Valdepenas elég magas, ha jól emlékszem, nem szélre való, ahogy Asencio sem. Mindkettő jobban mutatna középen. Simán kölcsön kéne adni akit csak lehet németbe, carvajal esetében bevált. Vagy 2.polcos spanyol, nemzetközi indulásos csapatnak, villarreal pl.Pad'em írta:Na ja, Valde meg Aguadoban is az a jó, hogy sokoldalú védők, tavaly első körben a kupában Aguado 17 évesen CBként is faszán mutatott. Asszem nyáron neki is a Dortmundot írták.poronty írta: Valde szerintem egyébként is jobb belül. Aguado sokkal jobban néz ki a baloson, de idén picit jegeli Arbeloa.
Kpsokat bánom, hogy nem láthattuk, Cesterót, Thiagót és Manu Ángelt is nagyon megnéztem volna.
Utánpótlás
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Utánpótlás
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ja, Valde meg Aguadoban is az a jó, hogy sokoldalú védők, tavaly első körben a kupában Aguado 17 évesen CBként is faszán mutatott. Asszem nyáron neki is a Dortmundot írták.poronty írta: Valde szerintem egyébként is jobb belül. Aguado sokkal jobban néz ki a baloson, de idén picit jegeli Arbeloa.
Kpsokat bánom, hogy nem láthattuk, Cesterót, Thiagót és Manu Ángelt is nagyon megnéztem volna.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jogos, nem volt etraPad'em írta: Amúgy nem estem hasra tőle, Miguel sokkal jobbnak tűnt első blikkre annó, meg Regu, de egy korrekt közepes teljesítményt hozott.
de Fran ennél már jobb nem lesz, Valde pedig valószínűleg igen
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Valde szerintem egyébként is jobb belül. Aguado sokkal jobban néz ki a baloson, de idén picit jegeli Arbeloa.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Pad'em
Castillában figyelik már régebb óta, Dortmund, Leverkusen, Arsenal többek között.Jim írta:és mindez 1 meccs utánPad'em írta: NEW: Real Madrid are increasing Victor Valdepeñas’ salary. His contract was already renewed last season until 2029.
The new deal reaffirms the clubs commitment, increases his wages and increases his release clause to €50 million. @diarioas
Dortmund vinné.![]()
amúgy nem lehetne Fran( és Mendy) helyett jövőre felhozni az első keretbe?![]()
Amúgy nem estem hasra tőle, Miguel sokkal jobbnak tűnt első blikkre annó, meg Regu, de egy korrekt közepes teljesítményt hozott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
és mindez 1 meccs utánPad'em írta: NEW: Real Madrid are increasing Victor Valdepeñas’ salary. His contract was already renewed last season until 2029.
The new deal reaffirms the clubs commitment, increases his wages and increases his release clause to €50 million. @diarioas
Dortmund vinné.
amúgy nem lehetne Fran( és Mendy) helyett jövőre felhozni az első keretbe?
- Pad'em
NEW: Real Madrid are increasing Victor Valdepeñas’ salary. His contract was already renewed last season until 2029.
Dortmund vinné.
Dortmund vinné.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Pont azért kéne néha sikeréhes, bizonyítani akaró Castillásokat bevetni, nem a "beleszarok, úgyis tovább jutunk" felnőtt játékosokat - tisztelet a kivétel. Valószínű mbappe nélkül most is elég necces lett volna a továbbjutas, még ennél is neccesebb, sőt!
A szintén sérülésektől sujtott Castilla verte ezt a csapatot, akkor a nagyoknál is kaphatitt volna szerepet pár másik is, nem csak kényszerből Jimenez.
A szintén sérülésektől sujtott Castilla verte ezt a csapatot, akkor a nagyoknál is kaphatitt volna szerepet pár másik is, nem csak kényszerből Jimenez.
