te jó ég nem az a vicc h ezt leírtam hanem h elküldöm

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 20., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 19., csütörtök 23:56
Amennyiben tényleg kell Mourinhonak akkor Courtois-ért simán. Chelseanél se sz.rt kéne lapátolnia Lopeznek, nem lenne rossz dolga ott. Courtois pedig az egyik legjobb kapus lehet, nem lenne rossz ha nálunk lenne.tubatibi írta:Így eldobnátok Lopezt?Szép
+1Galacticos írta:...
Sajnos ez is így van. De Gea-ra pedig csak akkor van esélyünk ha a Manu tovább szerencsétlenkedik és nem jutnak BL-be.A barca több mint valószínű hogy Ter Stegent fogja leigazolni...nekünk maradna De Gea például, aki spanyolsága miatt jöhet szóba, és mondjuk nem is ügyetlen. Én hirtelen nem tudok más olyan kapust aki megfelelne majd a két "öreg" pótlására.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 19., csütörtök 23:54
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 19., csütörtök 23:48
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 19., csütörtök 23:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 19., csütörtök 23:21
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. december 19., csütörtök 23:19
Na azért volt egy-kettő vicces dolog igazolások terénMou nem hülye, ez pedig egy eléggé hülye húzás lenne
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 19., csütörtök 23:15
Hol kell aláírni?Érdekes hírrel állt elő a spanyol 'El Confidencial', szerintük José Mourinho mindent megtenne azért, hogy Diego López legyen a kékek kapusa. A portugál tréner ezért Courtois szolgálatait ajánlaná a Real Madridnak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 19., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 19., csütörtök 0:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 15:11
nyilván ebben az esetben igazolnék én is, bár a hozzáállása azt sejteti, hogy nagyon menni akar. Rosszabbul tolja, mint eddig bármikor...___Samy___ írta: mondjuk őt is csak akkor hoznám, ha dm nagyon el akarna menni innen idény végén
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 15:07
griezmannak egyáltalán nem lenne jó döntés, hogy ideigazoljonGriezmannak van már bőven tapasztalata az első osztályban, van tapasztalata a BL-ben, és évről-évre jobb. Bár azt nem tudom, hogy mennyire tűrné a padot, de kétlem ,hogy lehetne padra hozni értelmes embert, aki tudna teljesíteni, akkor ha gáz van, és kiesik a két nagy közül valamelyik.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 18., szerda 15:06
Griezmann tényleg baromi jó, remélem, nem viszitek el... Igaz, szerintem azért nem menne Madridba, hogy Bale és CR első számú cseréje legyen. Gondolom, lesz jó sok ajánlata a nyáron, nem egy topcsapat is meg fogja keresni, szerintem egy olyan csapatot fog választani, ahol majdhogynem alapkezdő lehet.Remy írta:DM helyére én Griezmannt hoznám el.
A játékpercek érdekesen alakulhatnak persze, mert Bale és CR papíron mindig kezdő lesz, de azzal számolni kell, hogy kieshetnek akár hetekre-hónapokra is, és akkor viszont olyan ember kell, akire rá lehet bízni az adott posztot. Amikor láttam Menezt játszani, akkor egyáltalán nem győzött meg.
Griezmannak van már bőven tapasztalata az első osztályban, van tapasztalata a BL-ben, és évről-évre jobb. Bár azt nem tudom, hogy mennyire tűrné a padot, de kétlem ,hogy lehetne padra hozni értelmes embert, aki tudna teljesíteni, akkor ha gáz van, és kiesik a két nagy közül valamelyik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 15:02
DM helyére én Griezmannt hoznám el.___Samy___ írta:lavezzi viszont nekem nem kellene, ő szerintem nagyon túl van értékelve, higuain szintjét alig üti meg
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 18., szerda 14:42
Csak Lavezzi pénzbe kerülne,több lenne a fizetése,és kevésbé türné szerintem a padot.Kerlon írta:Szerintem meg Menez helyett Lavezzit kéne. Tud a szélen is meg a csatár poszton is. Pont, mint Jesé, oda rakod ahova akarod. Nem tudom mennyire ízlene neki a pad.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 14:37
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem