De Neymar hianyaban ki fogja kiharcolni a 11-est?Remy írta:Ja, hát 11-est bárki be tud lőni

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 22., vasárnap 16:43
De Neymar hianyaban ki fogja kiharcolni a 11-est?Remy írta:Ja, hát 11-est bárki be tud lőni
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 16:38
Ja persze, ezt el is felejtettem. Akkor már nem olyan meglepő a dolog.Csabi írta:http://www.marca.com/2013/12/22/en/foot ... 02449.html
xavi sérült.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 22., vasárnap 16:37
Ja, hát 11-est bárki be tud lőniziro4vr írta:de meglepne ha nem húznák be valahogy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 22., vasárnap 16:35
Xavi el sem utazott Madridba.GT37 írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis
Érdekes, hogy Rob kezd, nem pedig Xavi, de bízom a fiatal Sergiben.
Messi és Neymar nélkül nem lesz könnyű...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 22., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 22., vasárnap 16:34
Remélem a Getafe meglep titeket egy nagyszerű ajándékkal, és lenulláz titeket. Hazain azért annyira nem rosszak. vertek már meg titeket is nem is olyan rég. Hátha...GT37 írta:
Messi és Neymar nélkül nem lesz könnyű...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 16:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 22., vasárnap 12:20
ki hangsúlyozta az utolsó évében, 1 évet biztosan pihen, addig eldönti, hogy egyáltalán vállal-e még csapatot...mivel jött ide az olasz teljesen lényegtelen, remélem perez sem akar 2-3 évente edzőt cserélniTéOeM írta:Heynckes tényleg mondott ilyet?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2869_n.jpg
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. december 22., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 21., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 21., szombat 0:55
Gáz így leírve, de amúgy,Laporta vette bele egy szerződésébe még régről,hogy minden évben új,jobb szerződést kell kapnia,amíg nálunk játszik(állítólag)...vezetőség cumiztatta magát,illetve az utódokat ezzel.Realista24 írta: Illetve Messiről is szó esett, akinek mindjárt lejár a szerződése (2018-ban) és régen is volt megújítva (hétszer az elmúlt 8 évben![]()
). A világ legjobb játékosának a legjobban fizetettnek is kell lennie szerinte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 20., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 20., péntek 19:47
De nem Rosell erőlteti Messire? Ő csak udvariasan elfogadja.Realista24 írta:Azért az kemény, amikor egy játékos a sajtón keresztül betámadja a klubjának gazdasági alelnökét![]()
Különösen vicces és egyben szánalmasak Messi szavai annak tükrében, amit Rosell mondott. Aki a nyilatkozatával kvázi elismerte, hogy napirenden van a fizetésemelés.
Nem baj, Messi is a good boy.Ez az úriember semmit sem ért a futballból – mondta Messi a katalán RAC1 rádiónak. – Úgy kezeli a Barcelonát, mint egy közönséges gazdasági vállalkozást, holott a világ legjobb labdarúgóklubjáról beszélünk. Amelyet szerintem lehetőség szerint a legjobb vezetőknek kellene irányítaniuk. Valójában sem én, sem a környezetem nem vetette fel, hogy új szerződésre lenne szükség, és ezt ő (Faus) nagyon jól tudja.”![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 20., péntek 13:33
Nem baj, Messi is a good boy.Ez az úriember semmit sem ért a futballból – mondta Messi a katalán RAC1 rádiónak. – Úgy kezeli a Barcelonát, mint egy közönséges gazdasági vállalkozást, holott a világ legjobb labdarúgóklubjáról beszélünk. Amelyet szerintem lehetőség szerint a legjobb vezetőknek kellene irányítaniuk. Valójában sem én, sem a környezetem nem vetette fel, hogy új szerződésre lenne szükség, és ezt ő (Faus) nagyon jól tudja.”
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 20., péntek 12:45
Most már muszáj lesz (pláne, hogy Puyol visszavonulhat...), és ezt szerintem a vezetőségnél is tudják, úgyhogy most talán nem fogunk garasoskodni, hanem keményen ráhajtunk Vertonghenre, leteszünk érte 35-öt az asztalra (plusz két barátságos meccs, ahogy szoktukwZoLee7 írta:remélem kap olyan fizetést, hogy megint nem tudnak venni értelmes védőt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 20., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 20., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 20., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 19., csütörtök 19:38
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem