HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 9., csütörtök 18:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 18:51
Jajj, de kárfringsquad írta: Moyesben megnem tudom mit látnak, szerintem bukó lesz
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 9., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 9., csütörtök 18:27
Ingyen is mehetnekGT37 írta:Gervinho? Arsavin?Csak akkor, ha elhozhatjuk melléjük Diaby-t és André Santost is.
![]()
Jó lenne ott,Schalkéban is sokszor játszott ott,és jól tolta. (persze volt amikor Raúl volt abban a pozicióban,de én nyilván nem olyan meccsre gondolok :-) )GT37 írta:Holtby nem az a tipikus irányító, de amúgy szerintem nem lenne rossz, ha folyamatosan ott játszatnánk
Miért nem realitás? Egyik se játszik eleget,és azt se mindig ugyanazon a poszton.messideco írta:Fabre és Song nem realitás
Több is. Giroud nem elég jó,Poldi inkább szél. Walcott max,de ő is hol így,hol úgy...messideco írta: egy csatár
Jhv se ártana,egy fiatal,aki középen is tudja tolni,mert bizonytalan volt ott a védelem sokszor.messideco írta:öbbi poszt úgy ahogy meg van
2 is. egy kezdő,és egy csere.messideco írta:Vkp szerintem is kell
Ahogy érzed. Szerintem ne. Főleg,ha most tényleg kap pénzt (mondjuk ebből sztem megint semmise lesz.) ,és költ is.messideco írta:Wenger out...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 9., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 9., csütörtök 14:41
Holtby nem az a tipikus irányító, de amúgy szerintem nem lenne rossz, ha folyamatosan ott játszatnánk. Most ez nyilván nem lehetséges, mert itt van Bale, úgyhogy Holtby is hol balszélső, hol középen tolja, ha Bale kimegy a bal szélre.Marci77 írta:Már nem azért,de Holtby irányító,és SIgurdsson is középen tolja,nem? (legalábbis alapból)
Balszélső kéne nektek Bale távozása esetén.... Mondjuk Gervinho vagy Arshavin?![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 9., csütörtök 14:37
Már nem azért,de Holtby irányító,és SIgurdsson is középen tolja,nem? (legalábbis alapból)GT37 írta:- egy balszélső, mert Sig hiába tolja jól ott, azért ő nem oda való- illetve ha Bale megy (maradjon!), akkor mindenképpen kell egy klasszis irányító, mondjuk Isco nem lenne rossz![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 9., csütörtök 14:31
Szerencsére nem az értelmes fejre adják a gólokatMarci77 írta:Amúgy Bale elég vicces,ahogy másolja CRt a szabadoknál... Bárcsak értelmes feje lenne...![]()
Spurs meg majd megint jövőre.
Mindig leírják azB Arsenalt,de azért megint meglesz a 4. hely.(bízok bene),és a Spursnek megint marad az EL.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 9., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 9., csütörtök 13:28
Verma szerintem marad. Sagna is maradni fog bár idén nagyon gyenge,de ha jó formában van,akkor kevés nála jobb van. Szczesny remélem marad,egyik kedvencem a csapatban jelenleg,szerintem ígéretes tehetség,és a csapat bohócaBBarni írta:Ők is lehetnek bár én Vermán meglepődnék!Szerintem Szczesny is könnyen mehet, új kapust akar Wenger ő meg nem hiszem,hogy szívesen kispadozna!Ha viszont Sagna megy akkor kell valaki a jobb oldalra mert Jenkinson kevés oda..
Chamakh ugye remélem végleg megy, és Gervinho is mehetne bár ő szerintem maradni fog!
A védelmet kell rendbe rakni a nyáron és egy-két csatárt igazolni, ha még marad pénz akkor a kp-t is lehet minőségibbé tenni!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 9., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 9., csütörtök 10:05
Ők is lehetnek bár én Vermán meglepődnék!Szerintem Szczesny is könnyen mehet, új kapust akar Wenger ő meg nem hiszem,hogy szívesen kispadozna!Ha viszont Sagna megy akkor kell valaki a jobb oldalra mert Jenkinson kevés oda..Barni, szerinted ki fog távozni az Arsenaltól? Első tippre mondanám Sagnát és Vermaelent.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 9., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 9., csütörtök 9:30
Igen így könnyűnek tűnik, de két olyan csapat az ellenfél akik az életükért játszanak, a kiesés ellen küzdenek!a kezetekben avan a sorsotok, konnyu ellenfelekkel jatszotok. Szerintem meglesz. 3.Chelsea 4.Arsenal 5. Tottenham
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 9., csütörtök 7:13
pedig olyan szép lett volna, ha Mou az EL-ben virgonckodik majd a Chelseavel'shutterisland írta:3.chelsea 69p
4.arsenal 67p
5.spurs 66p
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 9., csütörtök 1:26
Úgy-úgy. A cselzit rühellem, de José miatt most azért drukkolok nekik...Nehogy a végén itt maradjon...numberone1 írta:a kezetekben avan a sorsotok, konnyu ellenfelekkel jatszotok. Szerintem meglesz. 3.Chelsea 4.Arsenal 5. TottenhamBBarni írta:Nagyot játszik...picit sajnálom,hogy elment szerintem még simán elfért volna jó játékos, emberileg..nah mindegy !
a sp?rs meg nehogy gólt rúgjon...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 9., csütörtök 0:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 23:53
a kezetekben avan a sorsotok, konnyu ellenfelekkel jatszotok. Szerintem meglesz. 3.Chelsea 4.Arsenal 5. TottenhamBBarni írta:Nagyot játszik...picit sajnálom,hogy elment szerintem még simán elfért volna jó játékos, emberileg..nah mindegy !
a sp?rs meg nehogy gólt rúgjon...
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem