Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
sajnos szerintem nem fog jönni, túl drága lenne. különben is, miért adnák el 60 körül, ha Bale volt 90? így szerintem minimum annyit kérnének érte, habár szerintem egyértelműen jobb játékos az uruguayi.
kár érte, mert egyik kedvencem, zseni a faszi, szerettem volna, ha ide igazolt volna, habár mivel én még mindig bízok Karimban, nem tartom létszükségnek a csatár poszt erősítését. max. Benz mögé kéne valaki, mert a vak is látja, hogy Morata nem szint.
Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
kár érte, mert egyik kedvencem, zseni a faszi, szerettem volna, ha ide igazolt volna, habár mivel én még mindig bízok Karimban, nem tartom létszükségnek a csatár poszt erősítését. max. Benz mögé kéne valaki, mert a vak is látja, hogy Morata nem szint.
Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azért Pogba szerintem nem ér 120-at.Donát írta:Suárez, és Pogba 120 körül

olyan jó lenne valami :troll: smiley

Egyébként Suárezt szvsz 60 körül már simán lehet vinni, a 80-at túlzásnak tartom.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Elvileg csakKerlon írta:Suárez szerinte már 80 alatt mozdíthatatlan, szóval mi kiszálltunk, mert tavaly költöttünk eleget, most meg majd a bernabeu jön.
50 körül.
Ami nem sok ezen a szinten. Perez!

Suárez szerinte már 80 alatt mozdíthatatlan, szóval mi kiszálltunk, mert tavaly költöttünk eleget, most meg majd a bernabeu jön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ha 60-80 körül kell érte csengetni, és tényleg akarjuk, akkor jutna még nyáron Gündoganra/Pogbára/középpályásra, és esetleg hátvédre? Mondjuk ha jönne Suárez, és Pogba 120 körül, és a hátvédsorból senki nem távozna talán még elképzelhető.
szerk.: Ja, Di Maríából mondjuk lehet, hogy Pogba árát egy az egyben ki lehet facsarni... :Đ
szerk.: Ja, Di Maríából mondjuk lehet, hogy Pogba árát egy az egyben ki lehet facsarni... :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Túl sok a cikk arról, hogy szeretnénk (gondolom nem alaptalanul...), és nem lepne meg, ha nem az történt volna, hogy ráraktak egy komolyabb árcédulát... Amennyire emlékszem eddig ilyen 60 milla volt (nyár közbe ez repkedett, ha jól emlékszem, de olyan is volt, hogy nincs is kivásárlási ár, csak ők ez alatt nem engedik el, vagy valami ilyesmi) és nem lepne meg, ha ezt nem vitték volna fel közel duplájára...Rabiosa írta:Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
Valószínűleg beleraktak egy kivásárlási árat a szerződésébe, plusz magasabb fizu.

-
Oké, de most 1-2 évig tuti nem jön, utána meg már nem is fog kelleni. Amúgy szerintem most is csak akkor kéne, ha CR elmenne a nyáron, szerintem (persze, lehet, hogy nincs igazam) ez a 2 dudás nem férne meg egymás mellett.Rabiosa írta:Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
Valószínűleg beleraktak egy kivásárlási árat a szerződésébe, plusz magasabb fizu.
Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
- h3x0r
a Karanka interjubol is kideruo hogy Iker es Ramos a legnagyobb vezeregyeniseg. Ronaldo a jatekkal foglalkozik, Xabi meg szerenyebb szemelyiseg. A tobbiekrol nincs is ertelme beszelni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg bőven van ilyen. Ahogy én látom CR az öltözőbeli dolgokkal szerintem nem foglalkozik, ő ott viselkedik kapitányként, ahol igazán kell, a pályán. Legalábbis egy jó ideje.kétlem h lenne ilyen az öltözőben, ha lenne Carlo rendet rakna,
CR kitűzte maga elé a céljait, legtöbb gól, Aranylabda, Tizedik, hosszabbítás, fizetés, stb. Ezeket pedig mind úgy tudja elérni, ha a pályán teljesít. Nincs értelme konfrontálódnia a spanyol "öregekkel", még akkor sem, ha megtehetné. Nagyjából ezt hívják profi hozzáállásnak.
Casillas és Ramos megették Mourinhót is reggelire. Véleményem szerint Carlo okosabb. Ilyen viselkedés és teljesítmény után Mou Ramost száműzte volna egy darabig, az olasz ezt nem fogja megtenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
kétlem h lenne ilyen az öltözőben, ha lenne Carlo rendet rakna, arról nem is beszélve hogy CR se engedné az ilyent az öltözőben
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egyetértek.Ha szigorúan nézzük, és Casillas nem hozza újra a csúcsformáját, akkor a csapat érdekében az lenne a legjobb, ha Iker távozna.
Az a gond, hogy szerintem ő és a lapgyűjtögető barátunk igencsak nagy hanggal rendelkezik az öltözőben. Felsőbbrendűnek érzik magukat a többinél és ez nem feltétlenül jó a csapat szempontjából.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha szigorúan nézzük, és Casillas nem hozza újra a csúcsformáját, akkor a csapat érdekében az lenne a legjobb, ha Iker távozna. Mert akárki jön, Casillas Casillas marad. A padoztatása akárkivel szemben akkora nyomást helyez a csapatra, a vezetőségre, az aktuális edzőre, hogy azt nem lehet sokáig bírni, szerintem.Márpedig a legjobb megoldás lenne az összes félnek, ha valamelyikük elmenne.
Lópezt ellenben nyugodtan lehetne versenyeztetni, és ha gyengébben muzsikál, mint vetélytársa, akkor egyértelmű a helyzet. Talán nem fogják a vérét követelni senkinek.
De értelmetlen a gondolatmenetem, mert Casillas még itt lesz sokáig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Márpedig a legjobb megoldás lenne az összes félnek, ha valamelyikük elmenne.tubatibi írta:Így eldobnátok Lopezt?Szép
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casillas: “Real Madrid is my here and now. I’m delighted to be at Madrid. In five or six years we’ll see.”
Nesztek
Nesztek

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha hihetünk a transfermarktnak, akkor 2017-ig szól Casillas szerződése (36 éves koráig).wZoLee7 írta:lehet hülyén hangzik, de megkérdezném Ikertől hogy pajtás, hány évig tolod még...
Szóval ha Casillas úgy gondolja, és HA(!) Courtois-nak (remélem wZoLee7 jól írta le, mert én nem bírtam, így copy-paste lett, Őt kell szidni, ha nem így írják

Amúgy igazat adok Galacticosnak abban, hogy ha Casillas elmenne innen, akkor Lópezre rászállna a sajtó (bár gondolom Ő nem csak a sajtóra gondolt). Casillas meg bármennyire is szereti a Realt, Ő -akár csak Raúl- inkább kussban szokott maradni. Régi Real Madrid szokás. Érdekes, hogy Raúl mellett is volt egy Guti, ahogy Casillas mellett is egy Ramos, aki sokkal inkább nyitottabb a sajtó felé.
De ha belegondolok, hogy Casillas távozásával Ramos lesz az első számú csapatkapitány, és már most is néha picit túl sok az arc... Sőt talán egyedül Casillas az, akire hallgat...

(Ha mikrofonfrizurája lenne, akkor most nagyon ülne ez a mrgreen szmájli.

- wZoLee7
lehet hülyén hangzik, de megkérdezném Ikertől hogy pajtás, hány évig tolod még, ha 2 év benne van még akkor első évben Courtois simán mehet kölcsönbe mondjuk felajánlanám a Citynek, közben a nagy sörözgetések közepette elhoznám Aguerot
Lenne egy szem Ikerünk a kapura, de kellene egy showman is Marcelo mellé, ha már a Barcának ott van Pinto, szóval a padra jöhetne Reina apróért
Iker elvédene egész évben, ha lesérül vissza kell hozni kölcsönből Courtois
te jó ég nem az a vicc h ezt leírtam hanem h elküldöm

te jó ég nem az a vicc h ezt leírtam hanem h elküldöm

Amennyiben tényleg kell Mourinhonak akkor Courtois-ért simán. Chelseanél se sz.rt kéne lapátolnia Lopeznek, nem lenne rossz dolga ott. Courtois pedig az egyik legjobb kapus lehet, nem lenne rossz ha nálunk lenne.tubatibi írta:Így eldobnátok Lopezt?Szép
Meg amit Gala írt
+1Galacticos írta:...
Viszont ha jönne Court akkor megint kérdéses lenne hogy ki legyen a kezdő kapus, mert Courtoist nyomatni kéne.
Bár úgyse fog jönni.
Sajnos ez is így van. De Gea-ra pedig csak akkor van esélyünk ha a Manu tovább szerencsétlenkedik és nem jutnak BL-be.A barca több mint valószínű hogy Ter Stegent fogja leigazolni...nekünk maradna De Gea például, aki spanyolsága miatt jöhet szóba, és mondjuk nem is ügyetlen. Én hirtelen nem tudok más olyan kapust aki megfelelne majd a két "öreg" pótlására.
- wZoLee7
itt most nem csak arról van szó, hogy Lopezt eldobnánk vagy sem. A két kapusunk 33-33 éves. Jó oké hogy a kapusok tovább nyomják mint egy mezőnyjátékos, de innentől már nem lesznek jobbak. Könnyebben jönnek a sérülések is. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez a hír úgy hápog ahogy van, de ha mégis lenne ilyen lehetőség élni kellene vele. Egyszer csak mind két kapus jön hogy ők akkor visszavonulnak, Madridban pedig nincs egy épkézláb fiatal kapus sem.
A barca több mint valószínű hogy Ter Stegent fogja leigazolni...nekünk maradna De Gea például, aki spanyolsága miatt jöhet szóba, és mondjuk nem is ügyetlen. Én hirtelen nem tudok más olyan kapust aki megfelelne majd a két "öreg" pótlására.
A barca több mint valószínű hogy Ter Stegent fogja leigazolni...nekünk maradna De Gea például, aki spanyolsága miatt jöhet szóba, és mondjuk nem is ügyetlen. Én hirtelen nem tudok más olyan kapust aki megfelelne majd a két "öreg" pótlására.