Megy is a vegleges.Bencze írta:hehe
Hidegben motorozas… itt ma is 26 fok van![]()
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kellemes ünnepeket!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
AGV, gondolom valami tarka Rossi dizajnnalhehe
Hidegben motorozas… itt ma is 26 fok van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2025. december 24., szerda 19:18-kor.
- hehetheoriginal
Természetesen.Bencze írta: Kellemes unnepeket madridistak!
Valaki motorozik innen? Bukosisakokat es kesztyuket nezegetek, de teljesen tanacstalan vagyok a nagy valasztek miatt.
Mi a cel?
Bukoba vegyel dragabbat, nemtom odaat milyen markak vannak, gondolom ugyanaz, mint ideat nagyjából) en agv-t hasznalok, erdemes tobbet kolteni ra, ugyanugy, mint a guminal, megiscsak 1db feje van az embernek. A karbonhejas sisakok nyilvan dragabbak, de erosebbek, es konnyebbek, nagy kanyarba nem szakitja le a fejed, ha ropinyakad nem tudja tartani.
En a felcsaphato allu sisakokat szeretem, mert pl benzinkuton nem kell levenni, csak felhajtod, aztan szevasz. de ha komoly palyamotorozasokba vagy, akkor az egybe'bili a megoldas, az ved a legjobban.
Fontos a pinlock (plusz egy reteg fólia belul,1-2 mm-re a plexitol, hogy hidegben se parasodjon be, aztan a beepitett napellenzo is kell. Ezen tul csak a kenyelem - muszaj felprobalni, szoritsa a pofadat kelloen, de azert ne fajjon, mikor kapod az ellenszelet, akkor ugyis elkonnyul a cucc, de nem lotyoghet a fejeden, szoval szorosat kell nezni, mindegyik markanak mas a fejformaja, meretezese, ugyhogy probalni, probautra vinni. Szelzajra is figyelni, hogy ne hallaskarosodassal fejezd be az utat, de a dragabb sisakok jol tompitjak a szelzajt. Onnantol extra, hogy milyen kommunikációs cuccot tudsz belerakni, vagy akarsz-e egyaltalan.
Ami biztos, hogy felejtsd el az all nelkuli bilisisakot, azt balfaszok veszik, akik kicsit mindig elszontyolodnak, mikor teljes alsó allkapocs ujraepites kell baleset utan
Legnagyobb markakbol vennek amugy sisakot es kesztyűt is, nyilvan ha esel, akkor a kezed fogod letenni reflexbol, hogy vedd magad, szoval ne kinai szarral gurigazz, itt is erdemesebb azt a 100dodit inkabb kiadni.
Nekem nyarra van egy dainese nyari kesztyum, ami jol szellozik, meg egy bőr sport, ami rovid csuklonal, illetve egy vizallo, ami hosszu, es bele tudom tenni a dzseki ujjat, igy nem fuj be a szel. Alpinestars, dainese, sisakban agv, esetleg nolan, igazabol amiket egy motogp vagy superbike kozben reklamoznak azt kell venni.
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kicsit így kevés az info. MIlyen motor, milyen utak stb stb.Bencze írta: Kellemes unnepeket madridistak!
Valaki motorozik innen? Bukosisakokat es kesztyuket nezegetek, de teljesen tanacstalan vagyok a nagy valasztek miatt.
Nekem a Mugen race kesztyűben, ruhában és csizmában is bevált. Bukósisakban HJC RPHA11 Saravo. Gyorsasági motorral, sok pályázással.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kellemes ünnepeket srácok!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mivel megkaptuk a Madridom karácsonyi himnuszát, így én is áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Igen, ez is a covid vakcina oka.kiserik írta:Egyél gyömbért, sokat. Lehet kapni aszaltat is, az egyszerűbb, de drágább. A kamillás inhalálás is jó, illetve én mentaolajat használok ilyenkor https://www.worldofnature.hu/products/y ... 87532.html (ez is elég drága)._Bushido_ írta:
Gondolom csak hogy az AB-tol hiztam. Mi mástól? Semmi más változás nem volt az étrendemben., életemben.
Orrfulgégész belenézett, mikor nála voltam, de nem mondta, h polip lenne.
Van egy tippem, hogy mi bajod, de ha itt leírom, megint kapom a konteós megjegyzéseket.
Viccet félretéve, én az orrpolyp irányába indulnék.
Képalkotód volt valami? CT/MR?
-
I am GC
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
+1, ugyanez volt a bajom, majdnem 2 évig szenvedtem. Állandóan begyulladt, nem kaptam levegőt, nem éreztem már a végére szagokat, illatokat, kétszer műtöttek, de állandóan visszatérő polipjaim voltak.Nika91127 írta:Az AB miatt híztál?_Bushido_ írta: Srácok!
Volt valakinek, valakiknek felnőtt fejjel arcüreggyulladása?
11 hónapja szenvedek ezzel a szarral és semmi nem használt. Az egész valószínűleg egy kötőhártyagyulladásból indult ki januárban. Fullra bepirosodtak a szemeim, szemcsepp, 4 napig szabi.
De utána jött az "eldugulás". Szörnyű éjszakák, alig tudtam aludni pár órát. Ahogy jött a jó idő, tavasszal kicsit jobb lett, nyáron újra jobb. De most hogy ujra szar az idő, megint szar a helyzet....
Nyilvan az elején háziorvosnál kezdtem, sóhajtsak nagyokat, semmi extra, vegyek be antibiotikumot. Jól van, ha ő mondja... De nyilván semmit nem használt. Visszamentem, írt föl másikat, azzal se mentem semmire... Ismerős tanácsára elmentem maszek orrfülgégészhez, aki amúgy dolgozik a kórházban is, de ott x hónap bejutni, maszekban 15e_ért rövid időn belül bejutsz. Nagy g.ciség! Ott ő mondta meg, hogy arcüreggyulladas. Írt fel ujabb antibiotikumot, egy 3.fajtát... Nyilván jól tönkretették a szervezetemet, híztam 10 kilót, állóképesség a béka segge alatt. Visszamentem ide is még egyszer, felirt egy ujat, de már nem váltottam ki. 3 anti után egy 4.? Normálisak ezek? Baloson simán lélegzek, de a jobbos van begyulladva, legtöbbször esélytelen a levegőzés.
Kamillatea felett is inhaláltam 2x.
Semmi....
Most nemrég kitaláltam, hátha a szauna es gőzfürdő segit, 1x voltam már, xmas után folyt köv. (csak sz, p, szo, v van nyitva).
Lehet orrpolypod van, arra van biologiai kezeles is. Ismerosnek is allandoan dugult az orra, fulorrgegesz megnézte, orrpolip, biol. terapia, azóta jól van.
Rajtam is a biológiai terápia segített, dr. Hellfferich Frigyest keresd fel magánrendelésen, vagy péntekenként az Észak-Pesti Centrum Kórházban - régi MÁV Kórház, ahol a fül-orr-gégészet, fej-nyaksebészeti osztályának vezető főorvosa.
Kezelés után egy két hónappal, mintha csoda történt volna, azóta normális, teljes életet élek ismét, kvázi panaszmentesen