Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 21., szombat 14:35

Ebből Juventus lesz. Pirlo out, Xabi in. Ráadásul ingyen.
Szerintem meg Chelsea, ha valóban ilyen kondíciókat szeretne és emiatt távozna a Real Madridból! :/ :(
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 21., szombat 14:12

Kerlon írta:Remélem Bale helyén nem Di Maria fog kezdeni a hétvégén.
Di María fog játszani, Carlo elmondta a meccs előttin.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 21., szombat 14:11

Juvét azért nem gondolom, mert, ha pénzt akar keresni akkor nem éppen a legjobb helyre megy... Nálam ez a rész nem fér össze. Már mint az, hogy 8-10 millát kérne, de elmegy olaszba ahol Vidal is 5 millát keres ami ott soknak számít... Ezért gondoltam angol csapatra. Aztán lehet tényleg Juve lesz, de az se lepne meg, ha vissza menne a PL-be.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 14:05

Remélem Bale helyén nem Di Maria fog kezdeni a hétvégén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 21., szombat 14:02

Ebből Juventus lesz. Pirlo out, Xabi in. Ráadásul ingyen.
A vezetőséget fogják megint sokan szidni, de ismét jogtalanul, már ha igaz a hír, hogy tényleg ilyen fizetést akarnak.
Itt van Illarra, ez alatt az egy év alatt két szintet kell lépnie, és jövőre nem lesz gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 13:48

Kicsit összeférhetetlen a számomra, hogy levezetni menne a Poolba. Ráadásul a Poolról olyan híreket olvasni, hogy megveszik a Portós Fernandot és így már elegen vannak a posztra náluk. Inkább a Manchesteres és Juves híreknek tudnék hinni. Kár érte, mert hasznos lehetne még, de Illarraval se fogok szomorkodni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 21., szombat 13:35

Nem lepődnék meg, ha vissza menne a Poolba levezetni, és még jól is keresne... Sajnálnám, ha lelépne. :(

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. december 21., szombat 13:29

zalkrisz írta:Na ne basszanak ki velünk... mennyit keres most? Még két év simán benne van ezen a szinten, tapasztalt, az egyik legjobb a posztján még mindig... nagyon nem kéne elengedni.. ilyenekre sajnálluk azt az 1-2 milliót, bezzeg Illara-kat meg Bale-eket mennyiért veszünk? Xabi már bizonyított eleget, jó az öreg és a szurkolók is imádják.
Nagyon sajnálnám ha elmenne Xabi,ő az egyik nagy kedvencem. Van benne még 2 jó év,de ha megy akkor szerintem nem a pénzen fog múlni....
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2013. december 21., szombat 13:29

Múltkor még az volt hogy azért nem nagyon szeretne itt maradni hogy nehogy hátráltassa a csapatot, meg a fizúja is elég, most meg jön ez a hír hogy fizú miatt távozna. wtf?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 21., szombat 13:24

A Cadena Ser szerint Xabi Alonso nem kívánja meghosszabbítani lejáró szerződését, és júniusban távozik a Real Madridtól. A hírek szerint a játékos és ügynöke 8-10 millió euró közötti éves fizetést szeretett volna kialkudni, amit azonban a klub vezetősége nem fogadott el. A lehetséges célpontok között szerepel a két manchesteri csapat, és a Juventus is.
Na ne basszanak ki velünk... mennyit keres most? Még két év simán benne van ezen a szinten, tapasztalt, az egyik legjobb a posztján még mindig... nagyon nem kéne elengedni.. ilyenekre sajnálluk azt az 1-2 milliót, bezzeg Illara-kat meg Bale-eket mennyiért veszünk? Xabi már bizonyított eleget, jó az öreg és a szurkolók is imádják. :(

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 21., szombat 0:37

én is épp így vagyok vele, Suarez puszta látványa irritál, de inkább érte pengetnék mint Falcaoért aki lefeküdt a monaconak és szét tárta a lábait...
amúgy meg, még mindig hoznám Aguerot...adnám érte DM-et meg Moratat egy csomagban, és még akár 20 millát és viszlát csatár gond...ha szélre kell ember cserének ott van Jesé, hátrébb elkell dönteni mi lesz a felállás...Illarra lesz Xabi utódja az oké, de kelleni fog oda még valaki, elég lesz szerintem Casemiro, 1-2 év és okés lesz a csávó, addig meg tartani kell az öreget. Khedira mehet, Gündogan-t viszont könnyen hozhatnánk, eléjük pedig ott van Isco és az a Modric aki ha kell Gündogant is helyettesítheti a lazább meccseken de Iscoval játszana alapból felváltva (ő kicsit többet, lassan 30 lesz ő is).
Ha Varane felépül és végre teljesen meggyógyul nem kell védő, ha megvalósul a legnagyobb rémálmom akkor viszont hozni kell valakit.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 21., szombat 0:05

A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin :)
Klasszis ő is. Csak most nem éppen ő van a rivaldafénybe.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-ö
Sosem bírtam Suarezt, már a feje is idegesít, a stílusáról nem is beszélve. De előbb adnék érte egy nagyon komoly összeget, mint feleannyit Falcaoért...Jó a kolumbiai, de nagyon egysíkú a játéka, gyakorlatilag a góllövésen kívül semmihez nem ért, sok gólt lő, de mondjuk azért erősen javítja a statját az a sok tizi is. Suarez a góljai mellett még egy az egyben szopatja a védőket, kiszór egy csomó gólpasszt. Falcaot sokkal inkább ki kell szolgálni. A liverpooli gyerek lényegesen jobb szerintem. És a mi játékunkhoz is jobban illene szerintem. De ő biztos nem jön.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 20., péntek 20:37

Remy írta:
Érdekes hírrel állt elő a spanyol 'El Confidencial', szerintük José Mourinho mindent megtenne azért, hogy Diego López legyen a kékek kapusa. A portugál tréner ezért Courtois szolgálatait ajánlaná a Real Madridnak.
Hol kell aláírni? :lol: Ez tuti kacsa. Ennyire hülye senki nem lehet :lol: Próbáljuk meg Moratat is elcserélni vele Lukakuért :mrgreen:

Akkor összefoglalom,csak hogy én is megértsem:
Lopez cserébe courtoisért neked annyi mint morata lukakuért. Vagyis ezen síkon menve,akkor morata a világ egyik legjobb centere,top5ös és megéri elcserélni a tehetséges lukakura?
Ez igy oké? Most lehet én nem értettem.
Te lazán,röhögve elcserélnéd a világ egyik legjobb kapusát,aki a szűk elit tagja,egy tehetséges kapusra? és tolakodnál az aláirásért?

Höööö?

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 17:59

petiamadridista írta:na és direkt utánanéztem.
Suareznek volt 2 igazán kiemelkedő szezonja az Ajaxban, meg most az idei és a tavalyi a Liverpoolban.
De volt közte 1-2 igen gyenge. Amikor elkerült a vörösökhöz akkor másfél évik nem igazán találta magát.
Falcao pedig amióta a Portoban játszott, majd onnan az Atleticoba folyamatosan 30 gól fölött járt,most franciaföldön eddig 13 meccs, 9 gól.

Ja és 1 évvel idősebb, valószínűleg az ára kisebb, csak a menedzsert kell megkenni, mert szerencsétlen arra a pacákra hallgat, a hírek alapján nem igazán érzi otthon magát Monacoban, és ki tudja, hogy hogyan alakulnak az adózási szabályok később Franciaországban.
A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin :)
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-öt.
De ezt kb százezerszer leírtam már itt a fórumon, biztos sokan unják, na mind1.
3 évre mondjuk vennénk 100 gólt, az rossz?? Nem hiszem, Benzema sose hozna ennyit.

CR (és Bale) mellett egyáltalán nem biztos, hogy 100at verne 3 év alatt. Én pedig azt mondom nyár óta, hogy két ilyen szélső közé Benzema a tökéletes csatár, mert szinte fontosabb az összjátékban mért képessége, mint a gólszerző. De persze egyikünk se mond frankóbbat a másiknál, csak nem egyezik a véleményünk. :)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 20., péntek 17:51

na és direkt utánanéztem.
Suareznek volt 2 igazán kiemelkedő szezonja az Ajaxban, meg most az idei és a tavalyi a Liverpoolban.
De volt közte 1-2 igen gyenge. Amikor elkerült a vörösökhöz akkor másfél évik nem igazán találta magát.
Falcao pedig amióta a Portoban játszott, majd onnan az Atleticoba folyamatosan 30 gól fölött járt,most franciaföldön eddig 13 meccs, 9 gól.

Ja és 1 évvel idősebb, valószínűleg az ára kisebb, csak a menedzsert kell megkenni, mert szerencsétlen arra a pacákra hallgat, a hírek alapján nem igazán érzi otthon magát Monacoban, és ki tudja, hogy hogyan alakulnak az adózási szabályok később Franciaországban.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-öt.
De ezt kb százezerszer leírtam már itt a fórumon, biztos sokan unják, na mind1.
3 évre mondjuk vennénk 100 gólt, az rossz?? Nem hiszem, Benzema sose hozna ennyit.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 20., péntek 17:38

Szerintem nincs, és idősebb is, ezenkívül valószínűleg mozdíthatatlan is.
semmivel nem tűnik mozdíthatatlanabbnak mint Suarez, valószínűleg olcsóbb is lenne, mostmár..
és az elmúlt évek alapján nem tudom miért ne mondhatnánk legalább annyira jónak mint az Uruguay-it.
Most aktuálisan lehet, hogy jobb nála a liverpooli, de miért mindig az aktuális menő kell? Miért nem csak a menő.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 17:19

petiamadridista írta:mintha csak Suarez lenne a világon :D
Falcao simán van annyira jó.
Szerintem nincs, és idősebb is, ezenkívül valószínűleg mozdíthatatlan is.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 20., péntek 17:12

mintha csak Suarez lenne a világon :D
Falcao simán van annyira jó.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 20., péntek 15:39

Meglepő számomra, de innentől kezdve akkor valóban el lehet felejteni. Kötve hiszem, hogy írtak volna bele kivásárlási árat, a Liverpool miért ment volna bele? Talán valami nagyon magas összeg, olyan kötésekkel, hogy nincs bl, stb.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 15:36

ateeemadrid írta:Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
Ha tényleg akarja a Párizs is, akkor nem lesz egyszerű menet, sőt sztem nem is minket választ. (abból kiindulva, h a MU-t is a pénz miatt hagyta ott állítólag)
GT37 írta:Azért Pogba szerintem nem ér 120-at.
hihihihahaha :ike: :mrgreen:

Vissza: