Naptáron g

visszaszámláló beindítva
hírportálok élesítve
utolsó nap már vérben forgó szemekkel és habzó szájjal várja a bejelentést,miszerint Anci nagy huzavona után,de elfogadja a Madrid ajánlatát.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. április 17., szerda 19:59
Volt is butítás akkor rendesen.. :-) Sajnálatos, hogy csak rövid ideig lehettek együtt a pályán.hogy kaká-ronaldo-pato trió volt a pályán
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 17., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. április 17., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 17., szerda 19:33
Túlságosan nem örülnék neki, tipikus olasz, ő is védekezőbb felfogású, - habár a Barca ellen bátran játszott a PSG és közel is voltak a továbbjutáshoz - de legalább végre a középpályával nem lenne semmi gond.Carlo Ancelotti még április 30-a előtt bejelentheti a felmondását és egyúttal aláírhat a Real Madrid csapatához. Ugyanis a PSG olasz mestererének szerződésében szerepel egy olyan záradék, miszerint elhagyhatja még április 30-a előtt jelenlegi kenyéradóját és leszerződhet egy másik klubbal, jelen esetben a Királyi gárdával.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 17., szerda 19:22
Egyet értek.Végső esetben,ha minden kötél szakad,Nachot is lehet jhv-ként alkalmazni ha úgy alakul h valamelyik sérült vagy eltiltott.Szerintem is. Essien már nem megoldás szerintem hosszútávra és ezt úgy mondom, hogy nem 2-3 évre kell vele számolni, hanem nem képes hétről hétre jól játszani. Carvajal meg Arbeloa megoldás a jobb oldalunkra. Én sem vagyok nagy híve Khedirának, de azért tartanám meg, mert tőle tudjuk, hogy mit várhatunk míg Pogba/Kondogbia, azért még elég fiatalok és zsákbamacska szerűek is. Khedira távozásával tuti, hogy rutinosabb embert is hoznék a posztra. PL.: Vidal, Gündogan, Ramires, Gonalons stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 19:14
Szerintem is. Essien már nem megoldás szerintem hosszútávra és ezt úgy mondom, hogy nem 2-3 évre kell vele számolni, hanem nem képes hétről hétre jól játszani. Carvajal meg Arbeloa megoldás a jobb oldalunkra. Én sem vagyok nagy híve Khedirának, de azért tartanám meg, mert tőle tudjuk, hogy mit várhatunk míg Pogba/Kondogbia, azért még elég fiatalok és zsákbamacska szerűek is. Khedira távozásával tuti, hogy rutinosabb embert is hoznék a posztra. PL.: Vidal, Gündogan, Ramires, Gonalons stb.Csabi írta:Essient szerintem el kell felejteni, főleg meg nem végleg megvenni. Carvajal jön, Arbeloával megoldják a posztot, ebben biztos vagyok. Középen meg ne ő szűrjön már egy Madridban. Jöjjön valami Pogba féleség. Mellette meg ott lesz még Modric, Alonso, Khedira.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 17., szerda 18:44
Ez magyarázná a sok középpályásról szóló hírt is. Nem tudom, hogy jó lenne-e ez nekünk..04.17 szerda, 16:40 - Ancelotti a Real Madridhoz tart?
Carlo Ancelotti még április 30-a előtt bejelentheti a felmondását és egyúttal aláírhat a Real Madrid csapatához. Ugyanis a PSG olasz mestererének szerződésében szerepel egy olyan záradék, miszerint elhagyhatja még április 30-a előtt jelenlegi kenyéradóját és leszerződhet egy másik klubbal, jelen esetben a Királyi gárdával.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 17., szerda 17:17
De amikor meg a támadó sor mögött játszott,akkor ki tudta osztogatni a bőrt,meg tudta tartani a labdát mikor kellett,remek utolsó előtti passzokat adott,pedig akkor is ugyan azokkal a léhűtőkkel volt körbevéve.Csak akkor ott volt mögötte Alonso meg Khedira,akik levédekezték amikor kellett.Konkrétan rámentek Modricra 3-an és senki nem segítette őt ki. Neki kellet megbirkóznia mindenkivel. Amikor passzolt volna akkor a többiek ahelyett, hogy megindultak volna leálltak. De szerintem nem Modric a hibás emiatt. Angliában nem lehet megállni egy támadás közben. Rossz volt nézni, hogy fut előre mint az örült, de Arbeloa hátrapasszolja. :lol:
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 17., szerda 16:14
Mondjuk ennek nem annyira fogok örülni...A védelmük legalább szar volt, és ahogy mi a középpályát, ők a védelmet nem rakják rendbe évek óta. Hátul tudnának javítani még sajnos, idén úgy néz ki meg is teszik.Dortmundban Hummels és Lewandowski a nyáron tuti távozni fognak. Az előbbi a Barcába tart az utóbbi pedig mindenhova.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 17., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 17., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 17., szerda 15:33
ez pontosan így van, ez is edzőbá hibája.Casso írta:Konkrétan rámentek Modricra 3-an és senki nem segítette őt ki. Neki kellet megbirkóznia mindenkivel. Amikor passzolt volna akkor a többiek ahelyett, hogy megindultak volna leálltak. De szerintem nem Modric a hibás emiatt. Angliában nem lehet megállni egy támadás közben. Rossz volt nézni, hogy fut előre mint az örült, de Arbeloa hátrapasszolja.morientes írta:Az volt a gond,hogy sokszor eltűnt a fiú,meg igen kevés labdát szerzett.Nem az a posztja neki,attól sokkal kreativabb a horvát.Amúgy nem értem hogy volt a csapat sz@r vele.Hogy milyen téren...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 15:31
Konkrétan rámentek Modricra 3-an és senki nem segítette őt ki. Neki kellet megbirkóznia mindenkivel. Amikor passzolt volna akkor a többiek ahelyett, hogy megindultak volna leálltak. De szerintem nem Modric a hibás emiatt. Angliában nem lehet megállni egy támadás közben. Rossz volt nézni, hogy fut előre mint az örült, de Arbeloa hátrapasszolja.morientes írta:Az volt a gond,hogy sokszor eltűnt a fiú,meg igen kevés labdát szerzett.Nem az a posztja neki,attól sokkal kreativabb a horvát.Amúgy nem értem hogy volt a csapat sz@r vele.Hogy milyen téren...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 17., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 17., szerda 15:27
Az volt a gond,hogy sokszor eltűnt a fiú,meg igen kevés labdát szerzett.Nem az a posztja neki,attól sokkal kreativabb a horvát.Amúgy nem értem hogy volt a csapat sz@r vele.Hogy milyen téren...Casso írta:Én meg úgy vettem észre, hogy a csapat volt sz*r hozzá. Rengeteget mozgott, passzolt és jól oldotta meg a helyzeteket.morientes írta:Amikor meg Khedira helyén nyomta,tiszta flop volt az egész gyerek.
Dortmundban Hummels és Lewandowski a nyáron tuti távozni fognak. Az előbbi a Barcába tart az utóbbi pedig mindenhova.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 17., szerda 15:22
Tudom, én is olvastam róla, de itt még nem jelent meg, mint hír.Mickey írta:Remy!
Erről beszéltem már jó sokat.
Jó pár napja olvastam már én is hírt arról,hogy mehet Jesé A Bayerbe.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem