wZoLee7 írta:Jesé jól játszott, bocsássuk már meg neki, hogy nem cumiztatott be 5 játékost és tolta a hosszúba 100-al a labdákat...
Volt egy gólpassza, és a 2. félidőben többször kevergetett a bal oldalvonalnál (ez most dicséret volt). De ha a kapu elé keveredett, könnyen szerelték, eladta, vagy sikeresen blokkolták a lövését. Nekem ennél több kell. Az is igaz, hogy én bízom benne, és többet is játszatnám, más társakkal, de szerintem korántsem volt most olyan jó.
wZoLee7 írta:Casemiro sárga lapjánál nem Carlot legyintette le hanem a bírót, ...
Igen, először a bírót. Aztán mikor végre elment onnan, Ancelotti rászólt (és mutatta), hogy ezért nem kell pofázni. Casemiro erre mutogatta, hogy de nem is volt semmi komoly, Ancelotti továbbmondta, hogy akkor sem pofázunk, és ekkor legyintett rá Casemiro. A lassításokból ez látszott.
schranzer írta:... csak nekem tűnt úgy, hogy López ezt a labdát egyszeruen lehúzta volna, megfogta volna, és nem oklozte volna ki ??
Erre már válaszoltak korábban is, hogy azt épp eszű kapus nem próbálja megfogni. Szerintem López is ilyen. De ha mégis megpróbálta volna, akkor az ütközés miatt az elkerülhetetlen, hogy elejtse, ami azonnali gólveszély. Az öklözés volt a jó döntés.
schranzer írta:... amíg Bale nemvolt formában, amint Bale formába lendult ...
Nekem nem úgy tűnik, hogy Bale formában lenne. Nagyon remélem, hogy ennél lényegesen többet tud. Ahogy elindult a az előző hónapban az ígéretes volt (bár összjátékban az is elég kevéske volt), de az utóbbi pár meccs... Hát hagy némi kívánni valót.
Géci írta:Na ezért nem szeretem leírni a véleményem, mert ettől félek, hogy mindig kiveszik a mondandómból azt amit nem kéne...
Nem a véleménynyilvánítással van a gond. - Akkor sem, ha többen leírtuk, hogy miért nem igaz/nem értünk egyet. - Hanem azzal a provokatív odaszúrással, amivel megkínáltad a hozzászólásod végét, és pheco még meg is cáfolta:
Géci írta:Ui.: Lopez az utóbbi 1 évben hányszor tarolt így? Ja, hogy semennyi! Ok köszi..
pheco írta:Egyébként pont az Osasuna ellen jött ki Lopez és tarolta le Ramost csak annyi a különbség, hogy az teljesen felesleges kijövetel volt és abból a szögletből még gólt is kaptunk, de ott védve volt Lopez, most meg Iker a gyökér?
pheco írta:Közel sem jobb annyival Lopez, mint tavasszal, szerintem lassan Casillas visszakerül a kezdőbe, ha ebben a szezonban nem is, de következőben tuti.
Ezt már írtam máskor is, de leírom megint. Ebben az évben (hacsak sérülés közbe nem szól, és ne szóljon) ne kerüljön be egyik kapus sem a kezdőbe. Ha a játékosok és Ancelotti megegyeztek abban, hogy Lópezé a bajnokság, Casillasé a BL és a kupa, akkor idén már játsszák le így. Jövőre viszont én is azt várom, hogy leüljenek 6szemközt beszélni, és az edző döntse el végre, hogy ki az abszolút első számú választottja. Ha nem Casillas az, én el fogom fogadni. De én Casillas helyében akkor lelépnék a játékpercek miatt.