Géci írta:Ui.: Lopez az utóbbi 1 évben hányszor tarolt így? Ja, hogy semennyi! Ok köszi..
Erre most mondjam azt, hogy hányszor játszott együtt López barátod Casemiroval? Ja max pár percet! Ok köszi!
Basszus, ha a kapus üvölt Neked, hogy hagyd, neked amúgy sincs esélyed elérni a labdát, akkor mi a frászért futsz neki a kapusodnak? Egész eddig azért szidtátok, hogy sosem jön ki a kapuból. Utóbbi meccseken rendszeresen jól és magabiztosan jön ki, de mivel Casemiro beleszaladt, López (aki még akkor is előfordul, hogy elkolbászol, amikor semmi esélye) meg az AirJordan így máris Casillas hibája?! Vagy csak mert nem volt rajta sapka?
...
És hogy értékeljek is:
Morata kevés volt.
Di Maríának alig volt jó megmozdulása, nem tudom miért játszott eleinte árnyékéket.
Jesé mai produkciója alapján megértem, hogy miért csak 4. opció. Ennél Tőle többet várok, és remélem, hogy többet is tud.
Casemirotól nem igen vagyok elájulva. Az a bőr szép volt az ellenfél kapuja előtt, de aztán csinált egy "Lasst" a térfelünk közepén. Meg amikor elkezdte magyarázni a sárgát Ancelottinak és leintette... Nem hiszem, hogy sokat fog játszani.
Többiekkel elégedett voltam. Isco tanár, bár még gyakran rácsavarodik a labdára. Illarramendi egyre magabiztosabb, bár most kevésbé tette oda magát védekezésben. Arbeloáról lassan kiderül, hogy született balbekk (

). Az meg nekem nagyon tetszett, ahogy Nacho fiatal kora ellenére gond nélkül mondta mindenkinek, hogy hova helyezkedjen a védekezésnél. Nem akarom elkiabálni, de úgy fest, hogy Ő be fog válni (4. középhátvédnek biztos, de talán 3.-nak is). Casillas derekát remélem az ünnepi bejgli helyrerakja.