10 emberrel, csatár nélkül játszunk hetek óta.

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 23., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. december 22., vasárnap 23:20
Sajnálom és részvétem!MorataMartin írta:2 évvel ezelőtt a november 23-án pont a Valencia-Real Madrid 2-3 volt, amit utoljára láttam a nagyanyámmal. Ma megint 2-3 lett a meccs és ma 2 éve, higy meghalt a nagyanyám!:( Ezt a mai győzelmet az Ő emlékére ajánlom!:)
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 22., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 10:45
Csak kevesebb az esélye, hogy egy kiforrott sztár pályafutása megtörik, mint egy feltörekvő tehetségé.___Samy___ írta:vidal sem egy észlény, ezt elhihetedÉn személy szerint a chileinek örülnék, mert a francia nem egy észlény és az ilyenekkel nagyot fordulhat a világ.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 21., szombat 10:32
vidal sem egy észlény, ezt elhihetedÉn személy szerint a chileinek örülnék, mert a francia nem egy észlény és az ilyenekkel nagyot fordulhat a világ.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. december 21., szombat 10:03
De nem értitek... Khedira kergeti bele az ellenfelet Alonsoba, Modricba és Illarraba..hihi. Az egy dolog, hogy fel-alá rohangál, de ez nem jelenti azt, hogy az iparos melót el is végzi. Modric, Alonso és Illarramendinek is több a szerelése, szerzett labdája, mint neki. Pedig elvileg ő az iparos a kp-n.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 9:31
hihi. Az egy dolog, hogy fel-alá rohangál, de ez nem jelenti azt, hogy az iparos melót el is végzi. Modric, Alonso és Illarramendinek is több a szerelése, szerzett labdája, mint neki. Pedig elvileg ő az iparos a kp-n.'shutterisland írta:azért szerintem azt is figyelembe lehet venni, hogy a juventusnál emlékeim szerint pirlon kívül a pogba-vidal duó sokat van fenn együtt, sőt, marchisioval kiegészülve is akár.
ki tudja, hogyan tudna érvényesülni khedira, ha nem rá maradna az összes iparos meló.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 21., szombat 9:05
Miért? Mi marad Khedirára?? Hát inkább pont hogy Modric és Alonso az akik 60 perc után a seggükön veszik a levegőt, mert Khedira épp csatárposzton kavarog...'shutterisland írta:azért szerintem azt is figyelembe lehet venni, hogy a juventusnál emlékeim szerint pirlon kívül a pogba-vidal duó sokat van fenn együtt, sőt, marchisioval kiegészülve is akár.
ki tudja, hogyan tudna érvényesülni khedira, ha nem rá maradna az összes iparos meló.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 21., szombat 3:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 20., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 20., péntek 1:16
Látják, ne aggódj. Ugye Ancelotti érkezése mellett a legnagyobb pletykák Vidalról, Gündoganról, Kondogbiáról meg egy hír Pogbáról is szólt. (Meg ugye Verratti, de helyette jött szerintem Illarramendi.) Most ugye Pogba és Matuidi a "kiszemelt" a sajtó szerint. De volt hír Ramiresről is, ha jól rémlik.heccsat írta:nagyon durva különbségek vannak... istenem ezt a fejesek miért nem látják?
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 20., péntek 0:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 19., csütörtök 23:17
az ellenfél passzainak megállítása, elcsípése...hogy minek fordítsák gőzöm sincs de ez az és készGT37 írta: - Interceptions (hogy ezt minek szokták fordítani, az jó kérdés... Megelőző szerelés? Labdaszerzés?): Vidal 1,3 - Khedira 1,1 - Pogba 0,8
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 19., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 19., csütörtök 22:15
És tényleg.Becksy23 írta:Ezt kiegészíthetnéd passz%-kal, arra is kiváncsi lennék, van egy olyan érzésem abban a herceg veri a két agyastEgyébként ezeket a statokat hol nézed?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 19., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 19., csütörtök 21:41
Ezt kiegészíthetnéd passz%-kal, arra is kiváncsi lennék, van egy olyan érzésem abban a herceg veri a két agyastGT37 írta:Megnéztem a kedvedért.R.M.C.F írta:Hasonlitsa össze bárki pl pogba vagy vidal statjaival(a nézhetőségi faktort hagyjuk,az ordit), mindkét játékos hátul is és előre játékban is MINDEN PONTBAN agyonveri.....adnak gólpasszokat és gólokat is szereznek....aktivan részt vesznek a támadások felépitésében,labdaszerzéseik száma biztos minimum a duplája mint a németé....stb...stb.....
(Bajnoki mérkőzések, meccsenkénti átlag.)
- Sikeres szerelések: Vidal 4,3 - Pogba 3,2 - Khedira 1,1
- Interceptions (hogy ezt minek szokták fordítani, az jó kérdés... Megelőző szerelés? Labdaszerzés?): Vidal 1,3 - Khedira 1,1 - Pogba 0,8
- Key passes (kulcspasszok): Vidal 2,1 - Pogba 1,6 - Khedira 0,9
- Sikeres cselek: Pogba 1,8 - Vidal 0,6 - Khedira 0,5
Vidal: 16 meccs, 6 gól, 4 gólpassz
Pogba: 16 meccs, 4 gól, 3 gólpassz
Khedira: 11 meccs, 1 gól, 1 gólpassz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 19., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 19., csütörtök 20:34
Megnéztem a kedvedért.R.M.C.F írta:Hasonlitsa össze bárki pl pogba vagy vidal statjaival(a nézhetőségi faktort hagyjuk,az ordit), mindkét játékos hátul is és előre játékban is MINDEN PONTBAN agyonveri.....adnak gólpasszokat és gólokat is szereznek....aktivan részt vesznek a támadások felépitésében,labdaszerzéseik száma biztos minimum a duplája mint a németé....stb...stb.....
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem