Suareznek volt 2 igazán kiemelkedő szezonja az Ajaxban, meg most az idei és a tavalyi a Liverpoolban.
De volt közte 1-2 igen gyenge. Amikor elkerült a vörösökhöz akkor másfél évik nem igazán találta magát.
Falcao pedig amióta a Portoban játszott, majd onnan az Atleticoba folyamatosan 30 gól fölött járt,most franciaföldön eddig 13 meccs, 9 gól.
Ja és 1 évvel idősebb, valószínűleg az ára kisebb, csak a menedzsert kell megkenni, mert szerencsétlen arra a pacákra hallgat, a hírek alapján nem igazán érzi otthon magát Monacoban, és ki tudja, hogy hogyan alakulnak az adózási szabályok később Franciaországban.
A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin

Klasszis ő is. Csak most nem éppen ő van a rivaldafénybe.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-öt.
De ezt kb százezerszer leírtam már itt a fórumon, biztos sokan unják, na mind1.
3 évre mondjuk vennénk 100 gólt, az rossz?? Nem hiszem, Benzema sose hozna ennyit.