- Jim
poronty írta: Jim, azért kifejezetten mókás, mert olyan játékosokat követel a felnőtt keretbe, néha meg már a kezdőbe, akiket soha életében nem látott futball meccsen játszani. Ha nem jönne vele szembe itt-ott egy hír, hogy melyik ifi játékosaink vannak felkapva, azt se tudná, hogy ki kicsoda, de ennek ellenére már 10+ éve űzi ezt a "nyomassuk a sajátneveléseket" dumát, amibe korábban beleültette magát![]()
ennyi év után hülyeség is lenne ezen változtatnom
amúgy tegnap Jimenez nem volt rossz, és messze nem ő a legfelkapottabb Castillás
A mokast csereld ki idiotara, es 100% pontos a mondanivalo.
-
poronty
Jim, azért kifejezetten mókás, mert olyan játékosokat követel a felnőtt keretbe, néha meg már a kezdőbe, akiket soha életében nem látott futball meccsen játszani. Ha nem jönne vele szembe itt-ott egy hír, hogy melyik ifi játékosaink vannak felkapva, azt se tudná, hogy ki kicsoda, de ennek ellenére már 10+ éve űzi ezt a "nyomassuk a sajátneveléseket" dumát, amibe korábban beleültette magát
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap pont egy laza, konnyed meccset jatszottunk, sok gollal nyertunk, ahol siman belefert volna. Valoban.Jim írta:meglátjukGalacticos írta: Jim, joan baratunkat szerintem fajo szivvel elkell engedned. Aki a jelen serulesek es eltiltasok mellett egy harmadosztalyu ellen sem jatszik, az maskor sem fog.![]()
de még nem emésztettem meg, hogy sem ő, sem Thiago nem játszott tegnap![]()
mikor, ha nem 1 kupameccsen nézzük meg őket..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
meglátjukGalacticos írta: Jim, joan baratunkat szerintem fajo szivvel elkell engedned. Aki a jelen serulesek es eltiltasok mellett egy harmadosztalyu ellen sem jatszik, az maskor sem fog.
de még nem emésztettem meg, hogy sem ő, sem Thiago nem játszott tegnap
mikor, ha nem 1 kupameccsen nézzük meg őket..
- Mester77
Pontosan az után
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Galacticos
Csak nem bedo imi posztja utan?Mester77 írta: Ezt a Gabri Valerot nem lehetne néha kipróbálni a felnőtt keretben?
Most 18 éves, Juvenil A-ban játszik. Jobbszélső, és félelmetesen jól cselez, agilis, jól lát a pályán.
Jim, joan baratunkat szerintem fajo szivvel elkell engedned. Aki a jelen serulesek es eltiltasok mellett egy harmadosztalyu ellen sem jatszik, az maskor sem fog.
- Mester77
Ezt a Gabri Valerot nem lehetne néha kipróbálni a felnőtt keretben?
Most 18 éves, Juvenil A-ban játszik. Jobbszélső, és félelmetesen jól cselez, agilis, jól lát a pályán.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Everton ellen megsérült, visszatért még kicsit, de nem bírta. 2 hónap off. Castillában is rengeteg a sérült. Madridban tuti valami nem stimmel az erőnléttel, egészségükkel.poronty írta: Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Kera írta:Gondolom a 3-as számú Jamón Serrano fia, vagy már lassan unokája, és Arbeloát befenyítette.poronty írta: Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
"Szóval Serrano béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei, lehet, viszont te Bugsy,te bunkó vagy, kitömni való barom vagy, és még finom voltam. A hülyeséged fél millió dollárunkba került.
Ezt ki meri megmondani a Görögnek? (izé, Spártainak)![]()
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Gondolom a 3-as számú Jamón Serrano fia, vagy már lassan unokája, és Arbeloát befenyítette.poronty írta: Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
"Szóval Serrano béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei, lehet, viszont te Bugsy,te bunkó vagy, kitömni való barom vagy, és még finom voltam. A hülyeséged fél millió dollárunkba került.
Ezt ki meri megmondani a Görögnek?
-
poronty
Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland