Beleolvastál? Ilyet nem írtam.Kerlon írta:Beleolvastam én is, hogy mi ez a nagy kardoskodás és szerintem is átesett a ló túloldalára. Miért baj az, ha valakit kicsit többet törődik a kinézetével és nem torzon borz fejjel megy neki a napnak?

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 20:42
Beleolvastál? Ilyet nem írtam.Kerlon írta:Beleolvastam én is, hogy mi ez a nagy kardoskodás és szerintem is átesett a ló túloldalára. Miért baj az, ha valakit kicsit többet törődik a kinézetével és nem torzon borz fejjel megy neki a napnak?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 20., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 20., péntek 20:34
hát ez a haj szerintem is már villogás, ez nem egy megszokott, visszafogott, hétköznapi zselézett frizuraBBarni: Igen, szerintem az a haj már villogás
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 20., péntek 20:23
Pedig az extrém frizura meg a zselézett haj nem egészen ugyanaz.Donát írta:A felesleges feltűnősködés, extremitás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 20., péntek 20:23
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 20., péntek 20:18
Azért tisztában voltam a szónak a jelentésével!Na, ha a karriert ismered, akkor mit nem értesz?
A felesleges feltűnősködés, extremitás.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 20:03
Na, ha a karriert ismered, akkor mit nem értesz?BBarni írta:Nem, soha!![]()
Egyáltalán mi számít villogásnak?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 20., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 19:54
Hellyel közzel erre gondoltam, csak más irányból megközelítve, de a második fele sem teljesen jött át. Basszus, olyan szépen, részletesen megfogalmaztam mindent, ne már, hogy senki ne értelmezze úgy ahogy kell.kelemen.istvan írta:Szerintem valami olyasmire gondolhatott,hogy viszonyleg kevés Punk stílusú vezérigazgatót lát az ember.BBarni írta:Ezt nem is tudom értelmezni...ezt, hogy gondoltad?
De,az hogy egy 25 éves ember ne zselézze a haját,mert az éretlen viselkedésre utal az elég abszurd
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 20., péntek 19:52
Szerintem valami olyasmire gondolhatott,hogy viszonyleg kevés Punk stílusú vezérigazgatót lát az ember.BBarni írta:Ezt nem is tudom értelmezni...ezt, hogy gondoltad?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 20., péntek 19:47
A karrieről hallottál már?BBarni írta:Egy idő után már nem a megjelenésével akar kitűnni az ember, hanem az eredményeivel.![]()
Ezt nem is tudom értelmezni...ezt, hogy gondoltad?
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 20., péntek 19:30
Egy idő után már nem a megjelenésével akar kitűnni az ember, hanem az eredményeivel.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 19:27
Cé focista... Szemét dolog, de most a szó pejoratív értelmében mondom, pedig nem is ismerem. De azzal azért egyet kell értenetek, hogy sportolókra, rocksztárokra más szabályok vonatkoznak.Victor írta:akkor az is érettség, hogy valaki borotválkozik-e rendesen vagy sem? nem értem továbbra sem az összefüggést, de tényleg nem akarok semmibe belekötni, emez a Te véleményed, amaz pedig az enyém.
ez igaz persze. így már helytálló a mondat.Tehát szerintem értelmes ember nem csinál feltűnő divat-tetkót.
pedig ő még sokat is használCé szerintem érett csávó,de zselézi a séróját.Most akkor hogy is van ez?
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. december 20., péntek 19:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 20., péntek 19:20
Furcsa felfogásod van.Donát írta:Nem kor, inkább érettség. Egy idő után már nem a megjelenésével akar kitűnni az ember, hanem az eredményeivel. Persze van akinek csak az marad.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 20., péntek 19:17
ez igaz persze. így már helytálló a mondat.Tehát szerintem értelmes ember nem csinál feltűnő divat-tetkót.
pedig ő még sokat is használCé szerintem érett csávó,de zselézi a séróját.Most akkor hogy is van ez?
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 20., péntek 19:16
Cé szerintem érett csávó,de zselézi a séróját.Most akkor hogy is van ez?Donát írta:Nem kor, inkább érettség. Egy idő után már nem a megjelenésével akar kitűnni az ember, hanem az eredményeivel. Persze van akinek csak az marad.Sierra írta:Ez hülyeség. Milyen összefüggés lenne a kettő között? Nem korfüggő, hogy zselézi-e valaki a haját vagy sem.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 19:13
Nem kor, inkább érettség. Egy idő után már nem a megjelenésével akar kitűnni az ember, hanem az eredményeivel. Persze van akinek csak az marad.Sierra írta:Ez hülyeség. Milyen összefüggés lenne a kettő között? Nem korfüggő, hogy zselézi-e valaki a haját vagy sem.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem