Korábban működött a laptopomon (ASUS K55VD) az eredeti programmal (Life Frame) a beépített webkamera (ASUS USB2.0 UVC VGA WebCam). Nem nagyon használtam, de ma kedvet kaptam hozzá, és sehol nem találtam, így nem tudtam bekapcsolni a kamerát. Szervizbe vittem még nyáron, ahol újrarakták a rendszert (Windows Update lehúzott egy vírust a netről, és tönkretett pár rendszert a környéken, .exe fájlokat sehogyan nem lehetett tovább futtatni), de már nem volt rajta, most vettem észre... Letöltöttem legalább 10 eredeti verziót, telepítettem, de nem lehet elindítani egyiket sem, ez a hibaüzenet fogad:
The model does not support LifeFrame3! Megpróbáltam a kettes szériával, semmi. Korábban ott volt a kamera ikonja az Eszközök és nyomtatók oldalon, de miután frissítették nincs ott (Windows Update program letiltva, ezt ajánlották a boltban, de ez nem most ide). Eszközkezelőben ott van a Képeszközök fülnél, hogy ASUS USB2.0 UVC VGA WebCam, próbáltam frissíteni, azt írja, hogy a legújabb van telepítve. Ingyenes, noname programoknál is azonnal bekapcsol, és működik rendesen, de Fn+v kombóval továbbra is semmi... Jó lenne újra használni a Life Frame programot, de lehetetlen így.
HELP, PLS?!