Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 20., péntek 15:23

sajnos szerintem nem fog jönni, túl drága lenne. különben is, miért adnák el 60 körül, ha Bale volt 90? így szerintem minimum annyit kérnének érte, habár szerintem egyértelműen jobb játékos az uruguayi.
kár érte, mert egyik kedvencem, zseni a faszi, szerettem volna, ha ide igazolt volna, habár mivel én még mindig bízok Karimban, nem tartom létszükségnek a csatár poszt erősítését. max. Benz mögé kéne valaki, mert a vak is látja, hogy Morata nem szint.

Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 20., péntek 15:23

Donát írta:Suárez, és Pogba 120 körül
Azért Pogba szerintem nem ér 120-at. :hmmm:
olyan jó lenne valami :troll: smiley :mrgreen:

Egyébként Suárezt szvsz 60 körül már simán lehet vinni, a 80-at túlzásnak tartom.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 15:17

Kerlon írta:Suárez szerinte már 80 alatt mozdíthatatlan, szóval mi kiszálltunk, mert tavaly költöttünk eleget, most meg majd a bernabeu jön.
Elvileg csak

50 körül.

Ami nem sok ezen a szinten. Perez! :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 20., péntek 15:15

Suárez szerinte már 80 alatt mozdíthatatlan, szóval mi kiszálltunk, mert tavaly költöttünk eleget, most meg majd a bernabeu jön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 15:13

Ha 60-80 körül kell érte csengetni, és tényleg akarjuk, akkor jutna még nyáron Gündoganra/Pogbára/középpályásra, és esetleg hátvédre? Mondjuk ha jönne Suárez, és Pogba 120 körül, és a hátvédsorból senki nem távozna talán még elképzelhető.
szerk.: Ja, Di Maríából mondjuk lehet, hogy Pogba árát egy az egyben ki lehet facsarni... :Đ

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 20., péntek 15:09

Rabiosa írta:Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
Valószínűleg beleraktak egy kivásárlási árat a szerződésébe, plusz magasabb fizu.
Túl sok a cikk arról, hogy szeretnénk (gondolom nem alaptalanul...), és nem lepne meg, ha nem az történt volna, hogy ráraktak egy komolyabb árcédulát... Amennyire emlékszem eddig ilyen 60 milla volt (nyár közbe ez repkedett, ha jól emlékszem, de olyan is volt, hogy nincs is kivásárlási ár, csak ők ez alatt nem engedik el, vagy valami ilyesmi) és nem lepne meg, ha ezt nem vitték volna fel közel duplájára... :roll:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 15:03

Rabiosa írta:Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
Valószínűleg beleraktak egy kivásárlási árat a szerződésébe, plusz magasabb fizu.
Oké, de most 1-2 évig tuti nem jön, utána meg már nem is fog kelleni. Amúgy szerintem most is csak akkor kéne, ha CR elmenne a nyáron, szerintem (persze, lehet, hogy nincs igazam) ez a 2 dudás nem férne meg egymás mellett.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. december 20., péntek 14:59

Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 14:53

Suárez után innentől kezdve felesleges ácsingózni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 20., péntek 13:24

a Karanka interjubol is kideruo hogy Iker es Ramos a legnagyobb vezeregyeniseg. Ronaldo a jatekkal foglalkozik, Xabi meg szerenyebb szemelyiseg. A tobbiekrol nincs is ertelme beszelni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 20., péntek 12:44

kétlem h lenne ilyen az öltözőben, ha lenne Carlo rendet rakna,
Szerintem meg bőven van ilyen. Ahogy én látom CR az öltözőbeli dolgokkal szerintem nem foglalkozik, ő ott viselkedik kapitányként, ahol igazán kell, a pályán. Legalábbis egy jó ideje.
CR kitűzte maga elé a céljait, legtöbb gól, Aranylabda, Tizedik, hosszabbítás, fizetés, stb. Ezeket pedig mind úgy tudja elérni, ha a pályán teljesít. Nincs értelme konfrontálódnia a spanyol "öregekkel", még akkor sem, ha megtehetné. Nagyjából ezt hívják profi hozzáállásnak.

Casillas és Ramos megették Mourinhót is reggelire. Véleményem szerint Carlo okosabb. Ilyen viselkedés és teljesítmény után Mou Ramost száműzte volna egy darabig, az olasz ezt nem fogja megtenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 20., péntek 12:27

kétlem h lenne ilyen az öltözőben, ha lenne Carlo rendet rakna, arról nem is beszélve hogy CR se engedné az ilyent az öltözőben

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 20., péntek 8:50

Ha szigorúan nézzük, és Casillas nem hozza újra a csúcsformáját, akkor a csapat érdekében az lenne a legjobb, ha Iker távozna.
Egyetértek.
Az a gond, hogy szerintem ő és a lapgyűjtögető barátunk igencsak nagy hanggal rendelkezik az öltözőben. Felsőbbrendűnek érzik magukat a többinél és ez nem feltétlenül jó a csapat szempontjából.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 20., péntek 8:30

Márpedig a legjobb megoldás lenne az összes félnek, ha valamelyikük elmenne.
Ha szigorúan nézzük, és Casillas nem hozza újra a csúcsformáját, akkor a csapat érdekében az lenne a legjobb, ha Iker távozna. Mert akárki jön, Casillas Casillas marad. A padoztatása akárkivel szemben akkora nyomást helyez a csapatra, a vezetőségre, az aktuális edzőre, hogy azt nem lehet sokáig bírni, szerintem.

Lópezt ellenben nyugodtan lehetne versenyeztetni, és ha gyengébben muzsikál, mint vetélytársa, akkor egyértelmű a helyzet. Talán nem fogják a vérét követelni senkinek.

De értelmetlen a gondolatmenetem, mert Casillas még itt lesz sokáig.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 20., péntek 8:20

tubatibi írta:Így eldobnátok Lopezt? :) Szép
Márpedig a legjobb megoldás lenne az összes félnek, ha valamelyikük elmenne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 20., péntek 8:16

Casillas: “Real Madrid is my here and now. I’m delighted to be at Madrid. In five or six years we’ll see.”
Nesztek :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 20., péntek 1:39

wZoLee7 írta:lehet hülyén hangzik, de megkérdezném Ikertől hogy pajtás, hány évig tolod még...
Ha hihetünk a transfermarktnak, akkor 2017-ig szól Casillas szerződése (36 éves koráig).
Szóval ha Casillas úgy gondolja, és HA(!) Courtois-nak (remélem wZoLee7 jól írta le, mert én nem bírtam, így copy-paste lett, Őt kell szidni, ha nem így írják :mrgreen: ) megfelel, hogy mondjuk két évig még kölcsönben marad, akár az AtMá-nál, hogy ápoljuk a "barátságot", és utána 1 évig Casillas kupásodna, meg pár BL (mondjuk a döntő :Đ ), és bajnoki meccsen játszana, akkor ez idilli lenne. Csak túl sok a ha. :-(
Amúgy igazat adok Galacticosnak abban, hogy ha Casillas elmenne innen, akkor Lópezre rászállna a sajtó (bár gondolom Ő nem csak a sajtóra gondolt). Casillas meg bármennyire is szereti a Realt, Ő -akár csak Raúl- inkább kussban szokott maradni. Régi Real Madrid szokás. Érdekes, hogy Raúl mellett is volt egy Guti, ahogy Casillas mellett is egy Ramos, aki sokkal inkább nyitottabb a sajtó felé.
De ha belegondolok, hogy Casillas távozásával Ramos lesz az első számú csapatkapitány, és már most is néha picit túl sok az arc... Sőt talán egyedül Casillas az, akire hallgat... :hmmm: De menjünk tovább eggyel, eladjuk Ramost és Pepét. Kezeket fel, ki tudja Marcelot elképzelni első számú csapatkapitánynak? :mrgreen:
(Ha mikrofonfrizurája lenne, akkor most nagyon ülne ez a mrgreen szmájli. :lol: )

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 20., péntek 0:04

lehet hülyén hangzik, de megkérdezném Ikertől hogy pajtás, hány évig tolod még, ha 2 év benne van még akkor első évben Courtois simán mehet kölcsönbe mondjuk felajánlanám a Citynek, közben a nagy sörözgetések közepette elhoznám Aguerot :D Lenne egy szem Ikerünk a kapura, de kellene egy showman is Marcelo mellé, ha már a Barcának ott van Pinto, szóval a padra jöhetne Reina apróért :D Iker elvédene egész évben, ha lesérül vissza kell hozni kölcsönből Courtois :D :D

te jó ég nem az a vicc h ezt leírtam hanem h elküldöm :D :lol:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 19., csütörtök 23:56

tubatibi írta:Így eldobnátok Lopezt? :) Szép
Amennyiben tényleg kell Mourinhonak akkor Courtois-ért simán. Chelseanél se sz.rt kéne lapátolnia Lopeznek, nem lenne rossz dolga ott. Courtois pedig az egyik legjobb kapus lehet, nem lenne rossz ha nálunk lenne.
Meg amit Gala írt
Galacticos írta:...
+1

Viszont ha jönne Court akkor megint kérdéses lenne hogy ki legyen a kezdő kapus, mert Courtoist nyomatni kéne.
Bár úgyse fog jönni.
A barca több mint valószínű hogy Ter Stegent fogja leigazolni...nekünk maradna De Gea például, aki spanyolsága miatt jöhet szóba, és mondjuk nem is ügyetlen. Én hirtelen nem tudok más olyan kapust aki megfelelne majd a két "öreg" pótlására.
Sajnos ez is így van. De Gea-ra pedig csak akkor van esélyünk ha a Manu tovább szerencsétlenkedik és nem jutnak BL-be.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 19., csütörtök 23:54

itt most nem csak arról van szó, hogy Lopezt eldobnánk vagy sem. A két kapusunk 33-33 éves. Jó oké hogy a kapusok tovább nyomják mint egy mezőnyjátékos, de innentől már nem lesznek jobbak. Könnyebben jönnek a sérülések is. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez a hír úgy hápog ahogy van, de ha mégis lenne ilyen lehetőség élni kellene vele. Egyszer csak mind két kapus jön hogy ők akkor visszavonulnak, Madridban pedig nincs egy épkézláb fiatal kapus sem.
A barca több mint valószínű hogy Ter Stegent fogja leigazolni...nekünk maradna De Gea például, aki spanyolsága miatt jöhet szóba, és mondjuk nem is ügyetlen. Én hirtelen nem tudok más olyan kapust aki megfelelne majd a két "öreg" pótlására.

Vissza: