba féleség. Mellette meg ott lesz még Modric, Alonso, Khedira.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 17., szerda 18:44
Ez magyarázná a sok középpályásról szóló hírt is. Nem tudom, hogy jó lenne-e ez nekünk..04.17 szerda, 16:40 - Ancelotti a Real Madridhoz tart?
Carlo Ancelotti még április 30-a előtt bejelentheti a felmondását és egyúttal aláírhat a Real Madrid csapatához. Ugyanis a PSG olasz mestererének szerződésében szerepel egy olyan záradék, miszerint elhagyhatja még április 30-a előtt jelenlegi kenyéradóját és leszerződhet egy másik klubbal, jelen esetben a Királyi gárdával.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem