HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 19., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 19., csütörtök 13:55
Volt egy gólpassza, és a 2. félidőben többször kevergetett a bal oldalvonalnál (ez most dicséret volt). De ha a kapu elé keveredett, könnyen szerelték, eladta, vagy sikeresen blokkolták a lövését. Nekem ennél több kell. Az is igaz, hogy én bízom benne, és többet is játszatnám, más társakkal, de szerintem korántsem volt most olyan jó.wZoLee7 írta:Jesé jól játszott, bocsássuk már meg neki, hogy nem cumiztatott be 5 játékost és tolta a hosszúba 100-al a labdákat...
Igen, először a bírót. Aztán mikor végre elment onnan, Ancelotti rászólt (és mutatta), hogy ezért nem kell pofázni. Casemiro erre mutogatta, hogy de nem is volt semmi komoly, Ancelotti továbbmondta, hogy akkor sem pofázunk, és ekkor legyintett rá Casemiro. A lassításokból ez látszott.wZoLee7 írta:Casemiro sárga lapjánál nem Carlot legyintette le hanem a bírót, ...
Erre már válaszoltak korábban is, hogy azt épp eszű kapus nem próbálja megfogni. Szerintem López is ilyen. De ha mégis megpróbálta volna, akkor az ütközés miatt az elkerülhetetlen, hogy elejtse, ami azonnali gólveszély. Az öklözés volt a jó döntés.schranzer írta:... csak nekem tűnt úgy, hogy López ezt a labdát egyszeruen lehúzta volna, megfogta volna, és nem oklozte volna ki ??
Nekem nem úgy tűnik, hogy Bale formában lenne. Nagyon remélem, hogy ennél lényegesen többet tud. Ahogy elindult a az előző hónapban az ígéretes volt (bár összjátékban az is elég kevéske volt), de az utóbbi pár meccs... Hát hagy némi kívánni valót.schranzer írta:... amíg Bale nemvolt formában, amint Bale formába lendult ...
Nem a véleménynyilvánítással van a gond. - Akkor sem, ha többen leírtuk, hogy miért nem igaz/nem értünk egyet. - Hanem azzal a provokatív odaszúrással, amivel megkínáltad a hozzászólásod végét, és pheco még meg is cáfolta:Géci írta:Na ezért nem szeretem leírni a véleményem, mert ettől félek, hogy mindig kiveszik a mondandómból azt amit nem kéne...
Géci írta:Ui.: Lopez az utóbbi 1 évben hányszor tarolt így? Ja, hogy semennyi! Ok köszi..
pheco írta:Egyébként pont az Osasuna ellen jött ki Lopez és tarolta le Ramost csak annyi a különbség, hogy az teljesen felesleges kijövetel volt és abból a szögletből még gólt is kaptunk, de ott védve volt Lopez, most meg Iker a gyökér?
Ezt már írtam máskor is, de leírom megint. Ebben az évben (hacsak sérülés közbe nem szól, és ne szóljon) ne kerüljön be egyik kapus sem a kezdőbe. Ha a játékosok és Ancelotti megegyeztek abban, hogy Lópezé a bajnokság, Casillasé a BL és a kupa, akkor idén már játsszák le így. Jövőre viszont én is azt várom, hogy leüljenek 6szemközt beszélni, és az edző döntse el végre, hogy ki az abszolút első számú választottja. Ha nem Casillas az, én el fogom fogadni. De én Casillas helyében akkor lelépnék a játékpercek miatt.pheco írta:Közel sem jobb annyival Lopez, mint tavasszal, szerintem lassan Casillas visszakerül a kezdőbe, ha ebben a szezonban nem is, de következőben tuti.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 19., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 19., csütörtök 12:30
Texasi láncfűrészesLegkisebbtobi írta:Meg o a baltas gyilkos is, nem?
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 19., csütörtök 12:16
Meg o a baltas gyilkos is, nem?Géci írta:Nem pörgöm tùl kicsit sem... Én csak leírtam, hogy hihetetlen, hogy Iker milyen ön és köz veszélyes. Nincs ezzel semmi baj ameddig nem sérül valaki. Annyit emeltem még ki, hogy Lopeztől nem láttam még ilyet... Erre bántanak
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. december 19., csütörtök 12:12
Egy kapusnak ez a dolga. Tényleg elképesztő, hogy van aki a még a jó dolgokba is bele tud kötni. Én is inkább Lopez pártján vagyok jelenleg, de ez már tényleg fel tud baszni.Géci írta:Iker milyen ön és köz veszélyes.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 19., csütörtök 11:47
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 19., csütörtök 11:44
Jó döntés volt a bokszolás. Casemiro ott állt előtte, az ütközés elkerülhetetlen volt, egy kapusnak viszont ezt fel kell vállalni, sajnos szerencsétlen lett a vége. De ha ott, akkor bármelyik kapus azzal próbálkozik h megfogja a labdát, az 100% h legkésőbb a földre érésnél ki is esett volna a kezéből, abból meg simán gól lehet.schranzer írta:Én nemakarok beszállni a Casillas vitába, de csak nekem tűnt úgy, hogy López ezt a labdát egyszeruen lehúzta volna, megfogta volna, és nem oklozte volna ki ??
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 19., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 19., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 19., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 19., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 19., csütörtök 11:10
Ne akarj fogadni, hogy kevés meccset nézek... Az asszony tudna mesélnibesteve7 írta:Szerintem meg az az unalmas, hogy bármit csinál ő a hibás, ha ezt Lopez csinálta volna senki meg sem említette volna, sőt menne itt a szöveg, hogy milyen magabiztos, Casillastól ilyen kijövetelt sosem lehet látni.Géci írta:Csak unalmas, hogy állandóan letarol valakit, vagy saját magával tosz ki és lesérűl.
Amúgy megemlítésképpen nem sok meccset nézhetsz mert lényegében minden hétvégi forduló összefoglalójába van egy ilyen eset kb, hogy a kapus letarolja a védőt, vagy a csatárt, nem csak Casillas ilyen szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 19., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 19., csütörtök 9:26
igy van szerencsetlen minden mecsen letarol valakit vagy leserul... kar hogy manapsag szokoevente jatszik....Géci írta:Szerencsétlen Casemiro fel sem ugrott szerintem, de ne ezen vitatkozzunk, mert fölös... Csak unalmas, hogy állandóan letarol valakit, vagy saját magával tosz ki és lesérűl.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 19., csütörtök 9:25
Szerintem meg az az unalmas, hogy bármit csinál ő a hibás, ha ezt Lopez csinálta volna senki meg sem említette volna, sőt menne itt a szöveg, hogy milyen magabiztos, Casillastól ilyen kijövetelt sosem lehet látni.Géci írta:Csak unalmas, hogy állandóan letarol valakit, vagy saját magával tosz ki és lesérűl.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 19., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 19., csütörtök 1:05
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 19., csütörtök 0:54
Erre most mondjam azt, hogy hányszor játszott együtt López barátod Casemiroval? Ja max pár percet! Ok köszi!Géci írta:Ui.: Lopez az utóbbi 1 évben hányszor tarolt így? Ja, hogy semennyi! Ok köszi..
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 19., csütörtök 0:19
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem